Arturoo Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 wstawac szkoda dnia !!! Amen wyszłane z lte
KERCZI Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Siema. Co Ty masz z tym siema?!? Ktoś coś basen?!?
-RamzeS- Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Siema. Co Ty masz z tym siema?!? Ktoś coś basen?!? Cześć Karolu
KERCZI Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 A Ty nie wiesz ze basen jest dla bab a dla facetów KACZKA?!? A Ty nie wiesz ze basen jest dla bab a dla facetów KACZKA?!? Panowie poszukuje geodety...ma ktoś kogoś sensownego??
-RamzeS- Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Co wy wczoraj braliście Tabletkę dzień po [emoji1]
Cuber Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2015 Karol na gg wysle ci namiar na geodetę
nex Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) dzisiaj mnie przycabanili koledzy boserona . Młodzi i niestety nie byli głodni Edytowane 17 Stycznia 2015 przez nex
Wąski Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zapraszam wszystkich bogatych kolegów i kolegów, kolegów na powłoki,korekty lakierów i ogólnie przyjęty Detailing. SIEMIAN ma ON ma VI Jak by ktoś gdzieś szukam Golfa 7 GTI ewentualnie GTD Tu masz golfika: http://otomoto.pl/volkswagen-golf-C35653136.html Ja również zaczynam się rozglądać za 7 GTI, po wielu latach jazdy dieslem chyba przyszła pora pojeździć benzyną oglądałem nie ten kolor
OGr Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zapraszam wszystkich bogatych kolegów i kolegów, kolegów na powłoki,korekty lakierów i ogólnie przyjęty Detailing. SIEMIAN maON ma VI Jak by ktoś gdzieś szukam Golfa 7 GTI ewentualnie GTDTu masz golfika:http://otomoto.pl/volkswagen-golf-C35653136.html Ja również zaczynam się rozglądać za 7 GTI, po wielu latach jazdy dieslem chyba przyszła pora pojeździć benzyną oglądałemnie ten kolor Mojemu by sie przydalo ale wlasciciel nie bogaty hehe ;-) Naciapane z kanalu...
Krumak Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Ramzes Ty już podpadasz pod alkoholika....jak tak dalej pójdzie to dostaniesz dyscyplinarkę od Kercziego
Rekomendowane odpowiedzi