PABLO Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Pablo...KFC ?..proszę Cię...to trza grila zjeść...albo objadowe cos...a nie FF ...bleee.... Arturoo KFC wymieniłem bo zawsze na spocie chłopaki idą tam wpierdzielić kości Są tam inne restauracje, grill jest 300 metrów dalej na parkingu Aqua Parku ale nie wiem jak u nich z jedzeniem.
Arturoo Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Ta kielbaska ostatnio... ...to było git ...no ale z braku laku...zostaje KFC...
nex Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Panowie do sprzedaży nasza firmowa Skoda SuperbSkoda Superb 2.0 TDI DSG 170KM (4216615862) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. dziękuje bardzo
Arturoo Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Panowie do sprzedaży nasza firmowa Skoda SuperbSkoda Superb 2.0 TDI DSG 170KM (4216615862) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. dziękuje bardzo http://i1.memy.pl/obrazki/fac1101204_jakie_auto_wyciaga_100kmh_na_pierwszym_biegu.jpg ...
fantowski Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Panowie do sprzedaży nasza firmowa Skoda SuperbSkoda Superb 2.0 TDI DSG 170KM (4216615862) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. dziękuje bardzo http://i1.memy.pl/obrazki/fac1101204_jakie_auto_wyciaga_100kmh_na_pierwszym_biegu.jpg
boseron Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Pablo moja miejscówka to pod stadniną koni Knajpa nazywa sie "Stare Konie " jest duży parking, stoliki w środku i na zewnątrz, jest grill bar można nawet coś oglądnąć jakby meczyk był , bardzo dużo zieleni dookoła i cisza spokój , tylko ktos powie ze daleko bo to jest przy Kobierzyńskiej niestety ale fotka ---------- Post dopisany at 13:24 ---------- Poprzedni post napisany at 13:23 ---------- nie chce mi sie stać na parkingu gdzie jest duży rumor, hałas i spaliny ---------- Post dopisany at 13:25 ---------- Poprzedni post napisany at 13:24 ---------- mozemy raz tam zrobić spota i tyle, jak sie nie spodoba ---------- Post dopisany at 13:26 ---------- Poprzedni post napisany at 13:25 ---------- aha ja tez nie mam blisko bo nie mieszkam juz w Borku
Transitpower Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Ja nadal uważam, że spoty możemy robić w pizzerii PEPEZ na Księcia Józefa. Jest parking, jest gdzie siedzieć, jest dobre żarcie w razie czegoś... Choć szczerze powiedziawszy - miejscówka, którą podrzucił Boseron powyżej - również jest doskonała
dancio Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Moim skromnym zdaniem miejscówka boserona jest lux, natomiast krokus Pablo to kicha, reklamujesz bo masz blisko :-)
PABLO Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Pablo moja miejscówka to pod stadniną koni Knajpa nazywa sie "Stare Konie " jest duży parking, stoliki w środku i na zewnątrz, jest grill bar można nawet coś oglądnąć jakby meczyk był , bardzo dużo zieleni dookoła i cisza spokój , tylko ktos powie ze daleko bo to jest przy Kobierzyńskiej niestety ale fotkahttp://s3-media4.ak.yelpcdn.com/bphoto/174aI0lSCRujmCRkByyUww/348s.jpghttp://s3-media4.ak.yelpcdn.com/bphoto/bR3nsf6pRgw8ZF1BD5BaMg/l.jpg ---------- Post dopisany at 13:24 ---------- Poprzedni post napisany at 13:23 ---------- nie chce mi sie stać na parkingu gdzie jest duży rumor, hałas i spaliny ---------- Post dopisany at 13:25 ---------- Poprzedni post napisany at 13:24 ---------- mozemy raz tam zrobić spota i tyle, jak sie nie spodoba ---------- Post dopisany at 13:26 ---------- Poprzedni post napisany at 13:25 ---------- aha ja tez nie mam blisko bo nie mieszkam juz w Borku Jestem za by tam zrobić spota zwłaszcza w okresie letnim ---------- Post dopisany at 15:59 ---------- Poprzedni post napisany at 15:57 ---------- natomiast krokus Pablo to kicha, reklamujesz bo masz blisko :-) Nie reklamuje tylko również miejscówka jest ok bo sprawdzona i kilka klubów tam robi spoty i sądzę że też mieli różne dylematy gdzie robić spoty Dla mnie nie ma różnicy gdzie będziemy robić, będzie na drugim końcu krk to pojadę nie od dziś jeżdżę na spoty by mi odległość przeszkadzała.
nex Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Nie reklamuje tylko również miejscówka jest ok bo sprawdzona i kilka klubów tam robi spoty i sądzę że też mieli różne dylematy gdzie robić spoty Dla mnie nie ma różnicy gdzie będziemy robić, będzie na drugim końcu krk to pojadę nie od dziś jeżdżę na spoty by mi odległość przeszkadzała. To może PABLO wpadniesz kilka razy w miesiącu do Wąskiego na myjnie na mini spota? Po 2 razach znowu będziesz zmuszony zasiąść za kierowcą w Solarisie
PABLO Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Gdybyśmy tam robili spoty to nie ma problemu droga prosta i moment się zajedzie wieczorem Wąski kiedy grill Będę dzisiaj po 21:00 na spocie bo jeszcze siedzę w robocie.
D4NTE Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Powitać Wczoraj zakupiłem nowe fele na zimę 18 cali 5x112, et 42, 8j szerokie:decayed:
nex Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Powitać Wczoraj zakupiłem nowe fele na zimę 18 cali 5x112, et 42, 8j szerokie:decayed: http://img08.olx.pl/images_tablicapl/146663049_2_1000x700_alu-18-5-112-audivw-dodaj-zdjecia.jpg a jednak no wlasnie jaka cena
D4NTE Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Kupiłem je za 800 zł gość chciał 1000zł może nie igły ale w bardzo ładnym stanie odświeżoną powłokę lakierniczą mają więc na zimę będą jak znalazł (oczywiście nie są to ori tylko włoskie) może na chwilę w lecie na nich pośmigam
Rekomendowane odpowiedzi