gruszka Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 gruszka z tyłu to Ty?http://s29.postimg.org/c9qjzd9v7/1925261_295812850570258_1394176072_n.jpg ---------- Post dopisany at 14:39 ---------- Poprzedni post napisany at 14:38 ---------- Ostrzegam !!! ZeJak złapie gnoja który włamał mi się do samochodu to Nie ręcze!!! Skurwiała mendo miej się na baczności bo twoje dni od Tego momentu są policzone ......... Dzisiaj włamali się Hubertowi (DJ Hubertuse z energy 2000) w B8 na Bieżanowie ale tylko pogrzebali w aucie. Natomiast biała śnieżynka B8 sąsiada dzisiaj została puknięta w tył przez jakieś bmw na mieście Nooo PABLO zawiało grozą, aż mnie ciarki przeszły jak to przeczytałem Ta, weź się. Z tyłu i z przodu
boseron Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Ostrzegam !!! ZeJak złapie gnoja który włamał mi się do samochodu to Nie ręcze!!! Skurwiała mendo miej się na baczności bo twoje dni od Tego momentu są policzone ......... z całym szacunkiem ale ktoś kto pisze takie teksty to mały dzieciak ---------- Post dopisany at 17:56 ---------- Poprzedni post napisany at 17:53 ---------- mysle ze złodziej odda wszystko co ukradł bo na pewno sie przestraszył i na pewno to znalazł w necie i przeczytał
nex Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Ostrzegam !!! ZeJak złapie gnoja który włamał mi się do samochodu to Nie ręcze!!! Skurwiała mendo miej się na baczności bo twoje dni od Tego momentu są policzone ......... z całym szacunkiem ale ktoś kto pisze takie teksty to mały dzieciak no proste! takie rzeczy załatwia się tylko i wyłącznie na POLICJI!!!
PABLO Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Ale nic mu nie ukradli tylko włamanie, miał iść na monitoring oglądać jeśli gość nie miał mordy zasłoniętej to mówił mi że będzie miał połamane 50% ciała
miodzio Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Ale nic mu nie ukradli tylko włamanie, miał iść na monitoring oglądać jeśli gość nie miał mordy zasłoniętej to mówił mi że będzie miał połamane 50% ciała
nex Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Ale nic mu nie ukradli tylko włamanie, miał iść na monitoring oglądać jeśli gość nie miał mordy zasłoniętej to mówił mi że będzie miał połamane 50% ciała nie ma się mu co dziwić, każdy kto dba o auto tak by zareagował w początkowej fazie złości kiedy jakiś pedał niszczy twoje cacko
fantowski Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 ja również dziękuje za spota ktoś czegoś z Kielc potrzebuje bo jade jutro
-RamzeS- Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Panowie dzieki za spota wasza pomoc bezcenna za naprawę zapłacę kartą mastercard
lennox Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Panowie dzieki za spota wasza pomoc bezcenna za naprawę zapłacę kartą mastercard nie ma za co ---------- Post dopisany at 23:34 ---------- Poprzedni post napisany at 23:34 ---------- btw dzieki za spota
PABLO Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Panowie http://a4-klub.pl/zloty-ogolnopolskie-101/bukowina-tatrzanska-2014-widzial-wie-288821/index29.html#post4122367
Transitpower Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 A ja nie dziękuje za spota, bo mnie tam nie było...
Radekst Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 no to sie spocik przedluzyl.. dzieki Panowie!
gregfr Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 A ja nie dziękuje za spota, bo mnie tam nie było... ich tez nie bylo ale dzieki za spota no to sie spocik przedluzyl.. dzieki Panowie! po raz drugi polnoc mnie zastala na tym parkingu....
Radekst Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 po raz drugi polnoc mnie zastala na tym parkingu.... jak sie profesor rozgadal to ciezko bylo mu przerwac nie no, elegancko bylo bedziesz za tydzien na spocie?
gregfr Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 nie wiem jak Ty,ale ja sobie musze zalatwic korepetycje sie wie ! ma sie urlop to sie jezdzi
Radekst Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 no proste, korepetycje trzeba wziąć bo na pewno prędzej czy później się przydadzą
Rekomendowane odpowiedzi