Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No w końcu bo cedzisz tak ta czerwona strzale ze glowa boli.

Wysyłane z mojego Vertu Constellation Quest za pomocą Tapatalk 2

a Ty w końcu bierzesz quattro :whistling:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak sprzedajesz to tak

Opublikowano

Witam Panowie szukam kogoś pewnego (tzn. kto juz taki zabieg robił a nie bedzie sie uczył na moim samochodzie) a chodzi o rozblokowanie małego fisa na duzy jestem z okolic olkusza ale tutaj nie moge nikogo znalesc kto by sie okreslił ze to zrobi i ile za ta robote powie itd. gdybyscie kogos takiego mieli prosze o namiar pozdrawiam

Opublikowano

skromy

Opublikowano
O której odbierasz wóz ??

---------- Post dopisany at 10:00 ---------- Poprzedni post napisany at 09:59 ----------

to ja się pochwalę nowym WOZEM dziś :kox:

Właśnie jadę po niego, do której masz myjnie bo bym prosto z trasy wpadł, będę w Krakowie około 18 pewnie

Opublikowano

zadzwoń jak możesz :wink:

Opublikowano
1175062_588350474537457_372880845_n.jpg
Opublikowano

a do mnie własnie dojechała nówka sztuka tapicerka w pełnej skórze czarna s-line :):decayed:

Opublikowano
a do mnie własnie dojechała nówka sztuka tapicerka w pełnej skórze czarna s-line :):decayed:

no to gratulacje :wink: kto bogatemu zabroni :naughty:

Opublikowano

Robert wiec jak coś to mam komplet mojego wnętrza do sprzedania czyli S-line skóra z materiałem speed ;) fotele przód boczki podłokietnik i kanapa tylnia

Opublikowano
Robert wiec jak coś to mam komplet mojego wnętrza do sprzedania czyli S-line skóra z materiałem speed ;) fotele przód boczki podłokietnik i kanapa tylnia

ktoś mnie pytał :whistling: sedan ma inne ?czy tak jak w B6-7?

Opublikowano

Sedan a avant sie nie rózni jedynie na oparciu masz dwie małe szyny do montażu rolety

Opublikowano
O której odbierasz wóz ??

---------- Post dopisany at 10:00 ---------- Poprzedni post napisany at 09:59 ----------

to ja się pochwalę nowym WOZEM dziś :kox:

Właśnie jadę po niego, do której masz myjnie bo bym prosto z trasy wpadł, będę w Krakowie około 18 pewnie

Nie mów hop sprawdzałeś jak masz pociągi. :D

---------- Post dopisany at 17:18 ---------- Poprzedni post napisany at 17:18 ----------

To ta z anglika

Opublikowano

k**wa wracam busem :-(

j**any oszust! Po 20 km znów błąd skrzyni, gość stwierdził że całą skrzynie wymieni ale na moje oko konwerter padł bo slizga jak mocniej dodam gazu, auto zostaje, skirwiel twierdził ze przejechał 200 km i miód malina ja tylko 15 km i zonk!

Opublikowano

j**any oszust! Po 20 km znów błąd skrzyni, gość stwierdził że całą skrzynie wymieni ale na moje oko konwerter padł bo slizga jak mocniej dodam gazu, auto zostaje, skirwiel twierdził ze przejechał 200 km i miód malina ja tylko 15 km i zonk!

:facepalm:

ja bym go chyba aresztował :decayed:

Opublikowano

W tym roku udało mi się wspiąć troszkę wyżej moim Audikiem. Cały dzień jazdy i zwiedzania Grossglockner Hochalpenstrasse w Alpach austriackich. Trasa zbudowana specjalnie w celach turystycznych w latach trzydziestych ubiegłego wieku. Liczy sobie ok. 40km.

119.jpg

125.jpg

144.jpg

107.jpg

Opublikowano

To ta z anglika

Tyś jest z Anglika :)

---------- Post dopisany at 19:10 ---------- Poprzedni post napisany at 19:09 ----------

Łukasz :facepalm:

Opublikowano

Bosseron I jaka decyzja?

Opublikowano
W tym roku udało mi się wspiąć troszkę wyżej moim Audikiem. Cały dzień jazdy i zwiedzania Grossglockner Hochalpenstrasse w Alpach austriackich. Trasa zbudowana specjalnie w celach turystycznych w latach trzydziestych ubiegłego wieku. Liczy sobie ok. 40km.

http://s11.postimg.org/eexj080jj/119.jpg

http://s8.postimg.org/w4eq60im9/125.jpg

http://s16.postimg.org/mljor0li9/144.jpg

http://s11.postimg.org/di9xtozi7/107.jpg

Goldfingera tam kręcili :gicior: zazdroszczę, jedna z kilku moich podróży-marzeń :slina:

Opublikowano
Bosseron I jaka decyzja?

Nie sprzeda Ci auta i koniec :decayed: