Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
masz racje, jak wiesz co masz to naprawiaj i śmigaj dalej, szczególnie że z tego co piszesz uszkodzenia nie są wielkie. Nie słuchaj tych ludzi którzy Ci doradzają sprzedaj sprzedaj bo to są bogacze i im nie zależy, Oni kupią byle co i później ładują po naście tysięcy w naprawy bo nigdy nie wiesz co kupisz (boseron) :decayed:

Nex czasem w życiu trzeba spróbować czegoś innego żeby sie przekonać czy warto było , X3 gdyby nie ta skrzynia to do tej pory bym nią śmigał bo bardzo wygodnie mi sie nią jeździło, następnym moim autem będzie E60 na razie do audi nie wracam.

Radekst jakbys tak kochał ta nową A4 to juz dawno zmeniłbyś zdjęcia w podpisie bo ciągle figuruje stara.....

moim zdaniem nic w życiu nie dzieje sie bez przyczyny i kolizje tez sa po coś.... nie chcesz zostaw dla siebie, Twoja sprawa :wink:

boseronku no jasne, tylko wiesz żeby spróbować czegoś nowego to trzeba mieć zapas pieniędzy, a może chłopaka nie stać ładować bóg wie ile w auto :wink:. Wiesz jak to jest jak kupujesz auto z obcych rąk, wszystko może się wysrać, a jak wiesz co masz to nie warto, szczególnie że auto z 98 roku raczej ciężko by było znaleźć z całą ori blachą. naprawi i będzie śmigał

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
masz racje, jak wiesz co masz to naprawiaj i śmigaj dalej, szczególnie że z tego co piszesz uszkodzenia nie są wielkie. Nie słuchaj tych ludzi którzy Ci doradzają sprzedaj sprzedaj bo to są bogacze i im nie zależy, Oni kupią byle co i później ładują po naście tysięcy w naprawy bo nigdy nie wiesz co kupisz (boseron) :decayed:

No! Chociaz jeden mnie rozumie :drinks::cheesy:

Dobra Panowie, koniec gdybania, w tej chwili otrzymalem konkretne dane i jest elegancko

Auto 5.8, wrak 1, roznica 4.8k :banan3:

Nex czasem w życiu trzeba spróbować czegoś innego żeby sie przekonać czy warto było , X3 gdyby nie ta skrzynia to do tej pory bym nią śmigał bo bardzo wygodnie mi sie nią jeździło, następnym moim autem będzie E60 na razie do audi nie wracam.

Radekst jakbys tak kochał ta nową A4 to juz dawno zmeniłbyś zdjęcia w podpisie bo ciągle figuruje stara.....

moim zdaniem nic w życiu nie dzieje sie bez przyczyny i kolizje tez sa po coś.... nie chcesz zostaw dla siebie, Twoja sprawa :wink:

---------- Post dopisany at 10:54 ---------- Poprzedni post napisany at 10:51 ----------

Nex jak jeździsz jak kapelusz to co sie dziwisz że Ci sie nie psuje nic :decayed:

Boseron, nie zmienialem z jednego powodu - lenistwo :decayed:

Ale jak zrobie auto to zmienie :wink:

Opublikowano

tzn 4.8 tysia dostaniesz wypłaty + wrak?

Opublikowano

Zgadza sie :cheesy:

Opublikowano

No! Chociaz jeden mnie rozumie :drinks::cheesy:

Dobra Panowie, koniec gdybania, w tej chwili otrzymalem konkretne dane i jest elegancko

Auto 5.8, wrak 1, roznica 4.8k :banan3:

No to na mody powinno styknąć :decayed:

Opublikowano

Odkladaj felgi :decayed::grin:

Opublikowano

pokaz foto tej twojej a4

Opublikowano
Kupiłem je za 800 zł gość chciał 1000zł :decayed: może nie igły ale w bardzo ładnym stanie odświeżoną powłokę lakierniczą mają więc na zimę będą jak znalazł :wink: (oczywiście nie są to ori :audi: tylko włoskie) może na chwilę w lecie na nich pośmigam :whistling:

będziesz prostował co sezon. Trzeba było szukać czegoś kutego z gamy OOOO.

Opublikowano

Nex, teraz jestem w robocie i nie mam jak, pozniej wrzuce :wink:

Opublikowano
Kupiłem je za 800 zł gość chciał 1000zł :decayed: może nie igły ale w bardzo ładnym stanie odświeżoną powłokę lakierniczą mają więc na zimę będą jak znalazł :wink: (oczywiście nie są to ori :audi: tylko włoskie) może na chwilę w lecie na nich pośmigam :whistling:

będziesz prostował co sezon. Trzeba było szukać czegoś kutego z gamy OOOO.

Może nie będzie tak źle wszystkie felgi mają znak Japan Light Weight ten JLW wiec felgi są atestowane zobaczymy

Opublikowano

ktoś wie gdzie można dokupić gumy pod łapy do bagażników samochodowych bo jedną zgubiłem......

Opublikowano
ktoś wie gdzie można dokupić gumy pod łapy do bagażników samochodowych bo jedną zgubiłem......

Allegro? :wink:

Opublikowano

Radek, dostajesz 4.8, zmienic tylko belkę, lunąć "wrak" za jakieś 5.5k, skoro mówisz że wiesz co masz i że mechanicznie igła, to chyba tyle powinieneś dostać. Za 10 k już kupisz ładnego pollifta:-)

Do auta nie powinno się przywiązywać... ;-)

Opublikowano

Odebralem wczoraj auto ;-) W koncu sie odpycha i hamuje ;-) Musze jeazcze zderzaki ogarnac ale najpierw musze sie odkuc.

Opublikowano
Odebralem wczoraj auto ;-) W koncu sie odpycha i hamuje ;-) Musze jeazcze zderzaki ogarnac ale najpierw musze sie odkuc.

a co robiłes ?

---------- Post dopisany at 22:36 ---------- Poprzedni post napisany at 22:35 ----------

nie ma tam

Opublikowano

a co robiłes ?

---------- Post dopisany at 22:36 ---------- Poprzedni post napisany at 22:35 ----------

nie ma tam

Od groma rzeczy, czesc jest u mnie w temacie.

Opublikowano

Wstawać!! Nie spać!!

Opublikowano

Transit dzięki ze skorzystałeś z usług nawigacji :decayed::grin:

Opublikowano

:hi: siemanko Panowie

Wstawać!! Nie spać!!

Chodzisz spać o 19 ,że o 3 już jesteś wyspany ? :decayed: