miodzio Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 :hi:Ma ktoś znajomości żeby załatwić program w jakiejś sensownej cenie?? V-tech odpada jak by co
boseron Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 hej, Miodzio wysłałem Ci potwierdzenia.... na maila , Pablo teraz jest kozak ta bejca Twoja Fantomas szykuj sie już pod chryzantemy skoro Ci sie nie podoba Dziadku leśny ---------- Post dopisany at 22:30 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ---------- PAny do tej pory za cyfre + płaciłem 61 zł z canalem + teraz krzyknęli mi za to samo 99 zł , zastanawiam sie nad UPC pytanie czy jakośc odbioru jest taka sama ? do tej pory myślałem ze tak skoro to i to jest jakość cyfrowa to chyba bez znaczenia i powinno byc to samo a tu słysze ze nie koniecznie..... ---------- Post dopisany at 22:31 ---------- Poprzedni post napisany at 22:30 ---------- Pany i jakiś dostawca netu w dobrej cenie , wystarczy mi 10 Mb/s
Radekst Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 no to jak chcesz neta i tv to bierz UPC... moze uda ci sie jakis pakiet fajny wymeczyc od nich mialem cyfre a teraz upc i nie zauwazylem zeby jakosc odbioru byla gorsza, wrecz przeciwnie oczywiscie na korzyść upc z internetem jest to samo, mialem do czynienia z vectra, netia i upc i te dwa pierwsze to porazka totalna. nie, nie pracuje w upc
FANTOMAS Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 :hi:Ma ktoś znajomości żeby załatwić program w jakiejś sensownej cenie?? ... prysze ... Fantomas szykuj sie już pod chryzantemy skoro Ci sie nie podoba Dziadku leśny niektórym dojrzewanie schodzi dłużej mnie już od dawna nie biorą takie ozdoby choinkowe a jak tam skrzynia ---------- Post dopisany at 22:57 ---------- Poprzedni post napisany at 22:50 ---------- "MIG-29 moc 21.000KM z jednej turbiny w trakcie lotu bojowego potrafi spalić 15L paliwa w ciągu jednej sekundy" Niech nikt mi nie pier....za uszami że TFSI dużo pali
bodowp Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 :hi:w ten czwartek śmigacie na rybitwy ? BTW. gdzie jeździcie robić przeglądy? niestety ale mój się skończył 12 min temu i wypadałoby bezproblemowo to załatwić
KERCZI Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 :hi:Ma ktoś znajomości żeby załatwić program w jakiejś sensownej cenie?? ... prysze ... Fantomas szykuj sie już pod chryzantemy skoro Ci sie nie podoba Dziadku leśny niektórym dojrzewanie schodzi dłużej mnie już od dawna nie biorą takie ozdoby choinkowe a jak tam skrzynia ---------- Post dopisany at 22:57 ---------- Poprzedni post napisany at 22:50 ---------- "MIG-29 moc 21.000KM z jednej turbiny w trakcie lotu bojowego potrafi spalić 15L paliwa w ciągu jednej sekundy" Niech nikt mi nie pier....za uszami że TFSI dużo pali Ciiii Ciiii Ciiiiiii ---------- Post dopisany at 00:22 ---------- Poprzedni post napisany at 00:16 ---------- :polew::polew::polew: co za laska...:facepalm: https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=x7HzxA8Fe6U
gruszka Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 :hi:Ma ktoś znajomości żeby załatwić program w jakiejś sensownej cenie?? ... prysze ... Fantomas szykuj sie już pod chryzantemy skoro Ci sie nie podoba Dziadku leśny niektórym dojrzewanie schodzi dłużej mnie już od dawna nie biorą takie ozdoby choinkowe a jak tam skrzynia ---------- Post dopisany at 22:57 ---------- Poprzedni post napisany at 22:50 ---------- "MIG-29 moc 21.000KM z jednej turbiny w trakcie lotu bojowego potrafi spalić 15L paliwa w ciągu jednej sekundy" Niech nikt mi nie pier....za uszami że TFSI dużo pali Ciiii Ciiii Ciiiiiii ---------- Post dopisany at 00:22 ---------- Poprzedni post napisany at 00:16 ---------- :polew::polew::polew: co za laska...:facepalm: https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=x7HzxA8Fe6U Dorośnij ---------- Post dopisany at 06:56 ---------- Poprzedni post napisany at 06:53 ---------- Karol co kupujesz? Sent from my S Max
-RamzeS- Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 Witam wszystkich w 2 dzień choroby :hi:miłego dnia. Pamiętajcie o spocie na którym mnie nie będzie bo nie będę roznosił zarazków. Pablo nie wysyłaj do mnie SMS bo szkoda twoich 20gr
gruszka Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 http://m.otomoto.pl/C30473662 Gdyby ktos, znajomy to przytargał Sent from my S Max
-RamzeS- Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 otoMoto - nowe i używane samochody oraz motocykle z Polski lub do sprowadzeniaGdyby ktos, znajomy to przytargał Sent from my S Max Gruszka musisz denerwować boserona
Wąski Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 otoMoto - nowe i używane samochody oraz motocykle z Polski lub do sprowadzeniaGdyby ktos, znajomy to przytargał może BOSERON na części
werbel Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 Dobry... Wlasnie wsiadlem w tranwaj po dluzszej chwili jezdzenia do pracy samochodem... Jak tu jebie. Jutro zalatwiam roczny anonament na strefe :/
Cuber Opublikowano 10 Września 2013 Autor Opublikowano 10 Września 2013 no to jak chcesz neta i tv to bierz UPC... moze uda ci sie jakis pakiet fajny wymeczyc od nichmialem cyfre a teraz upc i nie zauwazylem zeby jakosc odbioru byla gorsza, wrecz przeciwnie o hmmm Ja mam Cyfre + znaczy się ENCE+ , szwagier ma pietro wyżej UPC i jakość obrazu ale sorry CYFRA+ bije na łeb na szyje upc oczywiscie dużo jest zalezne od dekoderów jakie sie ma UPC fakt ma zajebistego neta BTW Siemka all Pamietacie o spocie dzisiejszym ?
lennox Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 hmmm Ja mam Cyfre + znaczy się ENCE+ , szwagier ma pietro wyżej UPC i jakość obrazu ale sorry CYFRA+ bije na łeb na szyje upc oczywiscie dużo jest zalezne od dekoderów jakie sie ma UPC fakt ma zajebistego neta To samo boseronowi powiedziałem wczoraj, ale dziś gadałem z kumplem który zrezygnował z UPC na rzecz C+ Różnica w jakości jest na najlepszych dekoderach niezauważalna, a zrezygnował tylko przez cenę i za względu na multirooma
FANTOMAS Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 tiiiaaaa tak jakbym słuchał kolesi kłócących się co lepsze audi czy bmw Podam Ci kilka zalet jakie w/g. mnie ma rozwiązanie z UPC może będzie miało to dla ciebie znaczenie: Na jednym kablu leci ci pakiet HD oraz kanały w analogu. Do oglądania pakietu HD dają ci dekoder lub kartę CI+. Jeśli chcesz możesz sobie zrobić multiroom (bez żadnych dod. opłat) oglądając na jednym telewizorze pakiet HD a na drugim to co leci w analogu lub zrobić np. tak jak ja mam oba sygnały lecą mi do jednego telewizora i dzięki temu wieczorem jak chcę coś oglądnąć to dzielę ekran na dwa biorę słuchawki i oglądam swoje a dzieciaki normalnie swoje minimini czy co tam chcą a przedtem jak tylko brałem pilota do ręki to zaraz było W abonamencie dostajesz też coś takiego jak UPC Live. Dzięki temu możesz oglądać wybrane programy (nie cały pakiet ale większość) poprzez kompa i sieć w dowolnym miejscu na świecie . To jest dobre zwłaszcza na wyjazdach (znowu patrz - dzieci ) Zamiast dekodera możesz wybrać kartę CI+ dzięki której twój telewizor przejmuje funkcje dekodera. Atut to , to że masz jednego pilota i odpada temat z ich szukaniem tłumaczeniem co którym się obsługuje itp. minusem tego rozwiązania jest okrojona funkcjonalność z tego co pamiętam nie masz usługi VOD ale teraz każdy telewizor ma nagrywanie na USB więc ... Internet ten temat pozostawiam bez dyskusji bo jak dla mnie nie ma obecnie ogólnie dostępnego mocniejszego dostawcy netu jeśli chodzi o transfer Co do jakości obrazu poszczególnych platform to takie polemiki w stylu "ja widziałem i słyszałem" etc. to sobie może darujmy bo telewizor telewizorowi nie równy obserwator obserwatorowi itd. Jak ktoś chce się bawić w takie porównania to niech podepnie pod ten sam telewizor oba dekodery na takich samych kablach (jakość/marka) i wtedy możemy debatować a tak to ta dyskusja dla mnie to jak pieprzenie kotka za pomocą młotka.
Rekomendowane odpowiedzi