Hercus Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 ja mam od 8 do 13-tego jak byś mógł na płytce wypalić ..... wdzięczny na zawsze .... płytki zawsze w autku mam więc oddam jak ktoś chętny to jak dobrze poszukam to znajdę resztę czyli początek 3 seri i dla chętnych byłby komplet spoko, dam komuś jutro na piłce, bo w niedziele mnie nie bedzie Heh na piłce to i ja może będę tylko gryze się z myslami no bo jak to się zacznie o 21.15 gramy 1.5h tj 22.45.... 23 jestem w domu 24 spać a o 4.10 wstaje do pracy czy ja to przeżyje :gwizdanie: tak czy inaczej będę wdzięczny
Wąski Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 ja mam od 8 do 13-tego jak byś mógł na płytce wypalić ..... wdzięczny na zawsze .... płytki zawsze w autku mam więc oddam jak ktoś chętny to jak dobrze poszukam to znajdę resztę czyli początek 3 seri i dla chętnych byłby komplet spoko, dam komuś jutro na piłce, bo w niedziele mnie nie bedzie Heh na piłce to i ja może będę tylko gryze się z myslami no bo jak to się zacznie o 21.15 gramy 1.5h tj 22.45.... 23 jestem w domu 24 spać a o 4.10 wstaje do pracy czy ja to przeżyje :gwizdanie: tak czy inaczej będę wdzięczny zapytaj czy główny napastnik będzie :polew:
sokolnh Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 Robert, a moze być przywiózł z Niemiec jakies gewinde ? :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 Robert, a moze być przywiózł z Niemiec jakies gewinde ? :gwizdanie: a masz coś upatrzonego? i ewentalnie gdzie ?
Hercus Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 Tytus jesteś w niedzielę bo nasz nowy koleg potrzebuje się podpiąć pod VAGA :mysli planuje być, co by mnie znowu nie ominęła przejażdżka po mieście ja słyszałem na CB że koledzy coś nie bardzo z galeri nie mogli się wydostać a co dpoiero jazda po mieście
Wąski Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 Tytus jesteś w niedzielę bo nasz nowy koleg potrzebuje się podpiąć pod VAGA :mysli planuje być, co by mnie znowu nie ominęła przejażdżka po mieście ja słyszałem na CB że koledzy coś nie bardzo z galeri nie mogli się wydostać a co dpoiero jazda po mieście to Gdzie byłeś jak nas słyszałeś
Hercus Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 ja mam od 8 do 13-tego jak byś mógł na płytce wypalić ..... wdzięczny na zawsze .... płytki zawsze w autku mam więc oddam jak ktoś chętny to jak dobrze poszukam to znajdę resztę czyli początek 3 seri i dla chętnych byłby komplet spoko, dam komuś jutro na piłce, bo w niedziele mnie nie bedzie Heh na piłce to i ja może będę tylko gryze się z myslami no bo jak to się zacznie o 21.15 gramy 1.5h tj 22.45.... 23 jestem w domu 24 spać a o 4.10 wstaje do pracy czy ja to przeżyje :gwizdanie: tak czy inaczej będę wdzięczny zapytaj czy główny napastnik będzie :polew: znaczy sie ten co nogi łamie Tytus jesteś w niedzielę bo nasz nowy koleg potrzebuje się podpiąć pod VAGA :mysli planuje być, co by mnie znowu nie ominęła przejażdżka po mieście ja słyszałem na CB że koledzy coś nie bardzo z galeri nie mogli się wydostać a co dpoiero jazda po mieście to Gdzie byłeś jak nas słyszałeś ja się zmyłem wcześniej żeby komisariat odwiedzić w sprawie tego radyjka co mi ponoć Pabla koledzy ... :gwizdanie:
sokolnh Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 Robert, a moze być przywiózł z Niemiec jakies gewinde ? :gwizdanie: a masz coś upatrzonego? i ewentalnie gdzie ? nie mam nic upatrzonego, tylko jakbys tam gdzies znalazł jakis markowy używany gwint (KW, FK, h&r, ewentualnie supersporta) za przystepną cene to bym go wział cos takiego tak do mnie wyglada gwint http://cgi.ebay.de/SUPERSPORT-GEWINDEFAHRWERK-AUDI-A4-B5-8D-Limo-Avant_W0QQitemZ170241815000QQihZ007QQcategoryZ44151QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
Cuber Opublikowano 22 Lipca 2008 Autor Opublikowano 22 Lipca 2008 Hercus to co? Wpisuj sie na liste na jutrzejsze granko :gwizdanie:
Hercus Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 Hercus to co? Wpisuj sie na liste na jutrzejsze granko :gwizdanie: oczywiście że tak ..... no chyba że będzie lało :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 22 Lipca 2008 Autor Opublikowano 22 Lipca 2008 oczywiście że tak no jakos nie widze abyś sie wpisał :gwizdanie: Siema Piotrek
Wąski Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 Witaj Piotruś [br]Dopisany: 22 Lipiec 2008, 12:40 _________________________________________________ Robert, a moze być przywiózł z Niemiec jakies gewinde ? :gwizdanie: a masz coś upatrzonego? i ewentalnie gdzie ? nie mam nic upatrzonego, tylko jakbys tam gdzies znalazł jakis markowy używany gwint (KW, FK, h&r, ewentualnie supersporta) za przystepną cene to bym go wział cos takiego tak do mnie wyglada gwint http://cgi.ebay.de/SUPERSPORT-GEWINDEFAHRWERK-AUDI-A4-B5-8D-Limo-Avant_W0QQitemZ170241815000QQihZ007QQcategoryZ44151QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem zobaczyć mogę
Gość TrueOgre Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 zapytaj czy główny napastnik będzie :polew: napastnik czy obrońca Znowu się zaczyna spam z witaniem, no cóż nie wypada odstawać od reszty Piotr _________________________________________________ Grześ dzięki za navi
Gość Trzeniu Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 nie wgrywać navi w komórki tylko kupować erenesese
Gość TrueOgre Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 Grzesku, zdjecia :gwizdanie: :polew:juz wiem czemu ci nie wysłałem, nie mam żadnych zdjęć z tego grilla, nic nie pstrykaliśmy po prostu, mam tylko jedną fotę Piotrka i jedną żaby, chcesz
Wąski Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 Pablo pracujesz ,szukam głośników do fiesty 2005 do przodu
sokolnh Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 Grzesku, zdjecia :gwizdanie: :polew:juz wiem czemu ci nie wysłałem, nie mam żadnych zdjęć z tego grilla, nic nie pstrykaliśmy po prostu, mam tylko jedną fotę Piotrka i jedną żaby, chcesz przeciez były robione mam świadków
Rekomendowane odpowiedzi