PABLO Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 CytujNowicjusze maja jedno ostrzezenie a potem mandat A klubowiczow zamykaja od strzalu a o jakie ostrzezenie ci chodzi ?? A no wiesz jak za dużo nabroisz to dostaniesz ostrzeżenie no no ale myslałem ze o bicie do vipa bo ostatnio ktos tam sie pocioł o to i myslałem ze mam pierwsze ostrzezenie [br]Dopisany: 28 Styczeń 2008, 20:45 _________________________________________________no chyba ze mam racje Nie nam to jest dane dawac :D No jak bysmy mogli to juz by była komedia
Tukan Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 CytujNowicjusze maja jedno ostrzezenie a potem mandat A klubowiczow zamykaja od strzalu a o jakie ostrzezenie ci chodzi ?? A no wiesz jak za dużo nabroisz to dostaniesz ostrzeżenie no no ale myslałem ze o bicie do vipa bo ostatnio ktos tam sie pocioł o to i myslałem ze mam pierwsze ostrzezenie [br]Dopisany: 28 Styczeń 2008, 20:45 _________________________________________________no chyba ze mam racje Nie nam to jest dane dawac :D No jak bysmy mogli to juz by była komedia Ale by byla gra w kropka :D
Gość rob Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Ale by byla gra w kropka :D fajna gra, wygrany jest tylko jeden
Tukan Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Ale by byla gra w kropka :D fajna gra, wygrany jest tylko jeden Tak jest panie moderatorze
Mad_MAX Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 LOL co za SPAM CUBER chyba troche przesadziles z ta przyczepka :D
Gość rob Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 CUBER lubi zaskakiwać nie, dla Cubra to standard
Cuber Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2008 Siemka Cuberek nie za duża ta przyczepka? nie powinienes miec kategorii B+E na nią?? wszystko na legalu choć jest dwóosiówką no mogłem Ją ciągnąć Pan w wypożyczalni mi powiedział ze bezproblemowo.... a jeszcze jak mu powiedziałem ze jestem VIP-em to juz wogóle chciał mi dac wielkiegoTIR-a ( ciągnik siodłowy z naczepą )
Gość Murzyn Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 wlasnie tez sie zastanawialem czy nie potrzebujesz B+E Z taka przyczepka to naprawde juz jest wyczyn Jak musialbys jeszcze cofac
Gość rob Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 co to się porobiło, Murzyn ma avanta w avatarze
Gość Murzyn Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 narazie tylko tam ..ale i tak jest piekny
Mad_MAX Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 ...ale i tak jest piekny Hmmm , ze tak powiem co A6 to A6 Ale tak serio to very koxowa ta Allroadka Tylko 2,7T troche bedzie piccccccccccccccccccccccccccccc Ale tez bym takie chcial :drool: :drool: :drool:
Gość Murzyn Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 2.5 i bedzie mulllllllllllllll
Mad_MAX Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 2.5 i bedzie mulllllllllllllll No taki mol to znowu nie bedzie , 9,5 s do 100 to nie jest zle , zwazywszy ze wazy 2,4t no ale z drugiej strony przy takiej masie ten klekocik bedzie tez swoje pil i mysle ze po miescie bedzie wdupczal z 12-13l
Gość Murzyn Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 dobrze, ze nie jezdze po miescie Max - o pewnych rzeczach nie warto rozmawiac, bo bede trzymal pistacje do konca zycia Naprawde jest mega okazja, wiec chociazby na sama sprzedaz sie oplaca wyrwac chwasta
Gość rob Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 najbardziej podoba mi się buda, avant to avant
Mad_MAX Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 dobrze, ze nie jezdze po miescie Max - o pewnych rzeczach nie warto rozmawiac, bo bede trzymal pistacje do konca zycia Naprawde jest mega okazja, wiec chociazby na sama sprzedaz sie oplaca wyrwac chwasta Nie , nie ja o niczym nie mowie. Jak dla mnie SUPER autko , i czy z tym czy z drugim silnikiem bym bral , jakbym mial tylko kaske Eeeee to jak ty wiecej trasy robisz to chopie 2,7T bierz i sie nawet nie zastanawiaj Na trasie to to ci spali z 12 litrow Czyli deczko wiecej niz moj , a ile WIECEJ radochy
Gość Murzyn Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 max, ja tez nie mam kasy, wiec nie mam wyboru auto kumpla - cene zrobil promocyjna i tylko z tego wzgledu rozwazalem zmiane pistacji
Cuber Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2008 Murzynek nie musze mieć B + E przyczepka ma mase własną 250 KG a zapakowac moge jeszcze 500 Kg ( :gwizdanie: ) wiec wszytsko na legalu :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi