KERCZI Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Ale ze kupiłeś Pablo nowy wóz? Czy brat ma taxi? Zima
PABLO Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Ale ze kupiłeś Pablo nowy wóz? Czy brat ma taxi? Zima KERCZI jest tak jak do tej pory, brat A4ką na taxi a ja betą. Powitał
bodowp Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Powitać Lolo bedziesz jutro na spocie bo bym Ci te amory dał. Btw. udało mi się kupić cała klamkę z wkładką za 40 zł. Gość chyba nie był świadomu po ile chodza wkładki na allegro.
PABLO Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Mnie chyba nie będzie jutro bo mnie grypsko od weekendu wzięło
nex Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Mnie chyba nie będzie jutro bo mnie grypsko od weekendu wzięło ptasia grypa, mniej do buzi
fantowski Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Mnie chyba nie będzie jutro bo mnie grypsko od weekendu wzięło ptasia grypa, mniej do buzi a Ty nex może byś tak na spota przyjechał rusz dupe
PABLO Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 No właśnie bo tylko byś szyderę kręcił
nex Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Mnie chyba nie będzie jutro bo mnie grypsko od weekendu wzięło ptasia grypa, mniej do buzi a Ty nex może byś tak na spota przyjechał rusz dupe była już rozmowa na ten temat więc po co wracać?? Jak by spoty były w niedziele to bym przyjeżdżał 2x w tyg, a tak to mój drogi za 10 minut wychodzę do pracy .
fantowski Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Mnie chyba nie będzie jutro bo mnie grypsko od weekendu wzięło ptasia grypa, mniej do buzi a Ty nex może byś tak na spota przyjechał rusz dupe była już rozmowa na ten temat więc po co wracać?? Jak by spoty były w niedziele to bym przyjeżdżał 2x w tyg, a tak to mój drogi za 10 minut wychodzę do pracy . przyznaj się, że nie chcesz pochwalić się kozą rozumiem też Twoje obawy co do dystansu jaki masz z domu na spota skoro mówisz, że nie jeździ się na niej zbyt dobrze
nex Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 lato miałeś większą kozę więc zamilcz nara
fantowski Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 lato miałeś większą kozę więc zamilcz nara taaa w szczególności wtedy jak zawstydziłem przyjeżdżając do Ciebie
bodowp Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Mnie chyba nie będzie jutro bo mnie grypsko od weekendu wzięło nie pitol tylko ubierz ciepły dres do bety moja tez chodzi i prycha na wszystko:kwasny:
Arturoo Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 :hi:siemanko Pany ... jutro chyba znów wpadnę do Was na spota
fantowski Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 :hi:siemanko Pany ... jutro chyba znów wpadnę do Was na spota
PABLO Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 :hi:siemanko Pany ... jutro chyba znów wpadnę do Was na spota Jak byś powiedział że zawitasz z siemianem to nawet z gorączką bym podjechał na spota :grin:
PABLO Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Wtedy bym wylądował w szpitalu jak bym zobaczył tą parówę
Rekomendowane odpowiedzi