KERCZI Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Każda oferta jest za***ista nex dopóki nie bedzie Cię szlak trafiał jak bedzie Cię roLaczalo podczas rozmowy...albo bedzie brakowało zasięgu albo będziesz próbował sie połączyć kilka razy...
gruszka Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Każda oferta jest za***ista nex dopóki nie bedzie Cię szlak trafiał jak bedzie Cię roLaczalo podczas rozmowy...albo bedzie brakowało zasięgu albo będziesz próbował sie połączyć kilka razy... Tyś widzioł
KERCZI Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Każda oferta jest za***ista nex dopóki nie bedzie Cię szlak trafiał jak bedzie Cię roLaczalo podczas rozmowy...albo bedzie brakowało zasięgu albo będziesz próbował sie połączyć kilka razy... Tyś widzioł a ten znowu swoje....chodz na śnieg...
miodzio Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Każda oferta jest za***ista nex dopóki nie bedzie Cię szlak trafiał jak bedzie Cię roLaczalo podczas rozmowy...albo bedzie brakowało zasięgu albo będziesz próbował sie połączyć kilka razy... Tyś widzioł Ty owoc gdzie ty się podziewasz ? Wczoraj byłem w twoich rodzinnych stronach .... tylko Ciebie nie spotkałem
gruszka Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Każda oferta jest za***ista nex dopóki nie bedzie Cię szlak trafiał jak bedzie Cię roLaczalo podczas rozmowy...albo bedzie brakowało zasięgu albo będziesz próbował sie połączyć kilka razy... Tyś widzioł Ty owoc gdzie ty się podziewasz ? Wczoraj byłem w twoich rodzinnych stronach .... tylko Ciebie nie spotkałem http://s28.postimg.org/tljib8i3t/gruszki.jpg Panowie sezon sie zbliza, jak ktos szuka skutra to mam honde 125
ruks Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Orientuje się ktoś czy dla samochodów starszych niż 25 lat NIE zarejestrowanych jako zabytek są jakieś zniżki na ubezpieczenie OC? Jeśli NIE jest zarejestrowany jako zabytek, to nie ma żadnych zniżek. Na szczęście zwyżek też nie :-) Tak mi się też wydaję ale w opisie aukcji koleś napisał że z racji wieku auto ma zniżkę na OC... BMW E30 Coupe 318i Super stan zabytek!!! Igła (3963325658) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ---------- Post dopisany at 10:23 ---------- Poprzedni post napisany at 10:22 ---------- Zdałem egzamin na prawko, chociaż zaczęło się tragicznie i ledwo zmieściłem się w czasie. Potem szło coraz lepiej. Ale co Was to obchodzi. MfG. Karol Jakie prawko? AM? ---------- Post dopisany at 10:26 ---------- Poprzedni post napisany at 10:23 ---------- http://s28.postimg.org/tljib8i3t/gruszki.jpg Pochwaliłbyś się tym kiedyś na spocie
Transitpower Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Orientuje się ktoś czy dla samochodów starszych niż 25 lat NIE zarejestrowanych jako zabytek są jakieś zniżki na ubezpieczenie OC? Jeśli NIE jest zarejestrowany jako zabytek, to nie ma żadnych zniżek. Na szczęście zwyżek też nie :-) Tak mi się też wydaję ale w opisie aukcji koleś napisał że z racji wieku auto ma zniżkę na OC... BMW E30 Coupe 318i Super stan zabytek!!! Igła (3963325658) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. No racja... Jest w ubezpieczeniach OC coś takiego jak pojazd historyczny Pojazd zabytkowy więc możliwe jest, że gość faktycznie płaci mniej za OC... ---------- Post dopisany at 11:28 ---------- Poprzedni post napisany at 10:47 ---------- Choć po przestudiowaniu ustawy o ubezpieczeniach OC - nie jest tak łatwo uzyskać te zniżki... Może gość przez telefon rozwieje wątpliwości bo póki co auto nie spełnia wymogów ani auta historycznego, ani kolekcjonerskiego ani zabytkowego...
bodowp Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Zasiek w nju taki jak w orange.... Ja jestem osobiscie zadowolony. Nex poczytaj na spokojnie fora dyskusyjne
werbel Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Ja mam kartę play, ładuje 25zł, za 10zł kupuje 1GB internetu i z 15tki jeszcze mi zostaje, bo do Play wszystko darmo. Na moje potrzeby ok. Jedyny szkopuł taki, że jak wykorzystam 1GB to do końca 30 dni w zasadzie nie działa i nie da się zapłacić więcej by mieć znowu dobrze. Jak wynieśliśmy biuro z kamienicy w centrum to z zasięgiem jest już ok, zazwyczaj . Do zobaczenia jutro. A w międzyczasie… gdzie mogę zrobić przegląd(10pkt, 500zł, zabrany d. rejestracyjny) co by się braku puszki z DPFem zbytnio nie czepiali?
PABLO Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 werbel ja tak samo używam w play, nie więcej niż 50zł wydaję na 3 miesiące i mi wystarcza do wszystkich sieci, internet 1GB za 10zł Walą mnie jakieś abonamenty i zobowiązania, wyleczyłem się z tego już parę lat temu a miałem w plusie 10 lat abonament.
nex Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Każda oferta jest za***ista nex dopóki nie bedzie Cię szlak trafiał jak bedzie Cię roLaczalo podczas rozmowy...albo bedzie brakowało zasięgu albo będziesz próbował sie połączyć kilka razy... coś sugerujesz z doświadczenia z jakaś siecią? czy piszesz na wyrost. NJU korzysta z nadajników Orange. To jak rebbull w play, heyah w t-mobile z tym że Ci mają mniej korzystne oferty. heyah ma też ciekawą z tym że nie ma płynnego rachunku no i na mmsy nie ma pakietu. ---------- Post dopisany at 13:05 ---------- Poprzedni post napisany at 13:04 ---------- Walą mnie jakieś abonamenty i zobowiązania Właśnie do tego po części dążę
PABLO Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Zamówcie sobie nowy starter MTV z T-Mobile i będzie po kłopocie Podświetlany napis
Cuber Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Opublikowano 24 Lutego 2014 eeee tam Pablo napis nie jest taki zły
_Gabriel_ Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 dzien dobry Jak tam po derbach Panowie? wszyscy cali?
bodowp Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 dzien dobry Jak tam po derbach Panowie? wszyscy cali? Nie ma się co śmiać kumpel znajomego w piątek dostał kose na bramce w Carpe II na Sławkowskiej. To już 4 knajpa w której bramkarz dostaje nożem... coś musi być na rzeczy.
_Gabriel_ Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 mam nadzieje, ze nic powaznego mu nie grozi. dla mnie to juz jest patologia. tak jak pisal boseron - najniebezpieczniejszym miejscem w krakowia zaczyna byc rynek
PABLO Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 A co się dziwicie jak tyle tysięcy ludzi się tam przewija, trochę wypiją i już zadyma. ---------- Post dopisany at 17:05 ---------- Poprzedni post napisany at 16:52 ---------- eeee tam Pablo napis nie jest taki zły Spoko tylko 400 juro RS6 quattro logo lightning unit - Neidfaktor Hamburg GmbH
Rekomendowane odpowiedzi