Cuber Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2013 siemka all kurde szkoda ze wiecej nie nasypało śniegu wczoraj
Wąski Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 TakWysłane z mojego urQuattro ---------- Post dopisany at 17:55 ---------- Poprzedni post napisany at 17:48 ---------- Panie i Panowie jako ze i nas zaczęło sie trochę klasykowo na forum to może komuś sie spodobało i chce sobie sprawić na zimę, auto do zobaczenia już w Krakowie do odbioru będzie za jakieś dwa miesiące bo brakuje kilku szpejow SL z 1970roku przytargany z USA . Info u mnie lub u GrusZki. Jakby ktoś szukał jakiegoś konkretnego klasyka to teZ walić. http://img.tapatalk.com/d/13/12/07/zasymena.jpg Wysłane z mojego urQuattro kolega ---------- Post dopisany at 11:32 ---------- Poprzedni post napisany at 11:30 ---------- TakWysłane z mojego urQuattro ---------- Post dopisany at 17:55 ---------- Poprzedni post napisany at 17:48 ---------- Panie i Panowie jako ze i nas zaczęło sie trochę klasykowo na forum to może komuś sie spodobało i chce sobie sprawić na zimę, auto do zobaczenia już w Krakowie do odbioru będzie za jakieś dwa miesiące bo brakuje kilku szpejow SL z 1970roku przytargany z USA . Info u mnie lub u GrusZki. Jakby ktoś szukał jakiegoś konkretnego klasyka to teZ walić. http://img.tapatalk.com/d/13/12/07/zasymena.jpg Wysłane z mojego urQuattro Zapraszamy równieŻ jeśli ktoś chce odrestaurować jakieś auto. Kuźwa jak kilka miesięcy temu pytałem gdzie w Krk można doprowadzić B2 Coupe do idealnego stanu ( żółte blachy) to nikt się nie kwapił do odpowiedzi Wysłane z mojego SM-P605 przy użyciu Tapatalka jak to nie
Krumak Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 TakWysłane z mojego urQuattro ---------- Post dopisany at 17:55 ---------- Poprzedni post napisany at 17:48 ---------- Panie i Panowie jako ze i nas zaczęło sie trochę klasykowo na forum to może komuś sie spodobało i chce sobie sprawić na zimę, auto do zobaczenia już w Krakowie do odbioru będzie za jakieś dwa miesiące bo brakuje kilku szpejow SL z 1970roku przytargany z USA . Info u mnie lub u GrusZki. Jakby ktoś szukał jakiegoś konkretnego klasyka to teZ walić. http://img.tapatalk.com/d/13/12/07/zasymena.jpg Wysłane z mojego urQuattro kolega ---------- Post dopisany at 11:32 ---------- Poprzedni post napisany at 11:30 ---------- TakWysłane z mojego urQuattro ---------- Post dopisany at 17:55 ---------- Poprzedni post napisany at 17:48 ---------- Panie i Panowie jako ze i nas zaczęło sie trochę klasykowo na forum to może komuś sie spodobało i chce sobie sprawić na zimę, auto do zobaczenia już w Krakowie do odbioru będzie za jakieś dwa miesiące bo brakuje kilku szpejow SL z 1970roku przytargany z USA . Info u mnie lub u GrusZki. Jakby ktoś szukał jakiegoś konkretnego klasyka to teZ walić. http://img.tapatalk.com/d/13/12/07/zasymena.jpg Wysłane z mojego urQuattro Zapraszamy równieŻ jeśli ktoś chce odrestaurować jakieś auto. Kuźwa jak kilka miesięcy temu pytałem gdzie w Krk można doprowadzić B2 Coupe do idealnego stanu ( żółte blachy) to nikt się nie kwapił do odpowiedzi Wysłane z mojego SM-P605 przy użyciu Tapatalka jak to nie Wąski sprawa nadal aktualna. Jeśli znasz kogoś kto byłby zainteresowany doprowadzeniem takiego wozu do idealnego stanu to podeślij mi namiary na PW
Wąski Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 moje B2 teraz mamy na warsztacie Kadetta B i 106 rally ---------- Post dopisany at 11:40 ---------- Poprzedni post napisany at 11:36 ----------
KERCZI Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 GWK MOTORSPORT Wysłane z mojego urQuattro
Wąski Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 zawieszenie i efekt prawie końcowy ---------- Post dopisany at 11:51 ---------- Poprzedni post napisany at 11:43 ---------- ---------- Post dopisany at 11:54 ---------- Poprzedni post napisany at 11:51 ----------
FANTOMAS Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Byłem właśnie u Fantomasa w nowym mieszkaniu....nie mam pytań,..dorobił się skubanie na zębach...http://img.tapatalk.com/d/13/12/07/e3eruqed.jpg Wysłane z urPada Właśnie siedze i się skończył (już wiem czemu tyle siedziałeś w kiblu) a w portfelu mam same dwusetki ...mam nadzieje że starczy bo została by tylko złota karta
PABLO Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 siemka all kurde szkoda ze wiecej nie nasypało śniegu wczoraj No mogła by być taka pogoda jak u Tomeksa w Gdyni Wczoraj pierwszy raz sprawdziłem tylni napęd w bemce, przypomniały mi się czasy tylnego napędu w maluchu
KERCZI Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Ta PABLO... Tys latał... Pokażesz nam we wtorek jak sie lata BEATA? Wysłane z mojego urQuattro
PABLO Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Ta PABLO... Tys latał... Pokażesz nam we wtorek jak sie lata BEATA?Wysłane z mojego urQuattro Będzie śnieg to pojedziemy na pas
FANTOMAS Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Ja mam na lato ET 35 z oponą 225 i wchodzi spokojnie ale brudzi auto na bokach to jak brudzą to odpadają a tak serio to ile masz do rantu na przodzie bo wiem że tył wejdzie spoko bo kiedyś sprawdzałem i wiem że tył ma piastę 10mm bardziej schowaną od przodu względem rantu błotnika Będzie śnieg to pojedziemy na pas po co ? żeby "belke" potem prostować
KERCZI Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 FANTOMAS napisałem Ci to nie słuchasz et 38 to max - 35 już wystaje/brudzi Wysłane z mojego urQuattro
FANTOMAS Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 nie wierze ci ty masz zawsze brudne to skąd wiesz że brudzi
-RamzeS- Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Siema. Cholera auto stało 2 tyg w garażu i co rozladowalo mi aku a kupilem go rok temu Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
PABLO Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 po co ? żeby "belke" potem prostować Sklej i nie przyrównuj co było lata temu
Marcin_K Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Witam nietypowe Smiths 4x100 nietuzinkowe felgi!nie bbs oz rm rs
Rekomendowane odpowiedzi