ruks Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 dzięki za spota... Danke również Fanta, poczytaj sobie do poduszki: http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b7-czujnik-deszczu-swiatel-lusterko-fotochrom-coming-home-70477/
KERCZI Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Dzień dobry Wysłane z mojego urQuattro
KERCZI Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 A Ty co? Spać nie możesz? Wysłane z mojego urQuattro
KERCZI Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 To tak jak ja. Ja juz wstałem 50 minut temu Wysłane z mojego urQuattro
Arturoo Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Spoko ......luz......nie martwcie się.........tym co sie dzieje wokół Was..... . ......a...i żeby była jasność....to....... .....obaj jesteście nienormalni ... . ....a...ja chyba trochę też.....bo wróciłem dopiero z pracy ..... wysłane z one v
-RamzeS- Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Siema. No i teraz moze jeb.... sniegiem opony zmienione Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
bodowp Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Dobry ;-) kurna juz sie oduczylem wstawac o 6 Siema. No i teraz. moze jeb.... sniegiem opony zmienione Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka nie nie... dopiero od niedzieli bo w sobote dopiero zmieniam kapcie.
Lopezzz Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Siema. No i teraz moze jeb.... sniegiem opony zmienione No właśnie też się przymierzam bo później będzie szał i kolejki.
karol_17 Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Panowie nie ma ktoś zdolnsci i chwile czasu i kanału ? Potrzebuje na chwilę pozniewaz w moim audi rozkrecił się wydech na maxa złaczka się rozjechala i jest traktor a nie mam mozliwosci gdzie tego naprawic ;( Hellpp
fantowski Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Panowie nie ma ktoś zdolnsci i chwile czasu i kanału ? Potrzebuje na chwilę pozniewaz w moim audi rozkrecił się wydech na maxa złaczka się rozjechala i jest traktor a nie mam mozliwosci gdzie tego naprawic ;( Hellpp pisz do Wąskiego na pewno pomoże
PABLO Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Panowie nie ma ktoś zdolnsci i chwile czasu i kanału ? Potrzebuje na chwilę pozniewaz w moim audi rozkrecił się wydech na maxa złaczka się rozjechala i jest traktor a nie mam mozliwosci gdzie tego naprawic ;( Hellpp http://a4-klub.pl/malopolskie-85/tlumiki-krakow-246700/
karol_17 Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 wolą bym koledze z forum postawic piwo w takim zakłądzie to krzykną za to 50 zł
fantowski Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 wolą bym koledze z forum postawic piwo w takim zakłądzie to krzykną za to 50 zł tutaj nikt piwa nie pije
karol_17 Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 hmm no to w takim razie nie wiem . Ale potrzebuje to dziś ogranąc
Rekomendowane odpowiedzi