-RamzeS- Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Panowie nagle przestala mi dzialac zapalniczka co moze byc przyczyna? Ta w bagażniku działa Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
OGr Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Panowie nagle przestala mi dzialac zapalniczka co moze byc przyczyna? Ta w bagażniku działaWysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka ooo to chyba jakaś zmowa bo moja też odmówiła posłuszeństwa tylko że telefon idzie naładować a ale "zapalarka nie działa".
-RamzeS- Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 To moja tylko podświetla tel juz nie ładuje Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
miodzio Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 szalejesz dzisiaj fura po miescie? Właściwie nie ... ale masz jakiś pomysł??
_Gabriel_ Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 nie, zadnego - tak pytam, czy grasujesz dzisiaj maszina
ruks Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Padłem https://www.facebook.com/photo.php?v=710967155604724
electrofinger Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Padłem https://www.facebook.com/photo.php?v=710967155604724 Chamstwo! Ja nie mogę się śmiać! (jeszcze) ---------- Post dopisany at 23:01 ---------- Poprzedni post napisany at 22:52 ---------- Witajcie,Panowie czy możecie mi polecić w Krk jakiś serwis klimatyzacji, w którym regenerują sprężarki klimy?? Może tutaj: MASTER MOT - Serwis oraz sprzedaż części zamiennych klimatyzacji ( auto klimatyzacji ) samochodowej.
FANTOMAS Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Panowie nagle przestala mi dzialac zapalniczka co moze byc przyczyna? Ta w bagażniku działa pewnie gaz ci się kończy a ta w bagażniku ma bliżej do butli
OGr Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Panowie nagle przestala mi dzialac zapalniczka co moze byc przyczyna? Ta w bagażniku działa pewnie gaz ci się kończy a ta w bagażniku ma bliżej do butli Hahahaha, coś w tym jest :-)
bodowp Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 https://www.facebook.com/WrakRaceSilesia i doczekaliśmy się edycji w Krakowie
-RamzeS- Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Panowie nagle przestala mi dzialac zapalniczka co moze byc przyczyna? Ta w bagażniku działa pewnie gaz ci się kończy a ta w bagażniku ma bliżej do butli Na ciebie zawsze mozna liczyć to na pewno ta przyczyna Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
FANTOMAS Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Panowie nagle przestala mi dzialac zapalniczka co moze byc przyczyna? Ta w bagażniku działa pewnie gaz ci się kończy a ta w bagażniku ma bliżej do butli Na ciebie zawsze mozna liczyć to na pewno ta przyczyna nie ma sprawy cieszę się że mogłem pomóc
-RamzeS- Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Panowie szukam garażu blaszaka 3x5 na budowę ktos cos może słyszał Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
bodowp Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Panowie szukam garażu blaszaka 3x5 na budowę ktos cos może słyszałWysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Poszukaj na tablicy.pl jakiś czas temu znalazłem kumplowi taki za 500zł
Rekomendowane odpowiedzi