Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jak jest z rejestracją aut po przerobce z angola bo wiem ze kiedys nie chcieli tego rejestrować

BTW Cześć Drużyna A

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
A jak jest z rejestracją aut po przerobce z angola bo wiem ze kiedys nie chcieli tego rejestrować

BTW Cześć Drużyna A

Jak masz zrobiony przegląd to nie ma najmniejszego problemu :wink:

:siema:

Opublikowano

Witam

Boseron czym Ty teraz jezdzisz? Bo juz sie pogubilem...

A ja sobie kupilem moze nie stare ale do odbudowy...VW Polo G40.:D

Jak ktos jezdzil to wie o czym mowie:wink:

Opublikowano

czytam i czytam i widzę że upaliliście się na te odbudowy niczym arab na kurs pilotażu :) Bez urazy ale jakie macie pojęcie o robieniu blacharki lakieru elektryki i mechaniki ? no chyba że stać was na to żeby za to płacić i bawić się w takie hobby.

Na takiego klasyka jakbym chciał to mnie niestać a jakieś strucle z przed 30 lat mnie nie jarają bo nie mam czasu bo muszę cały czas olej do swojego dolewać

Opublikowano

No i sam sobie odpowiedziałeś...jakbyś kupił 30letniego strucla to przynajmniej nie musialbys dolewac oleju

Opublikowano
No i sam sobie odpowiedziałeś...jakbyś kupił 30letniego strucla to przynajmniej nie musialbys dolewac oleju

bo jak napisał poeta jeden lubi ogórki a drugi lać olej do jego córki :D

Opublikowano

:hi:

czytam i czytam i widzę że upaliliście się na te odbudowy niczym arab na kurs pilotażu :) Bez urazy ale jakie macie pojęcie o robieniu blacharki lakieru elektryki i mechaniki ? no chyba że stać was na to żeby za to płacić i bawić się w takie hobby.

Na takiego klasyka jakbym chciał to mnie niestać a jakieś strucle z przed 30 lat mnie nie jarają bo nie mam czasu bo muszę cały czas olej do swojego dolewać

:polew::polew::polew:....a mi sie ta Twoja padlina tak podoba....., a to z tego co piszesz pije olej jak paliwo :decayed: .....

.ehhh....trzeba będzie szukać znowu diesla :doh:

Opublikowano

Zdecydowanie. Tomek jest częściej w hurtowni po olej niz na stacji po wahe, ale przecież bez przesady to tylko 8,5zl za 800ml na litr paliwa.

Opublikowano

ja mam do sprzedania KLASYKA w dobrej cenie :decayed: idealna baza do odbudowy 1973 rok co prawda to Opel ale :naughty: są chętni ?????

Opublikowano

....a mi sie ta Twoja padlina tak podoba....., a to z tego co piszesz pije olej jak paliwo :decayed: .....

.ehhh....trzeba będzie szukać znowu diesla :doh:

no niestety tak mi mówią że mam bo inni tak mają więc ja też tak muszę mieć więc lepiej przyznać że tak jest dla świętego spokoju że też tak mam dlatego patrząc na to z punktu widzenia że ponieważ aczkolwiek nie chce odbiegać od ogółu bo wiadomo że ogół ma zawsze racie więc nie chcem ale muszem lać ten olej i wtedy jest mi z tym lepiej bo czuje że należe do normalnego społeczeństwa a nie do tych co kręcą że nie leją

---------- Post dopisany at 09:33 ---------- Poprzedni post napisany at 09:30 ----------

Zdecydowanie. Tomek jest częściej w hurtowni po olej niz na stacji po wahe, ale przecież bez przesady to tylko 8,5zl za 800ml na litr paliwa.

i dlatego nie stać mnie na klasyka bo wszystko idzie na olej ale chociaż tyle że nie muszę inwestować w line holowniczą :D

Opublikowano

Ja mam diesla i tez nie inwestuje w liny. Mam od tego ludzi. PABLO kupił trzy ;)

Opublikowano
...bez przesady to tylko 8,5zl za 800ml na litr paliwa.

:(

mówisz że to aż tyle :(

to muszę chybnąć po bańkę bo do domu nie wrócę :P

Opublikowano

bierz w beczkach po 200l będzie taniej :decayed:

Opublikowano

jak coś to mam znajomości w Transbudzie...to Ci moge załatwić taniej olej :polew::polew:

Opublikowano

bierz w beczkach po 200l będzie taniej :decayed:

a myślisz że jak robię

Opublikowano
:hi: Mnie też nie stać na klasyka dlatego go nie mam .Po prostu próbowałem wytłumaczyć to Tranzitowi
Opublikowano
PABLO kupił trzy ;)

Zostały już dwie, poszła na handel za 20zł :decayed:

:siema: Krakusy i nie tylko :hi:

Opublikowano

Hej, ktos mi powie jaki olej do frytek? Nie mam znajomosci ale kilku ziemniaków znam

Opublikowano

boseron Zemis pytał na poprzedniej stronie czym jeździsz, jak czytasz forum :decayed:

---------- Post dopisany at 11:21 ---------- Poprzedni post napisany at 11:21 ----------

Hej, ktos mi powie jaki olej do frytek? Nie mam znajomosci ale kilku ziemniaków znam

Zalej motula.

Opublikowano

pytaj Profesora :wink:

---------- Post dopisany at 11:24 ---------- Poprzedni post napisany at 11:22 ----------

Panowie dalej mam mieszkanie do wynajęcia 55m2 ładne urządzone możliwość garażu :wink: