_Gabriel_ Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 zaden zart. RACINGKART - zgoogluj sobie i bedziesz znal adres, potem Ci navi poprowadzi... a i tak nie trafisz
KERCZI Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 To racja, cieżko tam trafić, popołudniu wrzuce mapkę Wysłane z urPada
_Gabriel_ Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 znizka na jazda na haslo: "PROSO, PROSO... KIEDY MI JE DONIOSO"
KERCZI Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Gabriel szkoda ze tam taki do przodu nie byłeś Wysłane z mojego urQuattro ---------- Post dopisany at 10:38 ---------- Poprzedni post napisany at 10:38 ---------- Jutro sie wszyscy dowazymy i skończy sie rumakowanie bo wpieprze Wam okrutnie... Wysłane z mojego urQuattro
_Gabriel_ Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Gabriel szkoda ze tam taki do przodu nie byłeś Wysłane z mojego urQuattro ---------- Post dopisany at 10:38 ---------- Poprzedni post napisany at 10:38 ---------- Jutro sie wszyscy dowazymy i skończy sie rumakowanie bo wpieprze Wam okrutnie... Wysłane z mojego urQuattro
davidlive Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 pewne to? zapytam jeszcze o której tam sie spotykamy ?
davidlive Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 ze nam wpieprzy?! ...! heheheh pisałem tego posta i nie wyczaiłem tego hehehe ---------- Post dopisany at 10:56 ---------- Poprzedni post napisany at 10:49 ---------- chodziło mi bardzej o to czy spot pewny i o której godzinie dokładnie
fantowski Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Kerczi miałeś iść na .... więc już się nie migaj i nie pisz że mamy się doważać my wszyscy mamy podobną wagę wiec to Ty powinieneś się odważyć
davidlive Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 co to znaczy podobna waga? bo ja mam 100 kg
KERCZI Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Wy tzn kto? Ci wszyscy poniżej 170cm ??? Wysłane z mojego urQuattro ---------- Post dopisany at 11:13 ---------- Poprzedni post napisany at 11:11 ---------- No to masz podobna z moja Wysłane z mojego urQuattro
davidlive Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 To panowie powiedzcie o której i sie powinienem zjawić może nawet z kolegą
_Gabriel_ Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 ktoredy bedziesz jechal do sulechowa? z jakiego miejsca startujesz?
davidlive Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 zobacz sobie na na mapie, z mojej stopki piękna ładna wieś
nex Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 KERCZI, nie słuchaj tych zazdrośników i trzymaj się swojej zasady
_Gabriel_ Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 zobacz sobie na na mapie, z mojej stopki piękna ładna wieś to Panie...masz Pan okolo 100km do zrobienia spot pewnie bedzie w granicach 20-21
davidlive Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 dokładnie 93700 metrów do tego jadę do Koszyc po spowalniacze 320mm
_Gabriel_ Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Tylko wez pod uwage, ze google maps nie pokazuje dokladnej lokalizacji toru.
davidlive Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 w takim razie 93700m +/- to juz nie ma większego znaczenia . podeślij nr na PW to będę dzwonił jak trafić i kiedy
Redjasper Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 z moich stron będziesz jechał... z Połańca pochodzę - wielu też pewnie nie wie, że Pacanów istnieje zdjęcia są stare, ale tu masz wjazd do gokartów A Ty możesz jechać bez problemu od samych Koszyc na Proszowice i na Sulechów... Mapa od Słupii - w Koszycach na Proszowice za Luborzycą dojedziesz do ronda (na zdjęciach ze street view w budowie jeszcze) i za nim po prawej nadal stoi to Centrum Za nim jakieś kilka set metrów zjazd na prawo - charakterystyczny bo z czerwonej/bordowej kostki - wyżej widok na ten zjazd jak był jeszcze w budowie
Rekomendowane odpowiedzi