boseron Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 a jak z Psami na tej trasie? widzialem to. dwója siadaj.
edraven Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Przeciez wiesz że chodziło mi o błąkające się zwierzęta udomowione
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Przeciez wiesz że chodziło mi o błąkające się zwierzęta udomowione teraz już Ci nic nie pomoże .....
boseron Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 taaaa Moja też rzuca miske i mowi.... mozesz
edraven Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 i ja będę to nie zapomnij czegoś dla mnie
boseron Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 Panowie mam tańsze karnety na Wisłe Kraków gdyby ktoś chciał ! Sektor A22 , bardzo dobre miejscówki , normalna cena karnetu 300 zł, u mnie 220 zł i ja będę to nie zapomnij czegoś dla mnie juz zapominam
edraven Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 dlatego się przypominam Do dobrego łatwo się przyzwyczaić prawda?
edraven Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 Wpadaj smiało. Górny parking pomarańczowy ( a nie jak to niektórzy pisali podziemny )
werbel Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 Dobry Panowie (kiedy znajdziemy tu jakąś Panią? oO) Potrzebuję rady. Ile można wziąć za komplet 18" S-Line Titanium w perfect stanie? A może ktoś chce zabrać.
fantowski Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 Dobry Panowie (kiedy znajdziemy tu jakąś Panią? oO) Potrzebuję rady. Ile można wziąć za komplet 18" S-Line Titanium w perfect stanie? A może ktoś chce zabrać. rzuć ceną na PW
Rekomendowane odpowiedzi