werbel Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 werbel, dnia 30 Marz 2015 - 20:18, napisał:Kobiety… jak ? Brudne były od startych klocków i postanowiły się przekonać jak brudne przecierając butem - spodobało się. A że super miękki lakier na tych felgach - to Cię pewnie odwiedzę. Dekielki miałem wziąć do ojca bo pracuje na narzędziowni, ale w Sosnowcu… dałem znajomemu co podjeżdża codziennie do nas do biura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 werbel to kup Kobiecie wełniane góralskie pantofle wtedy nie porysuje a bedzie ciepło w nogi Pytałem bo mam możliwośc założyć do siebie za 500 zł Panowir zostały równe 2 tygodnie do mojego wyjazdu Kerczi zmienie u Was olej pod firmą ? to jutro zawitam potańczymy troche nowy układ mam dziś wskoczyła u mnie szyba z czujnikiem zmierzchu/deszczu , w końcu jest tak jak ori ma być , tylko brakuje mi tej sprężynki miedzy czujnikiem a lusterkiem któradociska czujnik do szyby , nie ma ktoś ego przypadkiem bo w ASO twierdzą ze u mnie to nie występowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Kerczi zmienie u Was olej pod firmą ? to jutro zawitam potańczymy troche nowy układ mam Pewnie że da się zmienić, podnosisz auto na podnośniku i dajesz... Tylko w Twoim przypadku będzie ciężko wleźć pod auto z takim brzuchem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 BOSERON mamy najazd, ale jutro brak czasu wolnego...w piatek najwcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 BOSERON mamy najazd, ale jutro brak czasu wolnego...w piatek najwcześniej A ssawki nie masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Kobiety… Ciesz się że ranty całe bo to to sobie wypolerujesz ;-) Co to za kółko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werbel Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 werbel to kup Kobiecie wełniane góralskie pantofle wtedy nie porysuje a bedzie ciepło w nogi Brata kobieta, nie będę inwestował. Kobiety… Ciesz się że ranty całe bo to to sobie wypolerujesz ;-) Co to za kółko ? 3SDM 0.06 Miękki lakier, więc polerował będę co miesiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 aaa to jeszcze masz lakierowane bezbarwnym ? ojjjj Kółko fajne ale generalnie chyba miękkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 powitac z rana, Lenox spokojnie spokojnie brzuch juz znika, poczekaj aż Ty mnie we wrzesniu zobaczysz haha, wtedy juz tylko zmieszcze sie pod stara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werbel Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 aaa to jeszcze masz lakierowane bezbarwnym ? ojjjj Kółko fajne ale generalnie chyba miękkie. Ale za 3 a nie 8 tys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 ktos potrafi vcdsem odblokowac ogladanie filmow w czasie jazdy, potrzeba w Q5 wykonac, to przyjade nią na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electrofinger Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Panowie ma z Was ktos servotronic, faktycznie jest roznica lzej chodzi kółko? Na parkingu idealnie lekko, a przy większych prędkościach już trzeba troszkę siły. ktos potrafi vcdsem odblokowac ogladanie filmow w czasie jazdy, potrzeba w Q5 wykonac, to przyjade nią na spota Jak będziesz miał zrobione, to daj namiary, też potrzebuję. Mapy w navi by się przydało nowe wgrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 W 3G nie ma z tym dużego problemy, nie wiem jak z 3g+ bo jeszcze się nie spotkałem a Boserona ojciec ma chyba 3G+ z tego co kojarzę. Ja mapy do 3GH też chętnie z kimś ogarnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 ktoś weźmie Vcdsa na spota ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homiczek Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 ktoś weźmie Vcdsa na spota ? wezme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Dzięki za spota ABG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi