PABLO Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Pablo co tam z sasiada B8 Jeździ. Może jutro nią przyjadę na spota.
dancio Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Witam zacnych klubowiczów PABLO na jutro masz przygotować opłatki na Wigilie z logiem A4-klub PAMIĘTAJ!!!!!
-RamzeS- Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Witam zacnych klubowiczów PABLO na jutro masz przygotować opłatki na Wigilie z logiem A4-klub PAMIĘTAJ!!!!! Dobre ha ha Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
PABLO Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Już są ready Daniel w końcu napisałeś coś na forum, Wojtek od S6 jest zarejestrowany?
Radekst Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Ramzes, co to za avatar? calibre sobie od razu walnij ---------- Post dopisany at 22:12 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ---------- btw, Dołączył Nov 2012 Wiek30 Imię Łukasz MiejscowośćKraków Posty 666 ModelA4 B7 Nadwozie Avant Rocznik2005 Silnik2.0 NapędFWD SkrzyniaManualna Spalanie9,6
lennox Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Dzieki Panowie za życzenia. To jak jutro z tym spotem?
PABLO Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Panowie jutro (dzisiaj) jest spot o 20:00 w tym samym miejscu gdzie zawsze, będziemy spotowac tak samo jak do tej pory i będę mieć wszystkie gadżety klubowe. Odpowiadam tutaj na pw bo od dwóch dni trochę się ich nazbierało. Nieźle jest slisko na ulicach o tej porze co chwile trakcja w ruchu Dobranoc
nex Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Nieźle jest slisko na ulicach o tej porze co chwile trakcja w ruchu Dobranoc Trakcja w ruchu jest w Twoim przypadku spowodowana łysymi oponami od upalania na lotnisku z liną holowniczą owiniętą o słupa
Wąski Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Wąski a moze Poniedziałkowy, wigilijny spot zrobimy u Ciebie na myjce ? chętnie ale mam pełny parking ---------- Post dopisany at 08:44 ---------- Poprzedni post napisany at 08:43 ---------- Taka sytuacja:W środę przychodzi wezwanie żeby się zgłosić z dokumentami i samochodem już w czwartek na komisariacie. No to pojechałem z myślą że to jakaś pierdoła. Pan policjant po otrzymaniu dokumentów wyszedł ze mną do auta i zrobił szybkie oględziny, sprawdził numer VIN itp. Zaprosił do pokoju i oświadczył że zatrzymuje mi samochód bo jest podobno kradziony w Grecji. Auto jest w moim posiadaniu od 31 sierpnia br. (link do wątku tutaj) Kupiłem go na polskich numerach 1.5 roku po zakupie przez poprzedniego użytkownika w niemieckim komisie z którego mam rachunek i komplet dokumentów. Przerejestrowałem bez najmniejszych problemów, zrobiłem przegląd opłaciłem ubezpieczenie itp. Auto oczywiście sprawdzałem przed zakupem i było czyste, zero zastrzeżeń. Po wizycie na policji ponownie zamówiłem raport VIN i nadal nie figuruje w bazie poszukiwanych. Policja oddała mi autko pod opiekę zatrzymując karę pojazdu. Mam się nim opiekować i czekać na kolejne wezwanie. Nikt nie wie jak długo to potrwa i żadnych szczegółów. Znacie może podobne przypadki? Tak znam i koniec takiej sprawy jest nie fajny ---------- Post dopisany at 08:47 ---------- Poprzedni post napisany at 08:44 ---------- każde auto z zagranicy należy sprawdzić nie na POLICJI !!! TYLKO np. ERP - Sprawdzanie legalności i pochodzenia pojazdów i maszyn koszt 200zł ale oni mają bazę z funduszy policji itp. warto ---------- Post dopisany at 08:49 ---------- Poprzedni post napisany at 08:47 ---------- dzieki panowie za życzenia wszystkiego naj !!!!
-RamzeS- Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Ramzes, co to za avatar? calibre sobie od razu walnij ---------- Post dopisany at 22:12 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ---------- btw, Dołączył Nov 2012 Wiek30 Imię Łukasz MiejscowośćKraków Posty 666 ModelA4 B7 Nadwozie Avant Rocznik2005 Silnik2.0 NapędFWD SkrzyniaManualna To sprawka mojego brata i ten sztrucel też jego. Zaraz go zaje.... Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
D4NTE Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Powitać Ramzes, co to za avatar? calibre sobie od razu walnij ---------- Post dopisany at 22:12 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ---------- btw, Dołączył Nov 2012 Wiek30 Imię Łukasz MiejscowośćKraków Posty 666 ModelA4 B7 Nadwozie Avant Rocznik2005 Silnik2.0 NapędFWD SkrzyniaManualna To sprawka mojego brata i ten sztrucel też jego. Zaraz go zaje.... Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
nex Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 taki niefart na święta. Na szczęście nikomu nic się nie stało
Lucazzz Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 siema:hi: ktos zna auto,widział na zywo, cos onim wie?? kolega sie interesuje tym samochodem, a do krakowa ma kawalek... moze ktos pomoze...
Krzysiek29 A4 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 to się nazywa modyfikacja i głupota lub potrzeba poczucia tej adrenaliny.
Cuber Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2013 eeeeRSa daje radę prawie jak mój
PABLO Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 taki niefart na święta. Na szczęście nikomu nic się nie stało Jasiek nawet nie przypominaj bo równe 6 lat temu dzień przed wigilią zachciało mi się ścigać z Cubrem tylko zapomniałem że mam od niego gorsze hamulce i wyjebało mnie w piździec
Cuber Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2013 Pablo to nie chodziło o hamulce...... Tylko o sam moment hamowania Jak to ktoś Ci powiedział ze nawet jak byś zaczął hamowac kiedy Cuber to i tak było by dla Ciebie za późno
Rekomendowane odpowiedzi