Wąski Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 dzięki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 ktoś tu ostatnio wspominał coś o multipli, http://otomoto.pl/fiat-multipla-gt-turbo-2-0-C33863461.html spadłem z krzesła k^rwa ale poczwara... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 10 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Siemka ps. nie ma to jak GK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT13 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Siemano Dzięki za spota. Kerczi, mleko na Orlenie Pani miała tylko z piersi ale nie chciał odciągnąć Na szczęście na Starowiślnej była Małpka do 24:00 ktoś tu ostatnio wspominał coś o multipli, http://otomoto.pl/fiat-multipla-gt-turbo-2-0-C33863461.html spadłem z krzesła k^rwa ale poczwara... Tu masz linka do zasłonek przeciwsłonecznych http://epc.net.pl/cortinillas/audi/15-zaslonki-dedykowane-do-audi-a4-b6-sedan.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) Panie Dante i Kerczi - niestety nie mam schematow elsy do B6/B7 odnosnie fotochromu Edytowane 10 Września 2014 przez _Gabriel_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Panie Dante i Kerczi - niestety nie mam schematow elsy do B6/B7 odnosnie fotochromu Kto jak kto ale że Ty nie masz? dzięki za pamięć Siemano Dzięki za spota. Kerczi, mleko na Orlenie Pani miała tylko z piersi ale nie chciał odciągnąć Na szczęście na Starowiślnej była Małpka do 24:00 ktoś tu ostatnio wspominał coś o multipli, http://otomoto.pl/fiat-multipla-gt-turbo-2-0-C33863461.html spadłem z krzesła k^rwa ale poczwara... Tu masz linka do zasłonek przeciwsłonecznych http://epc.net.pl/cortinillas/audi/15-zaslonki-dedykowane-do-audi-a4-b6-sedan.html Bardzo dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) no wlasnie nie mam... wrc(on tez nie ma) mi podpowiada, ze jak napiszecie w B6 DIVISION to Wam podadza Edytowane 10 Września 2014 przez _Gabriel_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 D4nte proszę mi nie robić wioski tylko przyciemnić szybki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 jesli chodzi o fotochrom w B7 to ja u siebie robilem majac juz wewnetrzne lusterko z fotochromem. jesli macie takie lusterko to wiazka konczy sie przy podlodze w slupku A od strony kierowcy. nastepnie trzeba puscic przewod 0,35mm z slupka A, pomaranczowa kostka 17-pinowa piny 7 i 8 --> kostka 20-pinowa laczaca wiazke drzwi z karoseria (drzwi lewe i prawe oczywiscie) piny 19 i 9 --> kostka 10pinowa modulu lusterek 7 i 8. niestety nie mam opisu wiazki idacej od lusterka wewnetrznego do tej pomaranczowej kostki 17pinowej bo to juz u siebie mialem fabrycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Kurna, biere 8, takich jeszcze nie miałem ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) Wyrezałeś takie w swojej B8? Edytowane 10 Września 2014 przez lennox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 przymierzam set zimowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Dauny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 to juz jest zagięcie czasoprzestrzeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Gabriel, a ściągnąłeś ochronę komponentu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 tak, razem z felga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Dzieki za spota. Fantomas żeby Combo 1.3 cdti Cie objechalo...no wiesz co?!? i szkoda tylko że budzik zadzwonił i musiałeś już wstawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Ile w Krk kosztuje ściągniecie CP?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 a co chcesz dorezać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi