Wąski Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Jutro o 20 jest rezerwacja 30 min na karty chętnych zapraszamy serdecznie.Warunki finansowe jak w niedzielę ewentualnych chętnych proszę o głos Fanta ,Kerczi Gabriel Redjasper i
_Gabriel_ Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Jutro o 20 jest rezerwacja 30 min na karty chętnych zapraszamy serdecznie.Warunki finansowe jak w niedzielę Yeeeah!! wypas! dzieki:good:
fantowski Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Jutro o 20 jest rezerwacja 30 min na karty chętnych zapraszamy serdecznie.Warunki finansowe jak w niedzielę ewentualnych chętnych proszę o głos Fanta ,Kerczi Gabriel Redjasper i super partia !
Wąski Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 grubo https://www.youtube.com/watch?v=S3Bf3R4DaZU
_Gabriel_ Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 jak sie uda, to ze mna jeszcze jeden kolega pojedzie - jesli nie bedzie problemu
fantowski Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 nie bedzie problemu ja moze tez kogos zabiore
Transitpower Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Żeby nie było... Jeśli komuś nie odpowiada jazda na spot do Sulechowa na tor gokartowy, to niech przyjedzie tam gdzie zawsze, do Galerii... Mnie na przykład po 12h pracy nie bardzo uśmiecha się jechać 25km w jedną strone, żeby gokartowych spalin powąchać Ktoś oprócz mnie będzie w Galerii?? Bo nie wiem czy w ogóle się tam wybierać...
davidlive Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Mnie na przykład po 12h pracy nie bardzo uśmiecha się jechać 25km w jedną strone, żeby gokartowych spalin powąchać Nie smęć bo każdy pracuje ja dziś robię nockę i za kolegę zostanę na pierwsza zmianę więc będę walił 16h nie licząc dojazdu do pracy i takie gokarty traktuje jako luzzziiiik i odstres. Gokarty to tylko dodatek do spotkania ze znajomymi z klubu, ja zrobie jak pewnie czytałeś 100km. ot: prawdopodobnie będę ja i jeszcze dwie osoby
Transitpower Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Transit, luknij w PW Luknąłem Ty też luknij
Bubu05 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 To gdzie sie jutro spotykacie w galerii czy kocmyrzowie?
Cuber Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2014 Jak sie wyrobię czasowo to się melduje na kartach
gruszka Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Transit nie grymaś. Co prawda ja nie pracuje ale musze z Tata tez sie niezle nameczyc zeby sypnal kasa. A na karty przyjade poogladac jak sie szlachta bawi
Transitpower Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Ja będę od 19:30 do 20:00 czekał na parkingu w Galerii. Jeśli ktoś przyjedzie, to fajnie. Jeśli nie - to do domku
Bubu05 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Tez sie pod vaga chetnie podepne by testowanie zegarów odpalić
KERCZI Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Dobra cena Trza przywieźć do PL zrobić 200kkm mniej i idzie aż miło http://suchen.mobile.de/auto-inserat/audi-rs4-avant-bose-recaro-xenon-1-hand-lahr/186414183.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=17&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=27&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&negativeFeatures=EXPORT Wysłane z mojego urQuattro
_Gabriel_ Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 jeszcze by mu sie przydalo czyszczenie, bo przy takim przebiegu to ma pewnie okolo 250PS
norbi3000 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 witam kolegów po dłuższej przerwie przez wykańczanie domu i przeprowadzkę nie było czasu na forum, ale po nadrobieniu ponad 50 stron Krakowskich już jestem na bieżąco ogólnie to fajnie się czytało o telenoweli z białą B8 w roli głównej w reżyserii PABLO, o lodówkach z neta i MM oraz o problemie z olejem w TFSI pozdrówka
Rekomendowane odpowiedzi