D4NTE Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Pablo skumlałeś ostatnio o naklejkę... a patrz jaką ja mam http://imageshack.us/a/img202/4559/0ol1.th.jpg http://imageshack.us/a/img694/2552/2a2j.th.jpg Tyś widział duże naklejki Kiedyś to się oklejało auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Pablo skumlałeś ostatnio o naklejkę... a patrz jaką ja mam http://imageshack.us/a/img202/4559/0ol1.th.jpg http://imageshack.us/a/img694/2552/2a2j.th.jpg http://images41.fotosik.pl/343/479a140162a9faacgen.jpg http://images49.fotosik.pl/348/f09b1781dd1fbb1fgen.jpg Tyś widział duże naklejki Kiedyś to się oklejało auto kiedyś to się miało felunek a teraz się ma koze tzn już nie koze a dresowóz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 No i niech będzie dresowóz bo daje radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 No i niech będzie dresowóz bo daje radę masz dużą szybę więc i może wpaść duża naklejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Kto dziś będzie na spocie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Mnie znowu nie będzie. Naciapane z sedesu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Ja będę ale nie Bawarą, robi się, w piątek odbieram, już wiem co poleciało, jeżeli komuś coś to mówi to koszyk w skrzyni się rozlecial i tarczki dzięki temu się zatarły, koszt 2 klocki :-\ tak ze lampy poliftowe xenonowe muszą poczekać ---------- Post dopisany at 16:59 ---------- Poprzedni post napisany at 16:56 ---------- Kto mi poda nr tel do Daniela z TTC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 ja postaram się być Wysłane z mojego GT-S5830i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 za to jest mandat Jest też możliwość pouczania, która myślę że z konkretnymi argumentami zrobiłaby lepszą robotę niż karanie. ale debilowi nie wytłumaczysz ---------- Post dopisany at 17:24 ---------- Poprzedni post napisany at 17:22 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Ja będę ale nie Bawarą, robi się, w piątek odbieram, już wiem co poleciało, jeżeli komuś coś to mówi to koszyk w skrzyni się rozlecial i tarczki dzięki temu się zatarły, koszt 2 klocki :-\ tak ze lampy poliftowe xenonowe muszą poczekać Czyli nie przeszło na gwarancję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werbel Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Ja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 ja będę dzisiaj na spocie... mam prośbę mógłby ktoś zabrać VAGa bo mi się coś z autem dzieje... ---------- Post dopisany at 17:34 ---------- Poprzedni post napisany at 17:33 ---------- boseron łap nr na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 siema laski ja też dzisiaj będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 no to się widzimy na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Ja będę ale nie Bawarą, robi się, w piątek odbieram, już wiem co poleciało, jeżeli komuś coś to mówi to koszyk w skrzyni się rozlecial i tarczki dzięki temu się zatarły, koszt 2 klocki :-\ tak ze lampy poliftowe xenonowe muszą poczekać---------- Post dopisany at 16:59 ---------- Poprzedni post napisany at 16:56 ---------- Kto mi poda nr tel do Daniela z TTC poszło ci coś takiego jak na rysunku 71.010 lub 71.240 takich koszy jest kilka w skrzyni w zależności w jakiej sekcji sprzęgieł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Fanti thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 dzięki Panowie za spocika szkoda, że wcześniej musiałem odjechać... miodzio dzięki za vaga i pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi