Poprobi Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Boseron Sory zapomniałem o tobie[emoji4] dziekuje ze pozwoliłeś sobie narysować na ręce wielkiego penisa "Narysować" czy "odrysować"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zboki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zboki Ciesz sie ze nie widziałeś Inoxa...Jemu odrysowali na brzuchu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 dobrze, ze mu kolo kolana nie odrysowali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poprobi Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Lub na wewnętrznej stronie policzka... Sorry, to juz bylo niesmaczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Nie spać, zwiedzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Boseron Sory zapomniałem o tobie[emoji4] dziekuje ze pozwoliłeś sobie narysować na ręce wielkiego penisa "Narysować" czy "odrysować"? widzę ,że jesteście z sobą bardziej zżyci niż to na pozór wygląda Wesołych Świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Boseron jak nie może zasnąć to dzwoni zeby mu zaśpiewać Wesołych świat dzierlatki [emoji4] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Wąski dziękuje za pomoc jak zwykle niezawodny Proszę bardzo Wąski ja też dzięki PROSZĘ bardzo kochanie to i Ja dzieki za odwiedziny To my dziękujemy bardzo Ja tez dziekuje Kerczi za placek, gruszka ze odwiózł kercziego, Cuber ze odpisał na pw, Waski ze nie przyjechał do nas na kawę, jarko ze nam podziękował, tylko nie kłaniaj mi się na ulicy Zdrowych i wesołych świąt Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Wesołych Świąt Wszystkim Życzę Koledzy Przyjaciele..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 I nie powiecie mi ze Audi nie jest oklepane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redjasper Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Kodżakiem jeździsz? I nie powiecie mi ze Audi nie jest oklepane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_K Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Witam Wesołych Świąt wszystkim życzę Panowie chłop sprzedaje taki secik za 170 zeta. zastanawiam się mocno czy się opłaca, musiałbym zmieniać koła letnie i zimówki na większe "Do sprzedania mam wszystko to co na zdjeciach czyli:- 2x tarcze nawiercane przod 312mm po ~24mm- 2x tarcze ferodo przod 312mm po przebiegu ~3000km mają ~25mm- 2szt. zaciskow wypiaskowanych i gotowych do malowania- 2szt. jarzma pod hamulce 312mm (rowniez wypiaskowane)+ srubki i resztki klockow." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Podobno 312 to nie wielka różnica... Poczytaj wątek o zmianie hamulców to może sobie wyrobisz zdanie. Przy okazji Wesołych Świąt dla wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 z 288 na 312 nie wiem czy trzeba zmieniac kola, ja zmienialem w b7 na 320 mm z 288 mm to 16 ori wchodziła, za 170 sie oplaca. trochę bedzie lepiej hamować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_K Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) z 288 na 312 nie wiem czy trzeba zmieniac kola, ja zmienialem w b7 na 320 mm z 288 mm to 16 ori wchodziła, za 170 sie oplaca. trochę bedzie lepiej hamować ja mam 15 musiałbym na minimum 16 zmienić - słyszałem kilka opinii o hamulcach że się nie opłaca z 288 na 312 zmieniać chciałem się upewnić stąd moje pytanie na forum. Jest tu sporo osób, które masę rzeczy zmieniało w swoich autach dlatego poprosiłem o ich zdanie na ten temat. Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez Marcin_K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Za 170 zl to bym nie myslal tylko bral. Panowie potrzebuje kupic poduszki silnika. Ktos poleca cos mocniejszego? Ponoc jest jakis koles w Olkuszu ktory produkuje dobrej jakosci sztywniejsze poduszki. Ponoc niebieskie. Ktos cos wie? Naciapane z kanalu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Panowie Wesołych Świąt! Wyciekło z miski olejowej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam Wesołych Świąt wszystkim życzę Panowie chłop sprzedaje taki secik za 170 zeta. zastanawiam się mocno czy się opłaca, musiałbym zmieniać koła letnie i zimówki na większe "Do sprzedania mam wszystko to co na zdjeciach czyli: - 2x tarcze nawiercane przod 312mm po ~24mm - 2x tarcze ferodo przod 312mm po przebiegu ~3000km mają ~25mm - 2szt. zaciskow wypiaskowanych i gotowych do malowania - 2szt. jarzma pod hamulce 312mm (rowniez wypiaskowane) + srubki i resztki klockow." tez mialem zmieniac z 288 na 312 u siebie ale nie ma sensu, sama zmiana hebli kosztowna nie jest (dlatego kusi), ale dolicz sobie do tego komplet felg i komplet opon i juz robi sie wieksza sumka, ja odpuściłem bo podobno roznica w hamowaniu jest praktycznie nieodczuwalna (mi zalezalo tylko na tym zeby wypelnic nowe koło) btw, moje kola na sprzedaz, 18", ori. sprzedaje razem z oponami 2x pirelli p zero, 2x dunlop sp sport maxx. oferta wazna tylko do konca przyszlego tygodnia, jesli przez ten czas nie znajdzie sie chętny to zostaja u mnie. Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez Radekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi