arturodob Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 Panowie sprzęgło rozebrane i okazało się ze dwumas ma luzy ręce opadają przejechane 17 tys od wymiany
KERCZI Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 Panowie sprzęgło rozebrane i okazało się ze dwumas ma luzy ręce opadają przejechane 17 tys od wymiany kosmos :/
_Gabriel_ Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 moze jednak poprzednim razem nie wymienili...
bodowp Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 Chłopak mojej siory dostał fotkę z Multoradc CM i standardowa procedura, żeby wskazać kierowcę. Na zdjęciu znak i bariera metalowa. Może bez zastanowienia pisać że nie pamięta kto jechał ?
arturodob Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 Wymienia na gwarancji bez problemu ale ile można jeździć żeby wymieniać
Adik Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 Poszukuję turbo z 2.7TDi o oznaczeniu GTB1756, ostatecznie GTB22 ale ponoć późno wstają :/Już turbo Garretta (GT17VA) z 1.9TDI znudziło się...? Wkładaj od razu jakieś turbo z IVECO Daily lub ze Sprintera
OGr Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 Poszukuję turbo z 2.7TDi o oznaczeniu GTB1756, ostatecznie GTB22 ale ponoć późno wstają :/Już turbo Garretta (GT17VA) z 1.9TDI znudziło się...? Wkładaj od razu jakieś turbo z IVECO Daily lub ze Sprintera Poszło PW ;-)
KERCZI Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 Jakby co to mam Turbo z IVECO 2.8
bodowp Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 dzisiejszy przegląd pracy http://www.wiadomosci.bielsko.info/0,0,0,7429,0,wjechal-w-kamienice-przy-orkana,artykul,serwis.html
Yoghurt Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 mam oferte na takie rotory https://www.dropbox.com/sc/vopjelu5p0mw0is/AABCxlWGpm1OicR2BlNl0EI3a troche ranty sa styrane. widzialem tutaj pare razy temat renowacji felg. czy ktos kto przerabial taki temat moze cos napisac ile by mniej wiecej kosztowalo odprowadzenie tych felg do porzadku? i ewentualnie polecil kogos w okolicach krakowa.
miodzio Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 Pewnie jak założysz opony i wrzucisz na auto to nie będzie tego widać. A jak chcesz naprawiać to Wieliczka. Widziałem gorsze sztuki zrobione u nich na "cacy"
D4NTE Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 Pewnie jak założysz opony i wrzucisz na auto to nie będzie tego widać. A jak chcesz naprawiać to Wieliczka. Widziałem gorsze sztuki zrobione u nich na "cacy" W Wieliczce u Czaji mu tego nie ogarną bo rotory są 2 kolorowe oni niestety nie chcą się bawić i malują tylko w jednym kolorze, Koszta jak ostatnio robiłem to ok 100zł za szt. 18"
OGr Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 Pewnie jak założysz opony i wrzucisz na auto to nie będzie tego widać. A jak chcesz naprawiać to Wieliczka. Widziałem gorsze sztuki zrobione u nich na "cacy" W Wieliczce u Czaji mu tego nie ogarną bo rotory są 2 kolorowe oni niestety nie chcą się bawić i malują tylko w jednym kolorze, Koszta jak ostatnio robiłem to ok 100zł za szt. 18" 110 zł już krzyczą za 18" bo właśnie moje tam się robią.
Yoghurt Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 Pewnie jak założysz opony i wrzucisz na auto to nie będzie tego widać. A jak chcesz naprawiać to Wieliczka. Widziałem gorsze sztuki zrobione u nich na "cacy" W Wieliczce u Czaji mu tego nie ogarną bo rotory są 2 kolorowe oni niestety nie chcą się bawić i malują tylko w jednym kolorze, Koszta jak ostatnio robiłem to ok 100zł za szt. 18" 110 zł już krzyczą za 18" bo właśnie moje tam się robią. ok ale tak czy owak rotorow tam nie zrobia, tak?
OGr Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 Najlepiej zadzwoń i zapytaj, ostatnio jak byłem to gość mi pokazywał nowe maszyny to może zrobią. Robią naprawdę profesjonalnie wszystko a jak któraś felga jest krzywa to od razu sprawdzą i naprostują, więc masz chociaż pewne że nie będzie walić. Swoją drogą środek w tych twoich jest ok chyba i wystarczy ranty ponaprawiać. Takie zaprawki też robią jak coś.
Rekomendowane odpowiedzi