KERCZI Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 I FANTOMAS , nie, Twojego strucla nie da sie już odrestaurowac...))) Wysłane z mojego urQuattro
FANTOMAS Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 wiem wiem ideał to ideał nie to co twoje paści nie ma że wieje nudą zawsze jest co robić a to szybka a to ćwiarteczka za wami dwoma to się nie trafi najpierw miała być restauracja teraz już jest odrestaurowywanie a się pewnie skończy na barze mlecznym albo kebabie to co w końcu otwieracie
KERCZI Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Heheeh, jedno w drugim nie przeszkadza Wysłane z mojego urQuattro
Marcin_K Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Kerczi dzięki za namiary do Mariusza, byłem dzisiaj i mam nadzieje że prawidłowo zdiagnozował problem.
KERCZI Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 No i good, On raczej się nie myli Wysłane z urPada
ruks Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 u nas w b7 otw. centrujący jest 57.1mm tak ? Tak, w B8 jest jakiś większy Jakby co to ja mam takie do opchnięcia http://a4-klub.pl/felgi-opony-156/felgi-opony-zimowe-nokian-wr-225-55-r16-304207/
Krumak Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 TakWysłane z mojego urQuattro ---------- Post dopisany at 17:55 ---------- Poprzedni post napisany at 17:48 ---------- Panie i Panowie jako ze i nas zaczęło sie trochę klasykowo na forum to może komuś sie spodobało i chce sobie sprawić na zimę, auto do zobaczenia już w Krakowie do odbioru będzie za jakieś dwa miesiące bo brakuje kilku szpejow SL z 1970roku przytargany z USA . Info u mnie lub u GrusZki. Jakby ktoś szukał jakiegoś konkretnego klasyka to teZ walić. http://img.tapatalk.com/d/13/12/07/zasymena.jpg Wysłane z mojego urQuattro Zapraszamy równieŻ jeśli ktoś chce odrestaurować jakieś auto. Kuźwa jak kilka miesięcy temu pytałem gdzie w Krk można doprowadzić B2 Coupe do idealnego stanu ( żółte blachy) to nikt się nie kwapił do odpowiedzi Wysłane z mojego SM-P605 przy użyciu Tapatalka
FANTOMAS Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Jakie ET max wchodzi u nas na przód ET30 przy 8" miał ktoś ?
KERCZI Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Moim zdaniem Mac 35-38 więcej będzie wystawac Wysłane z mojego urQuattro
OGr Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Hehe, tez kiedys mialem takie plany. To bardzo fajny temat. Oby tylko byl klient. Naciapane z sedesu ...
KERCZI Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Byłem właśnie u Fantomasa w nowym mieszkaniu....nie mam pytań,..dorobił się skubanie na zębach... Wysłane z urPada
Lopezzz Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Kto nie był niech żałuje (oczywiście jeśli lubi takie klimaty)
ruks Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 TakWysłane z mojego urQuattro ---------- Post dopisany at 17:55 ---------- Poprzedni post napisany at 17:48 ---------- Panie i Panowie jako ze i nas zaczęło sie trochę klasykowo na forum to może komuś sie spodobało i chce sobie sprawić na zimę, auto do zobaczenia już w Krakowie do odbioru będzie za jakieś dwa miesiące bo brakuje kilku szpejow SL z 1970roku przytargany z USA . Info u mnie lub u GrusZki. Jakby ktoś szukał jakiegoś konkretnego klasyka to teZ walić. http://img.tapatalk.com/d/13/12/07/zasymena.jpg Wysłane z mojego urQuattro Zapraszamy równieŻ jeśli ktoś chce odrestaurować jakieś auto. Kuźwa jak kilka miesięcy temu pytałem gdzie w Krk można doprowadzić B2 Coupe do idealnego stanu ( żółte blachy) to nikt się nie kwapił do odpowiedzi Wysłane z mojego SM-P605 przy użyciu Tapatalka Nie bierz sobie do serca co te świry piszą ---------- Post dopisany at 08:51 ---------- Poprzedni post napisany at 08:47 ---------- Moim zdaniem Mac 35-38 więcej będzie wystawacWysłane z mojego urQuattro Ja mam na lato ET 35 z oponą 225 i wchodzi spokojnie ale brudzi auto na bokach
KERCZI Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 RUKS, nie mieszaj chłopakowi. Zapraszamy Wysłane z mojego urQuattro
KERCZI Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 PoZdro Fanta z Twoich stron Wysłane z mojego urQuattro
Rekomendowane odpowiedzi