Wąski Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 No w końcu bo cedzisz tak ta czerwona strzale ze glowa boli. Wysyłane z mojego Vertu Constellation Quest za pomocą Tapatalk 2 a Ty w końcu bierzesz quattro
KERCZI Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Jak sprzedajesz to tak Wysyłane z mojego Vertu Constellation Quest za pomocą Tapatalk 2
team111 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Witam Panowie szukam kogoś pewnego (tzn. kto juz taki zabieg robił a nie bedzie sie uczył na moim samochodzie) a chodzi o rozblokowanie małego fisa na duzy jestem z okolic olkusza ale tutaj nie moge nikogo znalesc kto by sie okreslił ze to zrobi i ile za ta robote powie itd. gdybyscie kogos takiego mieli prosze o namiar pozdrawiam
boseron Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 O której odbierasz wóz ??---------- Post dopisany at 10:00 ---------- Poprzedni post napisany at 09:59 ---------- to ja się pochwalę nowym WOZEM dziś Właśnie jadę po niego, do której masz myjnie bo bym prosto z trasy wpadł, będę w Krakowie około 18 pewnie
Cuber Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2013 a do mnie własnie dojechała nówka sztuka tapicerka w pełnej skórze czarna s-line
Wąski Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 a do mnie własnie dojechała nówka sztuka tapicerka w pełnej skórze czarna s-line no to gratulacje kto bogatemu zabroni
Cuber Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Robert wiec jak coś to mam komplet mojego wnętrza do sprzedania czyli S-line skóra z materiałem speed fotele przód boczki podłokietnik i kanapa tylnia
Wąski Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Robert wiec jak coś to mam komplet mojego wnętrza do sprzedania czyli S-line skóra z materiałem speed fotele przód boczki podłokietnik i kanapa tylnia ktoś mnie pytał sedan ma inne ?czy tak jak w B6-7?
Cuber Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Sedan a avant sie nie rózni jedynie na oparciu masz dwie małe szyny do montażu rolety
FANTOMAS Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 O której odbierasz wóz ??---------- Post dopisany at 10:00 ---------- Poprzedni post napisany at 09:59 ---------- to ja się pochwalę nowym WOZEM dziś Właśnie jadę po niego, do której masz myjnie bo bym prosto z trasy wpadł, będę w Krakowie około 18 pewnie Nie mów hop sprawdzałeś jak masz pociągi. ---------- Post dopisany at 17:18 ---------- Poprzedni post napisany at 17:18 ---------- a do mnie własnie dojechała nówka sztuka tapicerka w pełnej skórze czarna s-line To ta z anglika
boseron Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 k**wa wracam busem :-( j**any oszust! Po 20 km znów błąd skrzyni, gość stwierdził że całą skrzynie wymieni ale na moje oko konwerter padł bo slizga jak mocniej dodam gazu, auto zostaje, skirwiel twierdził ze przejechał 200 km i miód malina ja tylko 15 km i zonk!
miodzio Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 k**wa wracam busem :-( j**any oszust! Po 20 km znów błąd skrzyni, gość stwierdził że całą skrzynie wymieni ale na moje oko konwerter padł bo slizga jak mocniej dodam gazu, auto zostaje, skirwiel twierdził ze przejechał 200 km i miód malina ja tylko 15 km i zonk! ja bym go chyba aresztował
electrofinger Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 W tym roku udało mi się wspiąć troszkę wyżej moim Audikiem. Cały dzień jazdy i zwiedzania Grossglockner Hochalpenstrasse w Alpach austriackich. Trasa zbudowana specjalnie w celach turystycznych w latach trzydziestych ubiegłego wieku. Liczy sobie ok. 40km.
Cuber Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2013 To ta z anglika Tyś jest z Anglika ---------- Post dopisany at 19:10 ---------- Poprzedni post napisany at 19:09 ---------- k**wa wracam busem :-( j**any oszust! Po 20 km znów błąd skrzyni, gość stwierdził że całą skrzynie wymieni ale na moje oko konwerter padł bo slizga jak mocniej dodam gazu, auto zostaje, skirwiel twierdził ze przejechał 200 km i miód malina ja tylko 15 km i zonk! Łukasz
KERCZI Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Bosseron I jaka decyzja? Wysyłane z mojego Vertu Constellation Quest za pomocą Tapatalk 2
AdoKrycha007 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 W tym roku udało mi się wspiąć troszkę wyżej moim Audikiem. Cały dzień jazdy i zwiedzania Grossglockner Hochalpenstrasse w Alpach austriackich. Trasa zbudowana specjalnie w celach turystycznych w latach trzydziestych ubiegłego wieku. Liczy sobie ok. 40km. http://s11.postimg.org/eexj080jj/119.jpg http://s8.postimg.org/w4eq60im9/125.jpg http://s16.postimg.org/mljor0li9/144.jpg http://s11.postimg.org/di9xtozi7/107.jpg Goldfingera tam kręcili zazdroszczę, jedna z kilku moich podróży-marzeń
miodzio Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Bosseron I jaka decyzja? Wysyłane z mojego Vertu Constellation Quest za pomocą Tapatalk 2 Nie sprzeda Ci auta i koniec
Rekomendowane odpowiedzi