Yoghurt Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Siemka Paniska :hi:potrzebuje jakiś namiar na sklep bądź jakoś osobę która handluje żarówkami led/diodowymi jesli chodzi Ci o wewnetrzne oswietlenie to tu masz temat i namiar na goscia, ktory robi dobre moduly. http://a4-klub.pl/wnetrze-99/moduly-led-a4-267746/
D4NTE Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Powitać Byłem na tej myjce na Okulickiego i tak jak FANTOMAS mówił ciśnienie daje po piździe Oświetlone było jak coś. Gdzie ona dokładnie jest?
stranger Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Q7 duze ,wolne (3.0tdi), pontoniaste, drogie w eksploatacji, slaba zwrotnosc, ociezale w zakretach ... do tego pali sporo wiecej ... To juz bym wolal Smaxa Sport Titanium na pelnej opcji ...
Krumak Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Q7 duze ,wolne (3.0tdi), pontoniaste, drogie w eksploatacji, slaba zwrotnosc, ociezale w zakretach ... do tego pali sporo wiecej ... To juz bym wolal Smaxa Sport Titanium na pelnej opcji ... A ja bym wolał Cayenne Turbo S...
PABLO Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Gdzie ona dokładnie jest? Wpisz sobie Okulickiego Leopolda 44 i tam obok jest, zauważysz.
lennox Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Siemka Q7 To juz bym wolal Smaxa Sport Titanium na pelnej opcji ... Ale porównanie
audib8 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Witam! Dzięki za zaproszenie, ale już na samym początku trochę prywaty - szukam namiarów na jakiś szrot z częściami do a4 b8 - pomoże ktoś?
stranger Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Siemka Q7 To juz bym wolal Smaxa Sport Titanium na pelnej opcji ... Ale porównanie porownanie bylo w kontexcie auto rodzinne. wiec jak ktos wrzuca Q7 na X3 to ja wrzucam SMaxa bo jest duzo praktyczniejszy tyle. Q7 to bulwarowka z fajnym napedem i za duza waga.
PABLO Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Witam!Dzięki za zaproszenie, ale już na samym początku trochę prywaty - szukam namiarów na jakiś szrot z częściami do a4 b8 - pomoże ktoś? Jaka szybka reakcja ---------- Post dopisany at 16:41 ---------- Poprzedni post napisany at 15:37 ---------- I w końcu jadę w poniedziałek do Nordglass wymienić szybę na al. pokoju, załatwianie tej sprawy z pzu to jakaś
Transitpower Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 chopy i dziewczęta, powiedzcieże gdzie w naszym Stołecznym Krakowie kupić części używane do audi b5? Generalnie chodzi mi o silniczek wycieraczki i pompkę centralnego. Dapi. Autoczęści Stefana Żółkiewskiego 1 32-020 Wieliczka tel. 503 711 134 Powinieneś kupić od kopa. W dobrej cenie...
KERCZI Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 A dlaczego nie do nordglassa do Wąskiego? Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2
PABLO Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 A dlaczego nie do nordglassa do Wąskiego? Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 A jaka to różnica? Tutaj mam na miejscu i tak samo zrobią, tam nie mieli szyby do mojej bety z tego rocznika a muszę szybko to ogarnąć przed 7.08 kiedy mi się kończy przegląd.
edekzkk Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Dobry Wziąłem się dziś za rezanie boczków z roletami i po zamontowaniu okazało się, że są z sedana (z jednej strony sięgają krawędzi drzwi, z drugiej brakuje dobrych 2-3cm) Zanim zabiorę się za sprzedawcę, który wciskał, że to do kombi, może ktoś ma odwrotną sytuację i się zamieni? Mam boczki z sedana, czarne (zdaje się, że to soul), elektryka, stan bdb, szukam takich samych ale do avanta...
Rekomendowane odpowiedzi