jarko Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Powitać Panowie jak ktoś będzie chciał tv, pralkę, lodówkę, telefon a nawet depilator to pisać bo zacząłem nową pracę w RTV EURO AGD. a ile dajesz rabatu ?? Rabat to sobie w kasie odbierzesz... Razem z fakturą
boseron Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 (edytowane) Panowie Chłopak zaczął prace a Wy tu odrazu o zwolnieniach......dajcie Pablowi szanse , w Media był bezcenny . Pablo podjade cie odwiedzić , nie zaczynaj od rabatów bo Cie zwolnią Chopoki kto na zlocik to wpisywac sie bo miejsca powoli brakuje Edytowane 5 Lutego 2015 przez boseron
-RamzeS- Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 (edytowane) Boseron zawsze tak jest wszyscy sie wpisują a potem odmawiają ja czekam na koniec wtedy juz zostaną same apartamenty Edytowane 5 Lutego 2015 przez -RamzeS-
Wąski Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Powitać Panowie jak ktoś będzie chciał tv, pralkę, lodówkę, telefon a nawet depilator to pisać bo zacząłem nową pracę w RTV EURO AGD. a ile dajesz rabatu ?? Rabat to sobie w kasie odbierzesz... Razem z fakturą Myślałem że w Maroku
D4NTE Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Ja się zastanawiam I małe co nieco ciachniemy przy okazji wysłane z lte Bankowo
jarko Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Powitać Panowie jak ktoś będzie chciał tv, pralkę, lodówkę, telefon a nawet depilator to pisać bo zacząłem nową pracę w RTV EURO AGD. a ile dajesz rabatu ?? Rabat to sobie w kasie odbierzesz... Razem z fakturą Myślałem że w MarokuPamięć krótka kolego? Czy nie załapałeś o czym piszę?
Wąski Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Powitać Panowie jak ktoś będzie chciał tv, pralkę, lodówkę, telefon a nawet depilator to pisać bo zacząłem nową pracę w RTV EURO AGD. a ile dajesz rabatu ?? Rabat to sobie w kasie odbierzesz... Razem z fakturą Myślałem że w MarokuPamięć krótka kolego? Czy nie załapałeś o czym piszę? SKS
werbel Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Fanta, Wąski… jutro 16 na Zabieżowie aktualne? JA jestem w Zabierzowie Ieeszz to wtopa. ;]
KERCZI Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Fanta, Wąski… jutro 16 na Zabieżowie aktualne?JA jestem w Zabierzowie Ieeszz to wtopa. ;] Werbel co z kołami?
PABLO Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 KERCZI z Marcinem w 1 dzień po pracy obczajaliśmy swoje auta, dobrze ogarniętego ma paska
KERCZI Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 To raczej mówimy o innych osobach...bo ten o którym mowię ma mondeo Wysłane z VW
PABLO Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 (edytowane) To raczej mówimy o innych osobach...bo ten o którym mowię ma mondeo Jest Marcin, drugi to Rafał a trzeci głowny kierownik to Piotrek. Marcin niedawno kupił paska B6 kombi 2.0 DSG w dieslu zrobionego na R-Line'a. Edytowane 5 Lutego 2015 przez PABLO
KERCZI Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Ale Ty mówisz o kortach zmiany a nie kierach jeszcze nad nimi
PABLO Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Ale Ty mówisz o kortach zmiany a nie kierach jeszcze nad nimi Wyżej jest już dyrektor z tego co wiem ale już mniejsza o to
jarko Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Powitać Panowie jak ktoś będzie chciał tv, pralkę, lodówkę, telefon a nawet depilator to pisać bo zacząłem nową pracę w RTV EURO AGD. a ile dajesz rabatu ?? Rabat to sobie w kasie odbierzesz... Razem z fakturą Myślałem że w MarokuPamięć krótka kolego? Czy nie załapałeś o czym piszę?SKS Trzy słowa: faktura, Pablo, MediaMarkt
D4NTE Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Powitać nieco mi się dzisiaj przyspało...
Rekomendowane odpowiedzi