Tukan Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 Siema Panowie wymieniłem turbinke założyłem od AWX gdzie moge wira zmodyfikować? Program robiłem u Rogala ale nie chce mi sie jechac do wawy. Jak modyfikowac to tylko Rogal,na miejscu zrobia nowego ale to koszta od nowa
gzrybol Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 W dupe jeża nie mam czasu na wycieczki do stolicy
Cuber Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Opublikowano 2 Lipca 2008 Jak modyfikowac to tylko Rogal,na miejscu zrobia nowego ale to koszta od nowa wcale nie !! Przykładem tego jest np. Themon który miał program robionu u Rogala a modyfikował go po zmianie turbawki u Aligatora i wcale nic od nowa a koszta modyfikacji takie jak wszedzie :gwizdanie: Równiez dzięki za piłke
Gość TrueOgre Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 Ja również dziękuję A o rameczkach to nikt nie pamiętał :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 ja pamiętałem ale na razie nie potrzebuję więc siedzę cicho Grzesiek popraw sobie województwo w profilu
Gość TrueOgre Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 Kto ma moje ramki :gwizdanie: :gwizdanie: a Ty czasem czytasz forum czy tylko udajesz :gwizdanie: :gwizdanie: :polew:[br]Dopisany: 03 Lipiec 2008, 00:26 _________________________________________________ ja pamiętałem ale na razie nie potrzebuję więc siedzę cicho Grzesiek popraw sobie województwo w profilu a co za ....mi zmieniła
Cuber Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Opublikowano 2 Lipca 2008 A o rameczkach to nikt nie pamiętał :gwizdanie: a miałes ?
Gość TrueOgre Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 A o rameczkach to nikt nie pamiętał :gwizdanie: a miałes ? całe pudełko ramek w bagażniku :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Opublikowano 2 Lipca 2008 całe pudełko ramek w bagażniku :gwizdanie: to jak mi je jutro podrzucisz?? :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 całe pudełko ramek w bagażniku :gwizdanie: to jak mi je jutro podrzucisz?? :gwizdanie: gołębiem pocztowym
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 k**wa ... zapomniałem się pożyczyć od Was Cb na jutro... ehhh , skleroza...
Cuber Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Opublikowano 2 Lipca 2008 Ogruś a nie będziesz przejeżdzał jutro przypadkiem obok mojej firmy :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 Ogruś a nie będziesz przejeżdzał jutro przypadkiem obok mojej firmy :gwizdanie: przypadkiem to można pamiątke z Tajlandii przywieść :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 A tak po za tym jak było na meczyku? a kto pyta? :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 A tak po za tym jak było na meczyku? a kto pyta? :gwizdanie: Ty wiesz kto i co
Rekomendowane odpowiedzi