miodzio Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 dzięki dzięki .. Kerczi a reszta oświetlenia jest ok??.... Bo jak coś za jasno to wiesz gdzie mnie szukać
Transitpower Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Nie ma sprawy Polecam sie na przyszłość :-)
boseron Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 ja pierdziele...... czy zęby bolą tylko w nocy dramat czuje się jak po zabiegu, FANTOMAS to żeś mnie Chłopie pocieszyl, Gruszka ma kupę na klamce a ja w gaciach
Transitpower Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 Niech zgadnę, że to jedna i ta sama kupa :-) Przyszła wycena szkody w końcu... Znając życie będę się bujał po sądach... Wartość bazowa mojego auta określili na 8450 oraz zrobili z drobnej kolizji szkodę całkowitą
Zemis Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 Witam:hi: A gdzie Transit miales jakas kolizje? Jak Tobie nic nie dolega to najwazniejsze:) I co sie tam z Twoim autkiem podzialo?
KERCZI Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 dzięki dzięki ..Kerczi a reszta oświetlenia jest ok??.... Bo jak coś za jasno to wiesz gdzie mnie szukać HAhahaga ---------- Post dopisany at 08:32 ---------- Poprzedni post napisany at 08:30 ---------- Niech zgadnę, że to jedna i ta sama kupa :-) Przyszła wycena szkody w końcu... Znając życie będę się bujał po sądach... Wartość bazowa mojego auta określili na 8450 oraz zrobili z drobnej kolizji szkodę całkowitą Transit to cycus....w takim raZie możesz jechać do serwisu, dogadać sie i naprawić auto do kwoty 8450zl...ja bym sie cieszył...
ruks Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 :hi:ja wnet zakładam lato bo kupiłem nówki 4 sztuki gumki i nie mogę się doczekać przetestowania Ja nie zmieniam póki temperatura na stałe nie przekroczy 7*C A tak serio to wolę po tych krakowskich dziurach jeździć na zimie, którą mam o wyższym profilu więc moze zmienię jak skończą remont Mogilskiej Sej za to całą "zimę" jeździł na lecie
Cuber Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Opublikowano 26 Lutego 2014 Gruszka ma kupę na klamce a ja w gaciach :grin: Łukasz jestesmy z Tobą ( ale nie z kupą ) Będzie dobrze nie ma co się stresować Złego Diabli nie biorą
gregfr Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 Boseron, nie bądz mientczak ! trza byc twardym, bo w zyciu nie jest letko ! ja chyba za chwile tez bede wrzucal lato bo to sa jaja, a na zime juz sie nie zanosi... powiedzcie mi, gdzie znajde ten temat o ledach co ma Kerczi u siebie ?
nex Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 powiedzcie mi, gdzie znajde ten temat o ledach co ma Kerczi u siebie ? http://a4-klub.pl/wnetrze-99/moduly-led-a4-267746/ Mnie tydzień temu na 29 listopada gość na parkingu wieczorem zaczepił i pytał czy passaty mają tak jasno wewnątrz Tu masz profil Tomka który jest producentem: http://a4-klub.pl/members/tomnik-88555/
nex Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 ja mam pełen pakiet oświetlenia już rok i ani jeden moduł nie nawalił, wszystko działa jak po założeniu.
fantowski Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 odezwał się ten co nie pije..... kto rwał ósemki ręka do góry z wieczora .Boseron nie bój sie ja dwie 8 górne usunołem jeszcze dolne mnie czekają usunięcie górnych 8mek to pesta, natomiast z dolnymi już tak fajnie nie jest i mówię to z doświadczenia na własnej skórze btw jakby ktoś czegoś potrzebował z Poznania to tel
Krzysiek29 A4 Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 NOWA ORYG. GAŁKA AUDI A4 S-LINE S4 B6 B7 Skóra!! (3957578417) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. zastanawiam się czy to dobra cena i produkt ori???? ---------- Post dopisany at 15:57 ---------- Poprzedni post napisany at 15:52 ---------- Jeśli dentysta to tylko Bajka dent w Węgrzcach daleko ale warto ostatnio spędziłem tam 3 godziny na fotelu z otwartą koparą leczenie kanałowe 600zł skasowali ale jak ulga warta każdych pieniędzy chłop nawet smartfonem zdjęcie opracowanych kanałów zrobił i mi pokazywał hehhe:grin:
gregfr Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 zadzwon do ASO, bo o ile sobie dobrze przypominam to tam ta sama cena albo i taniej. Ja kupilem taka w ASO bo cena dobra byla.
Krzysiek29 A4 Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 zadzwon do ASO, bo o ile sobie dobrze przypominam to tam ta sama cena albo i taniej. Ja kupilem taka w ASO bo cena dobra byla. trafne spostrzeżenie ogólnie nie jestem na kupnie ale ta pikowana skóra mnie kusi bo mam taką samą tylko gładka
Rekomendowane odpowiedzi