BrunoNH Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Panowie, kiedy wrzucacie lato??? Zima sie jeszcze nie odrobiła a Ty już o lecie...
D4NTE Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 siemka ma ktoś od nas z forum możliwość sprawdzenia nr vin do saaba 9-3 z 2008 r?
ruks Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Czy ktoś jest chętny na mapy 2014 do RNS-E. Dysponuje mapami West oraz East Oui monsieur ---------- Post dopisany at 07:59 ---------- Poprzedni post napisany at 07:56 ---------- Panowie, kiedy wrzucacie lato??? Być może w maju
Krumak Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Czy ktoś jest chętny na mapy 2014 do RNS-E. Dysponuje mapami West oraz East ja:wink: po ile -> PW
Transitpower Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Bry PanowieDzieki za wczoraj ;-) Ani mnie nawet nie denerwuj... Zaraz chyba umrę
michail55 Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 powitac:hi: co slychac w wielkim swiecie
lennox Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Bry PanowieDzieki za wczoraj ;-) Ani mnie nawet nie denerwuj... Zaraz chyba umrę Mariuszku co sie stalo sie?
Cuber Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Opublikowano 8 Lutego 2014 Dzieki Boseron za wczoraj ps. pizza była wyśmienita
-RamzeS- Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Siema panowie potrzebuje gruz na droge moze ktos cos slyszal Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
boseron Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Dzieki Boseron za wczoraj ps. pizza była wyśmienita jak zawsze
OGr Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Podrapali mi dzisiaj felgi podczas ściągania opon, grrrrrrrrr. Felga w polerce a tu sznyty jak diabli. Myślałem że mnie szlak trafi. Myślę o zakupie polerki oscylacyjnej ale może lepiej to oddać jakiejś profesjonalnej firmie. Kojarzycie jakiś zakład w Krakowie który zajmuje się takimi rzeczami ?
miodzio Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Podrapali mi dzisiaj felgi podczas ściągania opon, grrrrrrrrr. Felga w polerce a tu sznyty jak diabli. Myślałem że mnie szlak trafi. Myślę o zakupie polerki oscylacyjnej ale może lepiej to oddać jakiejś profesjonalnej firmie. Kojarzycie jakiś zakład w Krakowie który zajmuje się takimi rzeczami ? pasta polerska i dajesz
_Gabriel_ Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 szalejesz dzisiaj fura po miescie? Panowie, jutro ktos sie wybiera na gokarty?
Arturoo Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 niech płacą .....za przywrócenie do normalności edit:
OGr Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Podrapali mi dzisiaj felgi podczas ściągania opon, grrrrrrrrr. Felga w polerce a tu sznyty jak diabli. Myślałem że mnie szlak trafi. Myślę o zakupie polerki oscylacyjnej ale może lepiej to oddać jakiejś profesjonalnej firmie. Kojarzycie jakiś zakład w Krakowie który zajmuje się takimi rzeczami ? pasta polerska i dajesz pastą to chyba nie zejdzie właśnie :/ a jaką polerkę polecacie ?
Rekomendowane odpowiedzi