Yoghurt Opublikowano 7 Czerwca 2014 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Panowie potrzebuje kupić statyw do telefonu S4 Pablo cos polecisz ? kup sobie oryginalny taki jak ten UCHWYT SAMOCHODOWY SAMSUNG GALAXY S4 I9505 NOTE3 (4276702222) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. moze znajdziesz 30 pln tansza podrobke ale bedzie Ci sie odklejala od szyby albo cos innego sie wysypie. ja mam ten od ponad roku, uzywalem z S3, pozniej z S4 i jestem bardzo zadowolony. Yoghurt spoko tylko ze ja pytałem o statyw nie uchwyt a sorry, nie ogarnalem. chcesz nagrywac filmy S4?
bodowp Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Ale skwer uffff.... OGr dzisiaj to tylko klima ;-)
OGr Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Ale skwer uffff.... OGr dzisiaj to tylko klima ;-) U mnie na skorce ladnie prazy ;-) Fakt dzisiaj klime zapodalem.
PABLO Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Panowie potrzebuje kupić statyw do telefonu S4 Pablo cos polecisz ? kup sobie oryginalny taki jak ten UCHWYT SAMOCHODOWY SAMSUNG GALAXY S4 I9505 NOTE3 (4276702222) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. moze znajdziesz 30 pln tansza podrobke ale bedzie Ci sie odklejala od szyby albo cos innego sie wysypie. ja mam ten od ponad roku, uzywalem z S3, pozniej z S4 i jestem bardzo zadowolony. Przecież ja takie sprzedaje u siebie ori jak i te zamienniki które tak prawie tak samo wyglądają I po grillu a teraz czas na GP Kanady P.S - Jak już ktoś chciałby uchwyt to niech pisze, mam jeszcze inne godne polecenia.
Dzekson Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Panowie potrzebuje kupić statyw do telefonu S4 Pablo cos polecisz ? kup sobie oryginalny taki jak ten UCHWYT SAMOCHODOWY SAMSUNG GALAXY S4 I9505 NOTE3 (4276702222) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. moze znajdziesz 30 pln tansza podrobke ale bedzie Ci sie odklejala od szyby albo cos innego sie wysypie. ja mam ten od ponad roku, uzywalem z S3, pozniej z S4 i jestem bardzo zadowolony. Przecież ja takie sprzedaje u siebie ori jak i te zamienniki które tak prawie tak samo wyglądają I po grillu a teraz czas na GP Kanady Pablo, PW
Radekst Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 co tam Byku bedziesz na spocie jutro? i zaraz podesle Ci moj tymczasowy numer bo z tamtym mi cos spierdzielili w playu w piatek i ja moge pisac i dzwonic ale nikt nie moze sie ze mna skontaktowac
fantowski Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 co tam Byku bedziesz na spocie jutro? i zaraz podesle Ci moj tymczasowy numer bo z tamtym mi cos spierdzielili w playu w piatek i ja moge pisac i dzwonic ale nikt nie moze sie ze mna skontaktowac zanosi się na to że będe nr zapisalem
OGr Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 fanta i radek, którą noc macie wolną na to rezanie ?
Radekst Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 ja moge w kazdy dzien, dostosuje sie do Was pn-pt od 20 sb i nd od 17
OGr Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 ja moge w kazdy dzien, dostosuje sie do Was pn-pt od 20 sb i nd od 17 Do dekorów prądu nie trzeba, więc to może być i na jakimś parkingu.
Radekst Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 mi to obojetne gdzie bedziemy rezac byle zeby bylo jakies swiatlo
fantowski Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 ja moge albo dzis albo jutro a najlepiej to dzisiaj
Rekomendowane odpowiedzi