michail55 Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Pablo, Boseron, szykujcie dla mnie dres :polew: Kupiles bejce? Potwierdzam jaka??
Wąski Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Panowie x3 do sprzedania wszystko zrobione, oddam za rozsadne pieniadze, a jak sie nikt nie trafi to pojezdze zime cisnienia nie mam ale za 35 oddam tak Ci się tylko wydaje że wszystko zrobione, poczekaj jeszcze chwilę . Nie no joke ---------- Post dopisany at 18:13 ---------- Poprzedni post napisany at 18:10 ---------- KERCZI nie masz jakiś opon zimy 195/65R15 ? 7-8mm takie coś szukam w rozsądnych pieniądzach mam koła alu 1500 ---------- Post dopisany at 08:24 ---------- Poprzedni post napisany at 08:22 ---------- http://img.tapatalk.com/d/13/10/15/yzehega9.jpgSent from my Porsche ---------- Post dopisany at 22:53 ---------- Poprzedni post napisany at 22:52 ---------- http://img.tapatalk.com/d/13/10/15/ajymevub.jpg Sent from my Porsche i jaki dźwięk poka że umie ta ---------- Post dopisany at 08:26 ---------- Poprzedni post napisany at 08:24 ---------- Audi 90 quattro Typ 85 B2 - G-Kat - TÜV & angemeldet als Limousine in Furth im Wald podobna do mojej ciekawe ile za moją wezmę
fantowski Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Audi 90 quattro Typ 85 B2 - G-Kat - TÜV & angemeldet als Limousine in Furth im Wald podobna do mojej ciekawe ile za moją wezmę dlatego wrzuciłem ją bo jak siostra Twojej zwróć uwagę na ostatni link i opis posiadają inne z innymi silnikami Twoja już ma właściciela
Cuber Opublikowano 15 Października 2013 Autor Opublikowano 15 Października 2013 Siemka Panowie To co dzisiaj szybki spot przed meczem ?
KERCZI Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Audi 90 quattro Typ 85 B2 - G-Kat - TÜV & angemeldet als Limousine in Furth im Wald podobna do mojej ciekawe ile za moją wezmę dlatego wrzuciłem ją bo jak siostra Twojej zwróć uwagę na ostatni link i opis posiadają inne z innymi silnikami Twoja już ma właściciela Tak - KERCZIEGO
boseron Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Robert Twoja w o niebo lepszym stanie przynajmniej lakier
fantowski Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Audi 90 quattro Typ 85 B2 - G-Kat - TÜV & angemeldet als Limousine in Furth im Wald podobna do mojej ciekawe ile za moją wezmę dlatego wrzuciłem ją bo jak siostra Twojej zwróć uwagę na ostatni link i opis posiadają inne z innymi silnikami Twoja już ma właściciela Tak - KERCZIEGO chyba jednak nie
Wąski Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Robert Twoja w o niebo lepszym stanie przynajmniej lakier :grin:---------- Post dopisany at 10:11 ---------- Poprzedni post napisany at 10:11 ---------- jak by ktoś szukał mieszkania do wynajęcia chętnych zapraszam na PV
KERCZI Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Audi 90 quattro Typ 85 B2 - G-Kat - TÜV & angemeldet als Limousine in Furth im Wald podobna do mojej ciekawe ile za moją wezmę dlatego wrzuciłem ją bo jak siostra Twojej zwróć uwagę na ostatni link i opis posiadają inne z innymi silnikami Twoja już ma właściciela Tak - KERCZIEGO chyba jednak nie Chyba jednak Wąski dostał juz ode mnie zadatek :]
fantowski Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Audi 90 quattro Typ 85 B2 - G-Kat - TÜV & angemeldet als Limousine in Furth im Wald podobna do mojej ciekawe ile za moją wezmę dlatego wrzuciłem ją bo jak siostra Twojej zwróć uwagę na ostatni link i opis posiadają inne z innymi silnikami Twoja już ma właściciela Tak - KERCZIEGO chyba jednak nie Chyba jednak Wąski dostał juz ode mnie zadatek :] pocieszę Cię, że tym właścicielem nie jesteś ani Ty ani ja objechał nas młody
Wąski Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 :grin: Miniatury | Dawno temu w Krakowie
KERCZI Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Audi 90 quattro Typ 85 B2 - G-Kat - TÜV & angemeldet als Limousine in Furth im Wald podobna do mojej ciekawe ile za moją wezmę dlatego wrzuciłem ją bo jak siostra Twojej zwróć uwagę na ostatni link i opis posiadają inne z innymi silnikami Twoja już ma właściciela Tak - KERCZIEGO chyba jednak nie Chyba jednak Wąski dostał juz ode mnie zadatek :] pocieszę Cię, że tym właścicielem nie jesteś ani Ty ani ja objechał nas młody Eeeeee... Młody ma obiecane 3.0 biturbo na 18 to na takiego strucla nie spojrzy :-) Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalk now Free ---------- Post dopisany at 11:19 ---------- Poprzedni post napisany at 11:18 ---------- Wąski masz ściągacz? Wyjeżdżam z domu za 15minut Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalk now Free
KERCZI Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Do śrub Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalk now Free
Wąski Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 mam nadzieję że u siebie sprawdzę
KERCZI Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 No to daj znać Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalk now Free
fantowski Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Nie żyje Sean Edwards - lider Porsche Supercap | F1 Fan Club - Polska
Marcin_K Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 witam mam pytanie i prośbę zarazem, potrzebuje podłączyć swoją audice pod komputer błędy sprawdzić, w trasie spadła mi temperatura na silniku do 60-70 stopni i tak już zostało pytanie czy to termostat czujnik czy jeszcze jakieś inne cholerstwo?!:/ czy na terenie Krakowa ktoś może mi pomóc zdiagnozować problem? dzięki pozdrawiam
fantowski Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 witam mam pytanie i prośbę zarazem, potrzebuje podłączyć swoją audice pod komputer błędy sprawdzić, w trasie spadła mi temperatura na silniku do 60-70 stopni i tak już zostało pytanie czy to termostat czujnik czy jeszcze jakieś inne cholerstwo?!:/ czy na terenie Krakowa ktoś może mi pomóc zdiagnozować problem? dzięki pozdrawiam sprawdz na początku czujnik temperatury i termostat dzisiaj jest spot w galerii kazimierz na parkingu niebieskim o godzinie 20. podjedź
Wąski Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 witam mam pytanie i prośbę zarazem, potrzebuje podłączyć swoją audice pod komputer błędy sprawdzić, w trasie spadła mi temperatura na silniku do 60-70 stopni i tak już zostało pytanie czy to termostat czujnik czy jeszcze jakieś inne cholerstwo?!:/ czy na terenie Krakowa ktoś może mi pomóc zdiagnozować problem? dzięki pozdrawiam wal śmiało do Gruszki
Rekomendowane odpowiedzi