KERCZI Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 Jedz do Chłopaków do Biskupic, powinni Ci to zrobic
D4NTE Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 Pewnie jak założysz opony i wrzucisz na auto to nie będzie tego widać. A jak chcesz naprawiać to Wieliczka. Widziałem gorsze sztuki zrobione u nich na "cacy" W Wieliczce u Czaji mu tego nie ogarną bo rotory są 2 kolorowe oni niestety nie chcą się bawić i malują tylko w jednym kolorze, Koszta jak ostatnio robiłem to ok 100zł za szt. 18" 110 zł już krzyczą za 18" bo właśnie moje tam się robią. ok ale tak czy owak rotorow tam nie zrobia, tak? Nie pamiętam z którym chłopakiem od nas z forum rozmawiałem i miał ten sam problem co Ty, był u Czaji z rotorami i wiem że tak mu powiedzieli, jak masz czas to podjedź dla pewności tylko sobie weź fotkę koła i dopytaj bo przez tel możecie się nie dogadać
KERCZI Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 Albo Poprostu zrób je całe na srebrno....dla mnie to na chwile obecna felga nr 1 rotor w wersji srebrnej
OGr Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 Albo Poprostu zrób je całe na srebrno....dla mnie to na chwile obecna felga nr 1 rotor w wersji srebrnej Spsuje ich urok.
KERCZI Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 Jak dla mnie to one uroku już nie maja... Za dużo ich jest....no ale to kwestia gustu..
Yoghurt Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 Jak dla mnie to one uroku już nie maja... Za dużo ich jest....no ale to kwestia gustu.. miodzio podobnie mowil ale mi sie podobaja wiec zagoszcza u mnie rotory
Adik Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 Jakby co to mam Turbo z IVECO 2.8 Karolu to turbo z tego IVECO Daily co stoi pod Makro na ramkach klubowych...?
_Gabriel_ Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 Chłopak mojej siory dostał fotkę z Multoradc CM i standardowa procedura, żeby wskazać kierowcę. Na zdjęciu znak i bariera metalowa. Może bez zastanowienia pisać że nie pamięta kto jechał ? jak wezwanie jest z przed 30.09.14 to mozna tak zrobic
KERCZI Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 Jakby co to mam Turbo z IVECO 2.8Karolu to turbo z tego IVECO Daily co stoi pod Makro na ramkach klubowych...? Nie, od starszego , tam siedzą 3 litry
Wąski Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 Jak dla mnie to one uroku już nie maja... Za dużo ich jest....no ale to kwestia gustu.. Twój gust co za gość zadzwoń
KERCZI Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 Jak wyjdę od fryzjera za 15 minut
Radekst Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 Dante, byles wczoraj okolo 21 kolo plazy? Widzialem B6 czarna na takiej feldze jak Twoja ale za pozno sie zorientowalem i nie zerknalem na tablice.
Shadow Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 Może ktoś preferuje AMG++ w FULL opcji http://otomoto.pl/mercedes-benz-clk-200-amg-tuning-lambo-lpg-C32666783.html
D4NTE Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 Dante, byles wczoraj okolo 21 kolo plazy? Widzialem B6 czarna na takiej feldze jak Twoja ale za pozno sie zorientowalem i nie zerknalem na tablice. Niestety to nie byłem ja
Rekomendowane odpowiedzi