D4NTE Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Powitać w ten słoneczny poranek Boseron pijemy dzisiaj co? Czy Cie nie ma bo widzę że kozice podrywasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Wąski jaja, mój kolega Ci wlepil mandaciok w takim razie :-) obwodnica? Kolega.. Kolega na Okulickiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Powitać w ten słoneczny poranek Boseron pijemy dzisiaj co? Czy Cie nie ma bo widzę że kozice podrywasz Wracam dziś, Bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 siema jak dobrze w końcu w domu fajna temp no to skrobiemy szybki Jeszcze sie dobrze wrzesien nie skonczyl. Ale spoko w Maju bedzie juz cieplej Sent from my Voyager Skończ z dietą zarzuć masę to ci się ociepli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 No właśnie mi teraz będzie ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Zauważyłem że bmw dużo szybciej się grzeje niż audi moje byle, po 1 km już leci ciepłe, może jest jakaś grzałka jak u Nexa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 :hi:brydzien Zauważyłem że bmw dużo szybciej się grzeje niż audi moje byle, po 1 km już leci ciepłe, może jest jakaś grzałka jak u Nexa? Łukasz, moja CCCO jak dostanie wpiz*e to po 300m jest 90* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Zauważyłem że bmw dużo szybciej się grzeje niż audi moje byle, po 1 km już leci ciepłe, może jest jakaś grzałka jak u Nexa? żebyś wiedział mniej więcej to wygląda tak. Zdjęcie E46 ale u ciebie powinno być podobnie. Jest grzałka przepływowa i pompka płynu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Grzałka elektryczna to za***ista sprawa na zimę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Wysiadam wczoraj koło 21:00 z samolotu w sandałach i krótkich spodenkach a tu kur.. 1`C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 4 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 od przyszłego tygodnia wracam temperatura 15+ Tym optymistycznym zdaniem chciałem się przywitac z Wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 od przyszłego tygodnia wracam temperatura 15+ Tym optymistycznym zdaniem chciałem się przywitac z Wami a za 2 tygodnie ebnie sniegiem i wszyscy będą zaskoczeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Wysiadam wczoraj koło 21:00 z samolotu w sandałach i krótkich spodenkach a tu kur.. 1`C Nie było jak sprawdzić prognozy pogody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Wysiadam wczoraj koło 21:00 z samolotu w sandałach i krótkich spodenkach a tu kur.. 1`C Nie było jak sprawdzić prognozy pogody? na szczęście miał skarpety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 W Zakopanem 4 stopnie a na Kasprowym - 8 ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 może jakiś spontan dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Wlasnie wrocilem z myjni anwa toyota. Polecam ja kazdemu kto chce miec czyste i nie zniszczone auto:wink: Wracając autostrada byl korek od samego zjadu przy borku faleckim do zjazdu na skawine powodem byla stara honda ktorej to jadac prawym pasem wyjechal jeb... tirowiec i uderzyla w tylni bok naczepy i wyglada jak po spotkaniu ze slupem auto calkowicie do kasacji jechalem godzine ta autostrada:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 j**ani tirowcy... Lał bym każdego... Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalk now Free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Wlasnie wrocilem z myjni anwa toyota. Polecam ja kazdemu kto chce miec czyste i nie zniszczone auto:wink:Wracając autostrada byl korek od samego zjadu przy borku faleckim do zjazdu na skawine powodem byla stara honda ktorej to jadac prawym pasem wyjechal jeb... tirowiec i uderzyla w tylni bok naczepy i wyglada jak po spotkaniu ze slupem auto calkowicie do kasacji jechalem godzine ta autostrada:kwasny: musiała wolno jechać i najechał na nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi