Gość Trzeniu Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 no nie zaszkodziło by a co? nie miał byś ochoty? no pewnie ze bym miał.... mozemy zrobić ze Ci stoperem będe mierzył a nie lepiej nagrać telefonem?
Cuber Opublikowano 8 Lipca 2008 Autor Opublikowano 8 Lipca 2008 a nie lepiej nagrać telefonem? tez jest myśl
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 a nie lepiej nagrać telefonem? tez jest myśl albo Pablo będzie liczył pytanie do ilu umie
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 to aż tyle trzeba będzie liczyć obawiam się że tak
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 wazne ze do 10 ciu umie pewny jesteś?
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 ee co wam sie lejce pomieszały jakby się lejce pomieszały to byś się już dusił
PABLO Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 ee co wam sie lejce pomieszały jakby się lejce pomieszały to byś się już dusił Odetkałeś się już
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 ee co wam sie lejce pomieszały jakby się lejce pomieszały to byś się już dusił Odetkałeś się już nie czujesz?
PABLO Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 Lepiej nie zaczynajmy Trzeniu bo jeszcze bana dostaniesz od naszego Vipa
Cuber Opublikowano 8 Lipca 2008 Autor Opublikowano 8 Lipca 2008 Lepiej nie zaczynajmy Trzeniu bo jeszcze bana dostaniesz od naszego Vipa Ja banów nie daje
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 Lepiej nie zaczynajmy Trzeniu bo jeszcze bana dostaniesz od naszego Vipa :polew:
Gość rob Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 Lepiej nie zaczynajmy Trzeniu bo jeszcze bana dostaniesz od naszego Vipa Ja banów nie daje tylko delegację
Gość TrueOgre Opublikowano 9 Lipca 2008 Opublikowano 9 Lipca 2008 No witam, widzę że dziś jeszcze więcej pracy wszyscy mają, prawie 12 i nic :gwizdanie: :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 9 Lipca 2008 Opublikowano 9 Lipca 2008 :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Lipiec 2008, 11:52 _________________________________________________a tak przy okazji zaraziliście mnie magnesem - ale działam na właśną ręke w tym temacie i jest projekt zrobienia magnesu w formacie naszego nowego logo ( oczywiście oficjalnie takiego wątku na forum niema ) najpierw zleciłem zrobienie 1 szt. i zobaczę jak to będzie wyglądało - może nawet będę go miał dziś wieczorkiem
Rekomendowane odpowiedzi