PABLO Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Dla sprostowania. Konstrukcja Lambo Aventadora i większości superaut z silnikiem zamontowanym centralnie, jest tak zaprojektowana, aby w razie poważnego uderzenia jak najszybciej odizolować kierowcę (cały monokok właściwie) od baku z paliwem, silnika i innych łatwopalnych elementów. To nie jest przypadek lub niedopatrzenie inżynierów, że samochód rozpadł się na dwie części. Co nie zmienia faktu że czuł bym się w nim jak w klockach lego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Nareszcie już piątek, byle do 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Nareszcie już piątek, byle do 15 tak tak piątek a ja jutro i w niedziele do pracy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 http://s5.postimg.org/q4p2fje5v/IMG_0870.jpgDzień dobry Panowie… pozdrowienia z Czarnogóry. Życzę nam wszystkim tutejszych dróg w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Cześć łajzy Sent from my Voyager Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Cześć łajzySent from my Voyager siema japko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Oto największa wywrotka świata. Może zabrać 450 ton ładunku - TVN24 ---------- Post dopisany at 10:18 ---------- Poprzedni post napisany at 10:18 ---------- Cześć łajzySent from my Voyager pochwał się w końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Ciul z Voyagerem....bardziej mnie cieszy ze w koncu zaczal uzywac taptalka...chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Bry wszystkim, fantowski możemy sobie podać rękę, dziś i jutro idę na noc do pracy tak ze weekend do bani, właśnie laduje akumulator leżąc i nic nie robiąc ;-) Od wtorku do czwartku jadę do Zakopanego jakby kto chciał odpocząć to zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Poproszę 2 szt. pijoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Nareszcie już piątek, byle do 15 Nie ciesz się bo ja tak samo powiem ale jutro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Powiiedzcie mi czy sa rozne rodzaje lamp bixenon przednich do b7? pytam o te z drl i bez drl?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 w b7 lampa z xenonem zawsze ma DRL możesz mieć z AFS lub bez (skrętny ksenon) żółty kierunek lub biały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Powiiedzcie mi czy sa rozne rodzaje lamp bixenon przednich do b7? pytam o te z drl i bez drl?? Bixenon w B7 jest zawsze z DRL nie ma innych oryginalnych lamp. Jest lampa bez DRL ale to zwykła bez xenonu chyba że ktoś założył HID to wtedy masz bez DRL z Xenonem Mogą różnic się tylko kolorem kierunkowskazu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Pytanie czemu u nas coś takiego nie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1380850_10200645056064508_1327205818_n.jpgPytanie czemu u nas coś takiego nie ma? z wieczora .Pablo jak to nie ma nie jest aż tak źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Poproszę 2 szt. pijoku Od 3 do 5 nic nie pamiętam. Ocknąłem się na rynku w stanie żenująco opłakanym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Panowie mam już fife 14 i GTA 5 zatem kiedy jakiś spocik z padem w jednej a drinem w drugiej ręce Oj, przy GTA, różnych częściach spędziło się trochę czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Powiiedzcie mi czy sa rozne rodzaje lamp bixenon przednich do b7? pytam o te z drl i bez drl?? Bixenon w B7 jest zawsze z DRL nie ma innych oryginalnych lamp. Jest lampa bez DRL ale to zwykła bez xenonu chyba że ktoś założył HID to wtedy masz bez DRL z Xenonem Mogą różnic się tylko kolorem kierunkowskazu. tylko teraz przy wyborze lamp czym sie kierowac? bixenony mam swoje chodzi tylko o same reflektory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi