boseron Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Robert bo ja mam zwykłe halogenowe lampy i chciałem na bixenony, te po lifcie mają ringi dwa na lampę te przed liftem jeden na lampę a miałbyś takie lampy :-) Lenox szyderco ;-)
FANTOMAS Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Ramzes Miodzio dziękuje za transport dam Wam sie przejechac BMką hmmm...... żebyście nie musieli pożyczać lawety potem jakby co
KERCZI Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Ramzes Miodzio dziękuje za transport dam Wam sie przejechac BMką hmmm...... żebyście nie musieli pożyczać lawety potem jakby co buahahah
miodzio Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Ramzes Miodzio dziękuje za transport dam Wam sie przejechac BMką hmmm...... żebyście nie musieli pożyczać lawety potem jakby co
FANTOMAS Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Szydera jak zwykle gdzie tam zwykła troska
KERCZI Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Szydera jak zwykle gdzie tam zwykła troska Padłem
PABLO Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Wysłane z mojego GT-S5830i A ty gdzie się podziewasz ostatnio:whistling:
lennox Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Lenox szyderco ;-) ja? nieeeeee ---------- Post dopisany at 12:21 ---------- Poprzedni post napisany at 12:20 ---------- Szydera jak zwykle gdzie tam zwykła troska Padłem Coś się zaczyna w końcu dziać na forum Nuuda taka była...
_Gabriel_ Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 dzię dobry... Apropos Cubrowej turbiny, to gdyby ten zaworek, o ktorym piszecie padl, to bylyby bledy w sterowniku... a wlasnie - sa jakies?
Cuber Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Jutro audica idzie do ASO , zamówili komplet wszystkich uszczelek ( kolektor, egr etc ) bo tutaj na 99 % tkwi probelm , Turbina jest OK ( wedle quattro-service ) i też sie przychulam teraz do tego stwierdzenia na obecną chwilę.
lennox Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Jutro audica idzie do ASO , zamówili komplet wszystkich uszczelek ( kolektor, egr etc ) bo tutaj na 99 % tkwi probelm , Turbina jest OK ( wedle quattro-service ) i też sie przychulam teraz do tego stwierdzenia na obecną chwilę. To kiedy coś stawiasz za diagnozę? ---------- Post dopisany at 12:52 ---------- Poprzedni post napisany at 12:51 ---------- Apropos Cubrowej turbiny, to gdyby ten zaworek, o ktorym piszecie padl, to bylyby bledy w sterowniku... a wlasnie - sa jakies? no właśnie jest w silniku błąd tego zaworka
lennox Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 A tak nawiasem, Cuber przekaż tym "mechanikom" w ASO, że jak się chcą podszkolić to niech wpadną na spota. Tylko niech pamiętają o KFC
Cuber Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2013 A tak nawiasem, Cuber przekaż tym "mechanikom" w ASO, że jak się chcą podszkolić to niech wpadną na spota. Tylko niech pamiętają o KFC juz przekazałem no nic jutro rozbiorą wszytsko , do Turbawki będą tez mieli wtedy idealny dostęp i mam nadzieje ze przyznadzą sie do błędu w przeciwnym wypadku turbawka nowa juz czeka do wysyłki
FANTOMAS Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Jutro audica idzie do ASO , zamówili komplet wszystkich uszczelek ( kolektor, egr etc ) bo tutaj na 99 % tkwi probelm , Turbina jest OK ( wedle quattro-service ) i też sie przychulam teraz do tego stwierdzenia na obecną chwilę. pogoń paścia
boseron Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Boseron stawia za mnie Taa a Ty mi płacisz za skrzynie wchodzę w to :-) Spod maski gwiazda bo kierowca.... ;-)
Cuber Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Spod maski gwiazda bo kierowca.... ;-) tiaaa pogadajmy lepiej o Twojej skrzyni
FANTOMAS Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 a tak na marginesie to być mejbi ale turbo ma coś na rzeczy bo odgłos zanikał do zera po odpięciu siłownika żaluzji i ten dzwięk był jak dla mnie na 99% odgłosem czegoś trącego o coś a nie przedmuchu. Przy przedmuchu jest świst a nie taki zgrzyt ale nie upieram się żeby nie było że stracę kolejkę u Boserona
Rekomendowane odpowiedzi