OGr Opublikowano 22 Czerwca 2014 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Potrzebuje kabel żarnik -> przetwornica do B6,nie ma ktoś czegoś takiego na zbyciu z jakiejś starej lampy? Ewentualnie może kojarzycie kogoś z forum kto zajmuje się lampami? Gwerty
miodzio Opublikowano 23 Czerwca 2014 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Potrzebuje kabel żarnik -> przetwornica do B6,nie ma ktoś czegoś takiego na zbyciu z jakiejś starej lampy? Ewentualnie może kojarzycie kogoś z forum kto zajmuje się lampami? Czyli jednak nie da się nic zmodzić z tego?
PABLO Opublikowano 23 Czerwca 2014 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Mało wiesz w prztkowicach prowadzi teraz brat marka on ma tylko Katowice [emoji6][emoji6] Nie musisz mi mówić rzeczy o których dobrze wiem. Od kilku lat brat Marka zarządza Przytkowicami co nie znaczy że nie ma z tego dochodów bo zgarnia wielką kasę z dwóch klubów ;-)
fantowski Opublikowano 23 Czerwca 2014 Opublikowano 23 Czerwca 2014 miodzio chciałem posłać CI PW ale masz zapchaną skrzynkę
boseron Opublikowano 23 Czerwca 2014 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Potrzebuje kabel żarnik -> przetwornica do B6,nie ma ktoś czegoś takiego na zbyciu z jakiejś starej lampy? Ewentualnie może kojarzycie kogoś z forum kto zajmuje się lampami? qwerty Wysłane z mojego GT-I9300 ---------- Post dopisany at 10:19 ---------- Poprzedni post napisany at 10:18 ---------- zapytaj Dantego robił u niego lampy, może ma jakieś podzespoły Wysłane z mojego GT-I9300
ruks Opublikowano 23 Czerwca 2014 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Potrzebuje kabel żarnik -> przetwornica do B6,nie ma ktoś czegoś takiego na zbyciu z jakiejś starej lampy? Ewentualnie może kojarzycie kogoś z forum kto zajmuje się lampami? Czyli jednak nie da się nic zmodzić z tego? Słabo, połamały się też piny w tej pękniętej mojej kostce a wolałbym to złożyć raz a dobrze. Zacząłem walkę z oświetleniem tablicy rejestracyjnej i nawet udało się wydłubać zamek i go uruchomić ale nie mogę zdjąc ramki tablicy, śruby zjechane, chyba będzie wiercenie
Shadow Opublikowano 23 Czerwca 2014 Opublikowano 23 Czerwca 2014 (Teoretycznie) Można sprawdzić historię auta w Centralnej Ewidencji Pojazdów udostępnione przez MSW. Nie mam przy sobie dowodu rejestracyjnego żeby to potwierdzić, więc sami sprawdźcie https://www.historiapojazdu.gov.pl/historia-pojazdu-web/index.xhtml Oczywiście i miłego dnia
Wąski Opublikowano 23 Czerwca 2014 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Potrzebuje kabel żarnik -> przetwornica do B6,nie ma ktoś czegoś takiego na zbyciu z jakiejś starej lampy? Ewentualnie może kojarzycie kogoś z forum kto zajmuje się lampami? 126560672
OGr Opublikowano 23 Czerwca 2014 Opublikowano 23 Czerwca 2014 (Teoretycznie) Można sprawdzić historię auta w Centralnej Ewidencji Pojazdów udostępnione przez MSW. Nie mam przy sobie dowodu rejestracyjnego żeby to potwierdzić, więc sami sprawdźciehttps://www.historiapojazdu.gov.pl/historia-pojazdu-web/index.xhtml Oczywiście i miłego dnia Niewiele tam pokazują :/
KERCZI Opublikowano 23 Czerwca 2014 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Kolejna porcja filtrów do A4 B7 - 1.9TDI/2.0TDI - komplet KNECHT OLEJOWY - 21,50zł PALIWOWY - 61,50zł POWIETRZA - 56,80zł KABINOWY - 28,50zł (zwykły) KABINOWY - 68,50zł (węglowy) Zapraszam
lennox Opublikowano 23 Czerwca 2014 Opublikowano 23 Czerwca 2014 (Teoretycznie) Można sprawdzić historię auta w Centralnej Ewidencji Pojazdów udostępnione przez MSW. Nie mam przy sobie dowodu rejestracyjnego żeby to potwierdzić, więc sami sprawdźciehttps://www.historiapojazdu.gov.pl/historia-pojazdu-web/index.xhtml u mnie się zgadza, tylko szkoda że nie ma połączenia z ewidencją w innych krajach bo w przypadku świeżo sprowadzonych aut to nic nie daje...
Lucazzz Opublikowano 23 Czerwca 2014 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Siema panowie. Jest sprawa, uszkodzilem sobie brodzik akrylowy w lazience, jest pekniecie wielkosci 2x2 cm na wylot, da sie cos z tym zrobic??? Zywica + wlókno zalatwi sprawe, mussze go demontowac?? Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka
_Gabriel_ Opublikowano 23 Czerwca 2014 Opublikowano 23 Czerwca 2014 musial bys niezly strzal skoro az 2x2cm i to jeszcze na wylot
fantowski Opublikowano 23 Czerwca 2014 Opublikowano 23 Czerwca 2014 musial bys niezly strzal skoro az 2x2cm i to jeszcze na wylot pewnie Wacka mył i wyleciał mu z rąk
Yoghurt Opublikowano 23 Czerwca 2014 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Kolejna porcja filtrów do A4 B7 - 1.9TDI/2.0TDI - komplet KNECHTOLEJOWY - 21,50zł PALIWOWY - 61,50zł POWIETRZA - 56,80zł KABINOWY - 28,50zł (zwykły) KABINOWY - 68,50zł (węglowy) Zapraszam to sa ceny brutto? bo jesli tak to dobra cena. masz moze taki cennik do 2.0 tfsi? i pytanie czy to jakas promocja ograniczona czasowo czy stala oferta dla klubowiczow? za 2K km bede wymienial u siebie olej i filtrow to bym wpadl na zakupy
KERCZI Opublikowano 23 Czerwca 2014 Opublikowano 23 Czerwca 2014 tak, ceny brutto. Oferta stała.... wiesz gdzie mnie szukać ile masz kucy u siebie? 211 czy 224??
Rekomendowane odpowiedzi