lennox Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 ladne sa, ladne ładne ładne tylko z tej perspektywy wyglądają jak 16 na balonie 195/65 to na zimówki zakładasz?
boseron Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 i po ósemce , nie polecam zabiegu choć nie boli to jednak tak ryja wykrzywia ze mi az w kregosłupie strzelało ........ jak to określił lekarz ......cieżki przypadek, 40 minut huśtania , masakra jakaś , jęzor wisi do ziemi a ja już widziałem fele Fanty i moge powiedzieć ze są
PABLO Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 PABLO nie chwaliłes sie Ze tak Ci żre mona vie http://img.tapatalk.com/d/14/03/06/na8azuve.jpg Piotr Mosio jeździ najnowszą S klasą monavie za free auto dostał ale nie dziwota jak to on zaczął w PL. ---------- Post dopisany at 10:22 ---------- Poprzedni post napisany at 10:21 ---------- D4NTE zmniejsz podpis bo zaraz któryś zielony na forum się przypieprzy
Cuber Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Opublikowano 6 Marca 2014 Panowie Ci co chca jechac na Zlot a nie zapłacili w terminie kasy wylatują z listy!!!!!!!! Żeby później nie było pretensji! ( zainteresowani chyba wiedzą o kogo chodzi )
PABLO Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Jak co roku kończy się tylko na obiecankach że pojadą Proszę ile miejsc wolnych się zrobiło.
Arturoo Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Schemat ---------- Post dopisany at 11:11 ---------- Poprzedni post napisany at 11:11 ----------
PABLO Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Wczoraj za***ali w nocy 3szt B7 i B8 w Krk w okolicach Bieżanowa Wywiercają zamek, laptop, zagłuszacze i 30 sekund po aucie. Od kilku dni grubo się dzieje w Krk. boseron co tak cicho siedzisz? Mam info od innego "kolegi". Dzisiaj w nocy Michała (Misieqkrk) od B7 3.0TDI BKN 4 razy zatrzymali. Natomiast Hubertusowi weszli do garażu podziemnego i włamali się do B8 wczoraj w nocy i widać na kamerze jak przesuwają fotel bo szukali zabezpieczenia, także w bagażniku coś przy kablach grzebali, okazuje się że nie ma żadnego zabezpieczenia a Ci takie rzeczy robili bo widocznie sprzęt im się zj***ł Więc miał duuużo szczęścia Dzisiaj w nocy wszystkie wyjazdówki z Krk zatrzymywały Audi. Mnie w nocy ok 23:30 jak jechałem A4ką też zatrzymali
jarko Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Jak co roku kończy się tylko na obiecankach że pojadą Proszę ile miejsc wolnych się zrobiło. W grupie wykreślonych spora lista Krakusów...
PABLO Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Dlatego o tym mówię Rozumiem ludzi z pomorza czy wielkopolskiego ale u nas rzut beretem? O zlocie już wieki temu było mówione i wszystko można zaplanować, ale cóż..
jarko Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Dlatego o tym mówię Rozumiem ludzi z pomorza czy wielkopolskiego ale u nas rzut beretem? O zlocie już wieki temu było mówione i wszystko można zaplanować, ale cóż.. Ja i tak żyję nadzieję że to Nas Krakusów a nie Hanysów na zlocie będzie w końcu kiedyś najwięcej w BT
nex Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 to kto taka c*paa co obiecuje i nie jedzie? Hehe
gruszka Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Boseron, Kerczi , Dentysta, jeszcze kiedyś urosnę a wtedy zobaczycie...
Rekomendowane odpowiedzi