-RamzeS- Opublikowano 16 Lutego 2015 Opublikowano 16 Lutego 2015 Ma ktoś kogoś kto naprawia biżuterie ?
-RamzeS- Opublikowano 16 Lutego 2015 Opublikowano 16 Lutego 2015 Naprawia? Ja mam. Dawaj Dobrze to jutro pogadamy
D4NTE Opublikowano 17 Lutego 2015 Opublikowano 17 Lutego 2015 Wziąłby ktoś Vaga na spota dzisiaj? Potrzebuje podpiąć pod kompa parcha siema Będziesz miał te płyny co pisałem Ci tam kiedyś?
Grigori Opublikowano 17 Lutego 2015 Opublikowano 17 Lutego 2015 czego nie wiesz.... ośka przy strzale ze sprzęgła bedzie sie slizgać a 4 buty ruszą błyskawicznie , wiem bo stanąlem kiedyś na kresce z Q moc była taka sama a jednak Q od razu o długośc samochodu odjechało 4 buty nie ruszają błyskawicznie , chyba że mało mocy
fantowski Opublikowano 17 Lutego 2015 Opublikowano 17 Lutego 2015 dzięki za spota:wink: lenox nie zapomnij sprawdzić dźwięku
KERCZI Opublikowano 17 Lutego 2015 Opublikowano 17 Lutego 2015 dzięki za spota:wink: lenox nie zapomnij sprawdzić dźwięku Ty a Ty biznesa miałeś i co?!?
lennox Opublikowano 17 Lutego 2015 Opublikowano 17 Lutego 2015 Dzięki za spota. dzięki za spota:wink: lenox nie zapomnij sprawdzić dźwięku Jutro w pracy sprawdzę.
Rekomendowane odpowiedzi