bodowp Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Panowie poszukuje geodety... Co potrzebujesz?
KERCZI Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Wyznaczyć na nowo granice, słupki graniczne i wszystko to co potrzeba przed rozpoczęciem budowy...
fantowski Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 zdupczajWiesz....tutaj centymetry robią wielka różnice....Co Zuzia zarządała wymiaru na papierze i mapy gdzie tego szukać u ciebie.To faktycznie ja się nie nadaje bo oczy już nie te a poza tym to [emoji85] [emoji86] [emoji87]
bodowp Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Jutro popytam w biurze i wyśle Ci PW
Coralgol85 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Jedz do ASO i kup. nie wiesz może czy się czeka czy mają, (śruby są oryginalne z serwisu niemieckiego)? Bo jak się czeka długo to pierdziele, każe zaspawać i odkręcić, a kasę jak się zdecyduje - wydać na nowe..
edraven Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Cieżko o taka nakładkę, miałem ten sam problem rozwiercania pomogło Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Panowie moja b8 dostała nowe tchnienie życia .....wskoczył program : ) inna jazda Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Już ładnie wstaje z dołu?
Radekst Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Cieżko o taka nakładkę, miałem ten sam problem rozwiercania pomogło Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Panowie moja b8 dostała nowe tchnienie życia .....wskoczył program : ) inna jazda Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Już ładnie wstaje z dołu? jak sie uporam z tym cholernym podcisnieniem to u mnie chyba tez pykniemy jakis programik w czw jade do mechanika, zobaczymy czy sie uda cos zaradzic
KERCZI Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Jedz do ASO i kup.nie wiesz może czy się czeka czy mają, (śruby są oryginalne z serwisu niemieckiego)? Bo jak się czeka długo to pierdziele, każe zaspawać i odkręcić, a kasę jak się zdecyduje - wydać na nowe.. Przede wszystkim nie koniecznie muszę trafić...tam tez jest kilka nieco różniących się śrub...chyba ze po numerze nadwozia są w stanie dobrać...oczekiwanie pewnie do 7dni max Cieżko o taka nakładkę, miałem ten sam problem rozwiercania pomogło Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Panowie moja b8 dostała nowe tchnienie życia .....wskoczył program : ) inna jazda Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Już ładnie wstaje z dołu? jak sie uporam z tym cholernym podcisnieniem to u mnie chyba tez pykniemy jakis programik w czw jade do mechanika, zobaczymy czy sie uda cos zaradzic Przecież miałeś sprzedać auto... Wysłane z VW Jutro popytam w biurze i wyśle Ci PW Dzięki Wysłane z VW
Radekst Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Przecież miałeś sprzedać auto... do wakacji jeszcze na 100% bede jezdzic tym autem (chociażby z tego wzgledu, ze na policji i w ubezpieczalni toczy sie jeszcze sprawa zwiazana z moim autem), poza tym program u naszego forumowego kolegi to nie jest jakis duzy wydatek
fantowski Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Przecież miałeś sprzedać auto... do wakacji jeszcze na 100% bede jezdzic tym autem (chociażby z tego wzgledu, ze na policji i w ubezpieczalni toczy sie jeszcze sprawa zwiazana z moim autem), poza tym program u naszego forumowego kolegi to nie jest jakis duzy wydatek a po wakacjach kupisz moje b6
Radekst Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Przecież miałeś sprzedać auto... do wakacji jeszcze na 100% bede jezdzic tym autem (chociażby z tego wzgledu, ze na policji i w ubezpieczalni toczy sie jeszcze sprawa zwiazana z moim autem), poza tym program u naszego forumowego kolegi to nie jest jakis duzy wydatek a po wakacjach kupisz moje b6 być może
boseron Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Cieżko o taka nakładkę, miałem ten sam problem rozwiercania pomogło Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Panowie moja b8 dostała nowe tchnienie życia .....wskoczył program : ) inna jazda Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Już ładnie wstaje z dołu? tak, ułożył się, wielkie podziękowania Radekst mów za siebie bo mnie skasował jak za woły fantowski a co bys chciał kupic jak b6 sprzedaż, masz cos konkretnego?
FANTOMAS Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 A kto robił program?!? TVN Turbo Jakub Kornacki Zakup kontrolowany
Arturoo Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 widzieli jaką mam Modelke wysłane z lte Superba Na bogato....... ....3,6 ...jechałem z kumplem ostatnio....fajnie kurnik śmigał z tym motorkiem na pokładzie wysłane z lte
-RamzeS- Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 widzieli jaką mam Modelke Tak modelkę zamiast iść z dzieckiem do kina to każe jej pilnować auta zeby nie ukradli
Rekomendowane odpowiedzi