Radekst Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Ja za bronowice dziękuję powiem szczerze nie będę zap.... na drugi koniec miastaRamzesik, glosuj:http://a4-klub.pl/index.php?/topic/286123-ankieta-ktore-z-miejsc-wedlug-ciebie-bedzie-najlepsza-opcja-spotow-krakowskich/ btw, ja również za bronowice podziekuje właśnie o tym mówiłem.. problemem jest przejechanie raz w tygodniu 10km więcej.. Radekst i TY brutusie ...?? Fanta,jak dla mnie tez miejsce spotow jest obojetne, wszedzie bede sie pojawiac, jedynie w bonarce i w bronowicach bede rzadziej bo mam znacznie dalej, i nie chodzi tu o to ze auto mi spali pol litra paliwa wiecej tylko o czas, zwyczajnie w swiecie sie nie wyrobie, juz do g kazimierz przyjezdzalem okolo 20:40. wiec w bonarce i bronowicach byłbym okolo 21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 (edytowane) Zaraz zrobimy spota w Myślenicach u Gabriela i niektórzy zobaczą co to znaczy dojeżdżać na spoty Tak czy siusiak pamiętajcie że we Wtorek robimy spota w galerii Bronowice i sprawdzimy dokładnie miejsce, myślę że za tydzień można sprawdzić Bonarke wówczas i wtedy zdecydujemy ostatecznie gdzie będziemy na zime spotować.Fanta lub ktoś kto ma blisko i często przyjeżdża na bronowice, niech dokładnie opisze w dniu spota którędy wjechać i gdzie parkować auta, nie będzie później do mnie telefonów typu gdzie jesteśmy którędy wjechać albo "kto jest bo nie wiem czy przyjechać" Edytowane 24 Sierpnia 2014 przez PABLO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zaraz zrobimy spota w Myślenicach u Gabriela i niektórzy zobaczą co to znaczy dojeżdżać na spoty mogą być i w Myślenicach dla mnie nie ma problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_mk2 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Hejka wybiera sie ktoś jutro na żuźel ? Może jakąś wiekszą ekipąJa bym się wybrał jak by było więcej chętnychPozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BAX_90 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 (edytowane) Małżeństwo z 20-letnim stażem leży w łóżku. - Wacku, a może sobie urozmaicimy trochę nasze łóżkowe sprawy, hę?- OK. - Więc... Ty jesteś taksówkarzem, a ja młodą, sympatyczną dziewczyną. Dowiozłeś mnie, ale ja nie mam pieniędzy, aby zapłacić ci za kurs. - OK. - Panie taksówkarzu, nie mam pieniążków. Niech mnie pan puści, proszę! - Dobra, wypie**alaj z auta... Edytowane 24 Sierpnia 2014 przez lennox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 to nie jest śmieszne ale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werbel Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 (edytowane) Koniec biadoleniano miejscach na spoty. Czy ktos kto bedzie we wtorek ma jakas zgrabna skrzynke z narzedziami by zdjac boczki z przodu i podciagnac ramke drzwi do gory, by docisnac uszczelke do ramy? Edytowane 24 Sierpnia 2014 przez werbel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 dobry wieczór Stare Konie i młode Krokusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 (edytowane) Czy ktos kto bedzie we wtorek ma jakas zgrabna skrzynke z narzedziami by zdjac boczki z przodu i podciagnac ramke drzwi do gory, by docisnac uszczelke do ramy? Nawiazujac do tematu tygodnia, wyobrazasz sobie robic takie rzeczy na prakingu przed knajpa gdzie beda sie non stop krecic ludzie i patrzec jak na kosmitow? Albo latanie z vagiem od auta do auta? Chyba nie za bardzo i powinien byc to jeden z glownych argumentow przemawiajacych za tym aby spoty odbywaly sie tak jak do tej pory na pustym parkingu w markecie. Nie wspominajac o tym jak kiedys Grzesiu na spocie cala podsufitke zmienial Do knajpy to mozna sie umowic na piwo. Siasc, pogadac, napic sie, obejrzec jakis mecz, a nie... No ale róbta co chceta Edytowane 24 Sierpnia 2014 przez Radekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 FANTOMAS potem wtula ze 2.0 tfsi nie żre oleju.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 siema rezacze kur*a znowu poniedziałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 siema rezacze kur*a znowu poniedziałek w końcu poniedziałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Pany Małżeństwo z 20-letnim stażem leży w łóżku.- Wacku, a może sobie urozmaicimy trochę nasze łóżkowe sprawy, hę? - OK. - Więc... Ty jesteś taksówkarzem, a ja młodą, sympatyczną dziewczyną. Dowiozłeś mnie, ale ja nie mam pieniędzy, aby zapłacić ci za kurs. - OK. - Panie taksówkarzu, nie mam pieniążków. Niech mnie pan puści, proszę! - Dobra, wypie**alaj z auta... FANTOMAS potem wtula ze 2.0 tfsi nie żre oleju.... ...nic sie nie ukryje przed wścibskim okiem Kolegi/szydercy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Siemka All Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 miłego w słoneczny poniedziałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi