Transitpower Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Nieee... Dopiero teraz kłade się spać po nocy "ciężkiej" pracy ---------- Post dopisany at 08:46 ---------- Poprzedni post napisany at 08:44 ---------- Transit dzięki ze skorzystałeś z usług nawigacji To ja dziękuje, że zrobiłeś mi tą nawigacje, jak za starych dobrych czasów na spocie, na parkingu
D4NTE Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 siemka Mariusz dobrej nocy ehh... w końcu Piątek
boseron Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Nieee... Dopiero teraz kłade się spać po nocy "ciężkiej" pracy ---------- Post dopisany at 08:46 ---------- Poprzedni post napisany at 08:44 ---------- Ty wczoraj ja dziś eh... ta praca ---------- Post dopisany at 09:27 ---------- Poprzedni post napisany at 09:26 ---------- wszystkim miłego dzionka, dziś odkurzyłem rower i była pierwsza przejażdżka , sezon otwarty
Arturoo Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 ja otwieram sezon rowerowy jutro ....o zimie musiałem go trochu na myjce opierdzielić....bo wyglądał ....ehh także nie będę na pewno siedział wieczorem przed kompem :polew::polew::polew::polew:
boseron Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 najgorzej rower wyglądał jak dojechałem nad morze kilka lat temu....masakra cały oblepiony muchami i innymi robalami cięzko to domyć
Wąski Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Fanta miło że odwiedziłeś kolegę i dałeś zarobić
OGr Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Fanta miło że odwiedziłeś kolegę i dałeś zarobić I ja w koncu musze do Ciebie zawitac z tym moim gwintem ;-)
nex Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 polizał byś takiego cycka co PAWEŁ, póki co ładuj kase w skarbonkę i wykorzystuj zosie
-RamzeS- Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 Siema. Widzę że dzisiaj są wszyscy bardzo wylewni
PABLO Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 polizał byś takiego cycka co PAWEŁ, póki co ładuj kase w skarbonkę i wykorzystuj zosie Możesz pomarzyć o cycach jakie ma moja kobieta Ty już nie masz co pier^^ić i weź sobie zwal lepiej bo każdy post jaki wrzucam to siejesz szyderę i robisz z siebie kretyna Od kiedy się wyprowadziłeś na wieś to zrobiłeś się typowym wieśniOkiem
boseron Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 Panowie miłego i tym z miasta i tym wie........ zamiejscowym
Arturoo Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 :hi:siemaneczko PABLO ......... Ty się tak nie napinaj ....chłopaki pewnie w żartach.....a to ,że loża szyderców u Was dość sporawa ....cóż....nikt nie mówił ,że dziennie będzie niedziela
PABLO Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 Ale tym już można rzygać co on pisze i skończyły się żarty jak dla mnie Tyle w temacie
Transitpower Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 Pablo... Rzadko to robie, ale tym razem przyznam Ci racje. Nex... Troszke przesadzasz. Odbij od Pabla, bo to co wypisujesz przestało być zabawne.
nex Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 transit widocznie słabo mnie znasz, ja PAWŁA bardzo lubie i szanuje a jak pisze pierdoły to ON dobrze wie że to są żarty. Ja PAWŁA znam troszke dłużej więc wybacz ale nie wpierdalaj się że tak powiem. ---------- Post dopisany at 20:04 ---------- Poprzedni post napisany at 20:00 ---------- dante, ramzes, artur i reszta normalnych zdrowie
fantowski Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 najwyraźniej trzeba komuś kapelusz kupić bo wchodzi w SKS
Rekomendowane odpowiedzi