fantowski Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 dzieki Pablo za ess moze za tydzien sie pojawie, spróbuję pożyczyć auto nie musisz pożyczać bierz moje załatwie Ci dobre finansowanie w kredycie 50/50 to jeszcze zalatw mi dobra robote zebym mogl ten kredyt splacac to wezme jest praca od zaraz 602 320 187 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 dzieki Pablo za ess moze za tydzien sie pojawie, spróbuję pożyczyć auto nie musisz pożyczać bierz moje załatwie Ci dobre finansowanie w kredycie 50/50 to jeszcze zalatw mi dobra robote zebym mogl ten kredyt splacac to wezme jest praca od zaraz 602 320 187 jesli masz na mysli to co ja to juz jestem zapoznany z ta oferta pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 fanta wezmę Ci na spota to etui skórzane jak coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 czego już nie zerżną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 czego już nie zerżną Ponoć jest bardziej funkcjonalne niż RNS-E ale pewnie gorzej z trwałością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 no cena taka że można co dwa lata nowy kupować ciekaw jestem czy to wszystko co ma to bangla jak należy bo niezły kombajn z opisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubekk Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 ja raczej będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werbel Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Jeśli będę musiał więcej kosztów na firmę narobić*w tym miesiącu to się*zastanowię nad Dynavinem: Nawigacja Audi A4, DVN-A4, D99, WIN Dynavin Polska Nawigacje Dedykowane BMW Audi Mercedes Panele robią pasujące pod dany samochód łącznie z lakierem i feelem przycisków. Dają w Androidzie. Szukając kombajnu, który nie będzie mi "odstawał" jak jakiś Kenwood czy inny JVC tylko to rzuciło mi się w oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Miałem kiedyś klienta co miał taki kombajn w golfie V wyglądał jak ori tylko ze na windowsie i dotykowym wyświetlaczem, AM śmigała elegancko na tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werbel Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Takie pytanie… gdzie na szybko podjechać i kupić*filtr węglowy kabinowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 nawet do B8 robią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Pablo dzięki za sms-a, ale nawet gdybym teraz wyjechał w Waszą stronę to i tak nie zdążę dojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 nawet boseron mógłby coś uszlachetnić jeśli będzie jeszcze miał co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 to widzimy się na spocie :naughty:kentucky fried chicken ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Pablo dzięki za sms-a, ale nawet gdybym teraz wyjechał w Waszą stronę to i tak nie zdążę dojechać Chyba nie z Bochni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 No z jakieś 3700 km dalej... Wysłane z mojego Galaxy S4 za pomocąTapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 no cena taka że można co dwa lata nowy kupować ciekaw jestem czy to wszystko co ma to bangla jak należy bo niezły kombajn z opisu Wygląd super, dotykowy ekran, funkcji od choinki, jedynie interfejs jakiś słaby jak na mój gust, kolor taki nie pasujący do CCCO, chyba że to kwesta przyzwyczajenia do RNS'a Pablo: Dzięki za sms ale nawet nie miałem czasu odpisać że nie dotrę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 dziękówa za spota Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 również podziękował za spota Fanta kiedy rezasz airida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 dzieki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi