FANTOMAS Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 (edytowane) idzcie se pod prysznic [emoji129] Edytowane 16 Marca 2015 przez FANTOMAS
Beny Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 od samego poczatku pytalem czy ma ktos namiary na jakiegos ogarnietego czlowieka od polerki (a nawet dodatkowo ponowilem pytanie cobys wreszcie mogl je zrozumiec, ale jak widac nie przynioslo to zadnego efektu), ty napisales przez ten czas 7 postow w ktorym nie bylo odpowiedzi na moje pytanie, tylko jakies glupie odzywki. Jesli chodzi ci o firme u nich robiłem w B8 http://www.danoncardetailing.pl/
-RamzeS- Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 idzcie se pod prysznic [emoji129]Głodnemu chleb ....
KERCZI Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 idzcie se pod prysznic [emoji129]Głodnemu chleb .... Głodny, głodnemu wypomina...
boseron Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 glodny glodnemu a nienajedzony podchwycił
-RamzeS- Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 idzcie se pod prysznic [emoji129]Głodnemu chleb ....Głodny, głodnemu wypomina...Ja do ciebie nie chodzę jak sie kąpiesz na magazynie
Transitpower Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 glodny glodnemu a nienajedzony podchwycił Widziałeś rozpiske pokoi? Nie jest tak jak miało być, ale nie wnosze uwag. Jak dla mnie - może być ABG
KERCZI Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 idzcie se pod prysznic [emoji129]Głodnemu chleb ....Głodny, głodnemu wypomina...Ja do ciebie nie chodzę jak sie kąpiesz na magazynie A kto mi trzyma karschera??? Ramzes pochwał się kolegom jak dzisiaj kroiłes chleb łokciem... Wysłane z VW
jarko Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 (edytowane) A jak miało być Mariusz? Edytowane 16 Marca 2015 przez jarko
Transitpower Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Nie jestem pewien jak miało być, ale słyszałem plotki, że ja, Lennox, Ramzes, Dante, Boseron i Dani mieliśmy być w jednym pokoju. Ale to takie plotki słyszałem. Jak już wspomniałem - jestem zadowolony z przydziału ABG
adameksc Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Nie prościej byłoby lakiernikowi, który będzie malował Ci auto - zlecić polerke niemalowanych elementów? Koniecznie trzeba do kogoś innego auto oddawać? moze i prosciej ale nie o to chodzi, polerka ma byc zrobiona tak jak sie należy a watpie zeby lakiernik zrobil to dobrze. No tak... Zapomniałem, że polerke najlepiej robią grabarze i kominiarze... Niestety nie znam żadnego to spytam inaczej, poszukuje sprawdzonej firmy zajmujacej sie auto detailingiem. https://www.facebook.com/motogopl?fref=nf bardzo fajnie robią, gdym sam nie troszczył się o detailing u siebie to na pewno bym z nich korzystał. Dodatkowo w ofercie mają wiele ciekawych kosmetyków motoryzacyjnych.
Transitpower Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 I tak jestSpójrz jeszcze raz na rozpiske i zacznij posta od nowa ABG Na mój gust - ja, Ty i Daniel jestesmy w pokoju 24 a Lennox, Dante i Boseron w pokoju 25... ABG
-RamzeS- Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Ale oni są na żółto czyli z nami Chyba
jarko Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 To nie wiem, lepiej mieć dwa pokoje czy jeden? Bo jak coś to przecież mogę zmienić. Ale oni są na żółto czyli z nami Chyba Są na żółto bo na jeden dzień jadą.
Transitpower Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Oczywiście że lepiej miec dwa pokoje Dlatego też jestem bardzo zadowolony z przydziału Dzięki wielkie!! ABG
Transitpower Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 To śpij na świetlicy jak Ci to obojętne ABG
-RamzeS- Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Nie boisz sie o d*pę ? Kerczi pochwal sie jak oczami gniesz blaszki po ciastach
Rekomendowane odpowiedzi