Gość Trzeniu Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Panowie mam pytanie . Chodzi mi o giełde przy Ul.Balickiej . Dużo jest miejsc handlowych i ogolnie duży ruch ? Gdzie jeszcze sa jakieś dobre giełdy w okolicach Krakowa ? giełdę przenaszą na Rybitwy na tam gdzie jest giełda samochodowa Wąski... why?
mega13 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Trzeba zrobić zrzutę i zaprosić go na wycieczkę do Polski, albo rozjeżdżać wszystkich policjantów w UK!!
Reggi Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 o jakie giełdy Ci chodzi, elektroniczne ? Motoryzacyjne tylko i wyłącznie giełdę przenaszą na Rybitwy na tam gdzie jest giełda samochodowa Czyli w ta niedziele mam sie kierować na Rybitwy czy na Balicką ? Sa jakieś lepsze giełdy w KRK lub okolicach gdzie można pojechać . Tylko motoryzacyjne?
Wąski Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Samochodowa na Rybitwach a elektroniczna jeszcze jest na Balickiej ,ale likwiduja tam bo maja budować Eldorado i przenaosza sie na Rybitwy,ale zapewne za jakiś czas :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Samochodowa na Rybitwach a elektroniczna jeszcze jest na Balickiej ,ale likwiduja tam bo maja budować Eldorado i przenaosza sie na Rybitwy,ale zapewne za jakiś czas :gwizdanie: A jaka to Ulica ? Rybitwy to to jest ulica ?
Wąski Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Ul Botewa http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=gie%B3da&loc=Krak%F3w%2C+Rybitwy+&Submit=Szukaj&cId=&sId=&x=0&y=0[br]Dopisany: 13 Czerwiec 2008, 10:42 _________________________________________________Jesli mówimy o samochodowej
Reggi Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Ul Botewa http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=gie%B3da&loc=Krak%F3w%2C+Rybitwy+&Submit=Szukaj&cId=&sId=&x=0&y=0 Dzięki wielkie :th: Jeszcze bym prosił o adres stadionu Wisły
Wąski Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Ul Botewa http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=gie%B3da&loc=Krak%F3w%2C+Rybitwy+&Submit=Szukaj&cId=&sId=&x=0&y=0 Dzięki wielkie :th: Jeszcze bym prosił o adres stadionu Wisły zwiedzanie Krakowa :gwizdanie:
sokolnh Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 jesli Ci chodzi o samochodowe, to na ul. Balickiej nigdy nie było ( a jak było to pewnie w zamierzchłych czasach), prędzej na Balicach, ale jej już nie ma. Spora giełda jest na Rybitwach i nie wiem jak z tą w drodze na Przylasek, tam też kiedyś była, ale nie wiem czy sie utrzymała
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Reymonta 22 Dzięki :> spoko , tylko teraz jest remont , wyburzona jest jedna z trybun
Wąski Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Koledzy pomożecie zapaliła mi się kontrolka silnika potrzebuję vaga do skasowania
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Koledzy pomożecie zapaliła mi się kontrolka silnika potrzebuję vaga do skasowania ja na Twoim miejscu tak dla bezpieczeństwa zrobiłbym logi i zdiagnozował silnik... to nie kontrolka od poduchy żeby skasować i mieć w d..ie
Wąski Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Koledzy pomożecie zapaliła mi się kontrolka silnika potrzebuję vaga do skasowania zapewne masz rację jutro jadę do stolicy ja na Twoim miejscu tak dla bezpieczeństwa zrobiłbym logi i zdiagnozował silnik... to nie kontrolka od poduchy żeby skasować i mieć w d..ie
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 no to poproś Sokola,Themona, Tytusa .... oni Vagują
Tytus Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Robert jak coś to dzisiaj wyjeżdżam ale jutro po 14 jestem już w Krk.
sokolnh Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 no trzeba by podpiąc do kompa i zobaczyć ......why
jarko Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Tylko Rybitwy :th: samochodowa :th: Ta w Branicach to już dogorewa, jak nie umarła całkowicie, tak samo ta w Kryspinowie. Autka to tylko Rybitwy jeżeli chodzi o okolice Krakowa...[br]Dopisany: 13 Czerwiec 2008, 12:47 _________________________________________________A Cuberos to ma chyba teraz sen nocy letniej Dodam tylko że znowu do pracy po meczu nie poszedłem... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi