Radekst Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Panowie,Ci, ktorzy chca jechac ze mna - BP przy ul Prandoty o godzinie 19h10 do zobaczenia napisalem smsa do Shadow'a, tez bedzie
Redjasper Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ty się nie ciesz... jakieś opływowe wdzianko założę hehe
FANTOMAS Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 To moge Cię zabrać Dieslem jak chcesz nie bo wstydziur na paliwie rolniczym przyjechać nie pierdziel... dolej tak, żebyś dojechał. W bagażniku mam jeszcze trochę to Ci zalejemy, żebyś wrócił do domu.Przyjechałbym ale boję się że mi oleju braknie może w necie zamówię
Arturoo Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 To moge Cię zabrać Dieslem jak chcesz nie bo wstydziur na paliwie rolniczym przyjechać ---------- Post dopisany at 15:48 ---------- Poprzedni post napisany at 15:47 ---------- KERCZI śmiga na rzepaku ??
KERCZI Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 To moge Cię zabrać Dieslem jak chcesz nie bo wstydziur na paliwie rolniczym przyjechać nie pierdziel... dolej tak, żebyś dojechał. W bagażniku mam jeszcze trochę to Ci zalejemy, żebyś wrócił do domu.Przyjechałbym ale boję się że mi oleju braknie może w necie zamówię Msze sobie lepiej w necie zamów Wysłane z mojego urQuattro
fantowski Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ty się nie ciesz... jakieś opływowe wdzianko założę hehe spoko dam Ci dzisiaj fory
boseron Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Co tam wasze wdzianko ja od tygodnia woda i suchy chleb Wysłane z mojego GT-I9300
Cuber Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2014 I przejazd OK II żenua w wykoaniu pewnych nowych osób jak to się mówi co za dużo to nie zdrowo........... Ps. Waski Dzieki za organizację
Redjasper Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Dziękuję Panowie. Niestety ale nikt nie wygrał złotych gaci - nikt nie powiedział, że nagroda ich nie uwzględnia. Pamiętajcie, że to tylko zabawa. Było za ostro.
fantowski Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 dzięki panowie za spota.. wróciłem do domu i walcze z gorączką.. coś mnie kierwa rozkłada..
gruszka Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 dzięki panowie za spota.. wróciłem do domu i walcze z gorączką.. coś mnie kierwa rozkłada.. jak się chodzi jak przeciąg
boseron Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Dzieki za karty, bylo super zwlaszcza wyscig o miejsca mi sie podobal, Nex od wakacji sie nie ruszyłem ale to sie w piatek zmienia znow silka i bieganie do tego, trzeba zrzucić brzuch i wzmocnic górę Wysłane z mojego GT-I9300
_Gabriel_ Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Dzieki Panowie!! Welcome to Flickr!
KERCZI Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Dzięki za karty, wpieprzylem Wam niepomiernie.... Wysłane z mojego urQuattro ---------- Post dopisany at 00:00 ---------- Poprzedni post napisany at 00:00 ---------- A złotych gaci mi nikt nie dał ;/ Wysłane z mojego urQuattro
FANTOMAS Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Dzięki za karty, wpieprzylem Wam niepomiernie.... tiaa.... no cóż a ja cie znowu bez mydełka objechałem na zimnej turbinie
Rekomendowane odpowiedzi