Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robert bo ja mam zwykłe halogenowe lampy i chciałem na bixenony, te po lifcie mają ringi dwa na lampę te przed liftem jeden na lampę a miałbyś takie lampy :-)

Lenox szyderco ;-)

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ramzes Miodzio dziękuje za transport :thumbup1: dam Wam sie przejechac BMką :wink:

hmmm...... żebyście nie musieli pożyczać lawety potem jakby co :grin:

Opublikowano

Ramzes Miodzio dziękuje za transport :thumbup1: dam Wam sie przejechac BMką :wink:

buahahah

Opublikowano

Szydera jak zwykle :decayed:

Opublikowano

:decayed:

Opublikowano

gdzie tam :wstydliwy:

zwykła troska :evil2:

Opublikowano

Padłem :)

Opublikowano

:hi:

Wysłane z mojego GT-S5830i

Opublikowano
:hi:

Wysłane z mojego GT-S5830i

A ty gdzie się podziewasz ostatnio:whistling: :decayed:

Opublikowano

Lenox szyderco ;-)

ja? nieeeeee :whistling:

:grin:

---------- Post dopisany at 12:21 ---------- Poprzedni post napisany at 12:20 ----------

Padłem :)

Coś się zaczyna w końcu dziać na forum :wink:

Nuuda taka była... :naughty:

Opublikowano

:hi: dzię dobry...

Apropos Cubrowej turbiny, to gdyby ten zaworek, o ktorym piszecie padl, to bylyby bledy w sterowniku... a wlasnie - sa jakies?

Opublikowano

Jutro audica idzie do ASO , zamówili komplet wszystkich uszczelek ( kolektor, egr etc ) bo tutaj na 99 % tkwi probelm , Turbina jest OK ( wedle quattro-service ) i też sie przychulam teraz do tego stwierdzenia na obecną chwilę.

Opublikowano
Jutro audica idzie do ASO , zamówili komplet wszystkich uszczelek ( kolektor, egr etc ) bo tutaj na 99 % tkwi probelm , Turbina jest OK ( wedle quattro-service ) i też sie przychulam teraz do tego stwierdzenia na obecną chwilę.

To kiedy coś stawiasz za diagnozę? :decayed:

---------- Post dopisany at 12:52 ---------- Poprzedni post napisany at 12:51 ----------

Apropos Cubrowej turbiny, to gdyby ten zaworek, o ktorym piszecie padl, to bylyby bledy w sterowniku... a wlasnie - sa jakies?

no właśnie jest w silniku błąd tego zaworka :wink:

Opublikowano

Boseron stawia za mnie :)

Opublikowano

A tak nawiasem, Cuber przekaż tym "mechanikom" w ASO, że jak się chcą podszkolić to niech wpadną na spota. Tylko niech pamiętają o KFC :naughty:

Opublikowano
A tak nawiasem, Cuber przekaż tym "mechanikom" w ASO, że jak się chcą podszkolić to niech wpadną na spota. Tylko niech pamiętają o KFC :naughty:

juz przekazałem :):) no nic jutro rozbiorą wszytsko , do Turbawki będą tez mieli wtedy idealny dostęp i mam nadzieje ze przyznadzą sie do błędu w przeciwnym wypadku turbawka nowa juz czeka do wysyłki :)

Opublikowano

pogoń paścia :kwasny:

Opublikowano
Boseron stawia za mnie :)

Taa a Ty mi płacisz za skrzynie wchodzę w to :-)

Spod maski gwiazda bo kierowca.... ;-)

Opublikowano

Spod maski gwiazda bo kierowca.... ;-)

tiaaa pogadajmy lepiej o Twojej skrzyni :grin:

Opublikowano

a tak na marginesie to być mejbi ale turbo ma coś na rzeczy bo odgłos zanikał do zera po odpięciu siłownika żaluzji i ten dzwięk był jak dla mnie na 99% odgłosem czegoś trącego o coś a nie przedmuchu. Przy przedmuchu jest świst a nie taki zgrzyt ale nie upieram się żeby nie było że stracę kolejkę u Boserona :decayed: