boseron Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 KERCZI masz foto, ogólnie stan b Dobry, na jednej odnodze ma małą plamke reszta bez ryski, zastanów się bo jak nie Ty to jeszcze Michail chce kupić ;-) prosta nie spawana
KERCZI Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 echm Boseron z tym Twoim Marketingiem... jak bardzo chce to moge Mu ustąpić... masz do niej dekielek?? pokaż foto z góry, musze ta plamkę widziec dobrze... ---------- Post dopisany at 22:22 ---------- Poprzedni post napisany at 22:20 ---------- i ori lakier czy byla malowana?? p.s. Gruszka chodz do błotka... bedziesz w poniedzialek??
boseron Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Dekielek może znajdę, plamke masz u góry na foto, marketing dźwignią handlu ;-) ---------- Post dopisany at 22:26 ---------- Poprzedni post napisany at 22:24 ---------- Dogadajcie się mi wsio ryba czy będzie na tej czy na tamtej b7 jeździć
gruszka Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 echm Boseron z tym Twoim Marketingiem...jak bardzo chce to moge Mu ustąpić... masz do niej dekielek?? pokaż foto z góry, musze ta plamkę widziec dobrze... ---------- Post dopisany at 22:22 ---------- Poprzedni post napisany at 22:20 ---------- i ori lakier czy byla malowana?? p.s. Gruszka chodz do błotka... bedziesz w poniedzialek?? yaha
KERCZI Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 no to jak znajdziesz dekielek to daje 350zl - moge w podjechac w tygodniu ---------- Post dopisany at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany at 22:39 ---------- co myslicie jakbym wrzucil na Niunke AVUSy III ??
Dzekson Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Suzuki GSX-R GSXR 1000 K6 (3446092609) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Nie chce ktoś ?
KERCZI Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Anybody?? Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
-RamzeS- Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 A nie miałeś takiej?? tak ale moja nie miała chromów
KERCZI Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Panowie Polecamy na prawo i lewo !!! AUDI S5 SPORTBACK V6T PEŁNA FAKTURA 23% PL SALON (3448012066) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
FANTOMAS Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Z Wislickiej na dol na Stella Sawickiego nowy asfalt właśnie kładą i walce pełną parą zasuwają Pier....lisz i co zdąrzy się przejechać czy rozwalcują Pozdrowienia z nad morza nie ma to jak odpocząć przy szumie fal i wrzasku QTASA łażącego wzdłuż brzegu "naleśniki z polskim serem gotowany bób" jeszcze raz i chyba mu jebne z czaka
KERCZI Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Z Wislickiej na dol na Stella Sawickiego nowy asfalt właśnie kładą i walce pełną parą zasuwają Pier....lisz i co zdąrzy się przejechać czy rozwalcują Pozdrowienia z nad morza nie ma to jak odpocząć przy szumie fal i wrzasku QTASA łażącego wzdłuż brzegu "naleśniki z polskim serem gotowany bób" jeszcze raz i chyba mu jebne z czaka Haha...Fantomas - Ty to jednak jestes jedyny
PABLO Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Pier....lisz i co zdąrzy się przejechać czy rozwalcują Pozdrowienia z nad morza nie ma to jak odpocząć przy szumie fal i wrzasku QTASA łażącego wzdłuż brzegu "naleśniki z polskim serem gotowany bób" jeszcze raz i chyba mu jebne z czaka
Gibons Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Hej wybiera się ktoś na spota we wtorek ? Chciałbym wpaść 1 raz lecz nie wiem jakiej frekwencji się mogę spodziewać. Czy ma ktoś z was może możliwość podłączenia B8 pod kompa na spocie ? Wyskoczył mi błąd od poziomowania ksenonu chciałbym go skasować i jeżeli ktoś byłby tak miły i odblokował mi parę opcji ---------- Post dopisany at 14:35 ---------- Poprzedni post napisany at 14:33 ---------- Z Wislickiej na dol na Stella Sawickiego nowy asfalt właśnie kładą i walce pełną parą zasuwają Pier....lisz i co zdąrzy się przejechać czy rozwalcują Pozdrowienia z nad morza nie ma to jak odpocząć przy szumie fal i wrzasku QTASA łażącego wzdłuż brzegu "naleśniki z polskim serem gotowany bób" jeszcze raz i chyba mu jebne z czaka Ja wróciłem znowu teraz z Zakopanego i słyszałem non stop na Krupówkach "Zapraszamy na obiady domowe w cenie 16zł" masakra gość tak stoi 12h dziennie i napierdala
MASATO Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 ma ktoś na zbyciu naklejkę A4-KLUB ? chętnie odkupię na wtorkowym spocie bo moją niestety odpadła razem z lakierem z tylnej aluminiowej blendy
-RamzeS- Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Fantomas taki urok morza ja siedze sobie koło myślenic na około las cisza nic sie nie dzieje i to jest odpoczynek ---------- Post dopisany at 14:51 ---------- Poprzedni post napisany at 14:48 ---------- Hej wybiera się ktoś na spota we wtorek ? Chciałbym wpaść 1 raz lecz nie wiem jakiej frekwencji się mogę spodziewać. Czy ma ktoś z was może możliwość podłączenia B8 pod kompa na spocie ? Wyskoczył mi błąd od poziomowania ksenonu chciałbym go skasować i jeżeli ktoś byłby tak miły i odblokował mi parę opcji ---------- Post dopisany at 14:35 ---------- Poprzedni post napisany at 14:33 ---------- Z Wislickiej na dol na Stella Sawickiego nowy asfalt właśnie kładą i walce pełną parą zasuwają Pier....lisz i co zdąrzy się przejechać czy rozwalcują Pozdrowienia z nad morza nie ma to jak odpocząć przy szumie fal i wrzasku QTASA łażącego wzdłuż brzegu "naleśniki z polskim serem gotowany bób" jeszcze raz i chyba mu jebne z czaka Ja wróciłem znowu teraz z Zakopanego i słyszałem non stop na Krupówkach "Zapraszamy na obiady domowe w cenie 16zł" masakra gość tak stoi 12h dziennie i napierdala ja zgłaszam obecność na spocie a o naklejki podbijaj do pabla
MASATO Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 ok, w takim razie prośba do Pablo o zabranie naklejki na wtorkowego spota
Rekomendowane odpowiedzi