Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Oooo DANTE, ubiegłes mnie

Panowie bedzie RS 6 do sprzedania igła bezwypadek niebieski jakby ktoś cos...mały przebieg

chyba właśnie go ktoś kupił...

http://otomoto.pl/oferta/audi-rs6-2015-rs6-avant-salon-polska-facelifting-ID4pahID.html#17187aa9b9

chyba nie zdazyl :)

Edytowane przez _Gabriel_
  • Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

powiem Wam ze dzis mialem bardzo ciekawe zajecia z przestepczosci samochodowej..... dobre metody mają zlodzieje dzisiaj.... a jakie gadżety

Czyli przybedzie nam nowych złodzieji

Opublikowano

Ja myślę że kupił i juz rozjebal ☺

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Siema

Opublikowano

hi

Opublikowano

:siema:

Ja myślę że kupił i juz rozjebal ☺

Może to była jazda testowa :decayed:
Opublikowano

Gdzieś pisali że auto należało do salonu samochodowego, więc chyba jeszcze nie kupił.

Opublikowano

Wąski

Paweł Kryś kierownik u Gladyska tel. 696587387 ;)

Dziękuję bardzo
to znajomy - ścigali się po mieście i nie wyszło :kwasny: spoko koleś - a internet i prasa i PIS kłamie :decayed:

Czasem tak jest, że nie wyda

Opublikowano

Wąski

Dziękuję bardzo

to znajomy - ścigali się po mieście i nie wyszło :kwasny: spoko koleś - a internet i prasa i PIS kłamie :decayed:

a z czym on sie scigal? z tym tramwajem? bo na tym filmiku to wyglada mega slabo. leci na czerwonym przeciwleglym pasem. gosc nie zauwazyl wielkiego tramwaju wiec gdyby tymi pasami ktos szedl to pewnie by nie bylo co zbierac z czlowieka

Opublikowano

Wąski

Dziękuję bardzo

a z czym on sie scigal? z tym tramwajem? bo na tym filmiku to wyglada mega slabo. leci na czerwonym przeciwleglym pasem. gosc nie zauwazyl wielkiego tramwaju wiec gdyby tymi pasami ktos szedl to pewnie by nie bylo co zbierac z czlowieka

no z kolesiem który jechał za nim-proste za duża adrenalina -ja kiedyś nie zauważyłem separatora niskiego na moście :facepalm: szybka droga ze spota do MC na mateczny :)

Opublikowano

Skoro facetowi skacze zbyt wysoko adrenalina i popełnia tak kardynalne błędy to niech tramwajem jeździ ;)

Opublikowano

Skoro facetowi skacze zbyt wysoko adrenalina i popełnia tak kardynalne błędy to niech tramwajem jeździ ;)

Ale, że żaden z nas nigdy ścigając się przed lub po spocie nigdy nic nie nawywijał?

I jeździmy przepisowo?

Trochę mnie hipokryzji

Opublikowano

ja nie mowie ze ja jezdze przepisowo bo lubie zapie^&*ac ale nie zdarzylo mi sie nigdy przeciwleglym pasem wyprzedzac samochody stojace na czerwonym.

nie da sie ukryc ze u mnie wystepuje syndrom "wszyscy ktorzy jada wolniej to cioty a Ci ktorzy jada szybciej to idioci" ale tego chlopa ulanska fantazja to mocno poniosla.

Opublikowano (edytowane)

To ja jadąc w tym roku ( zgodnie z przepisami) na zlot zimowy, widzialem wariatow jezdzacych tak, że bałem się o własne zdrowie i życie

I dodam, że zawsze jeżdżę zgodnie z przepisami. Ale widziałem tych i owych z forum, co nieźle wariowali.

Gdyby te wyprzedzania pasem awaryjnym widzial jakiś Policjant to by było grubo

Edytowane przez gruszka
Opublikowano

Gdyby te wyprzedzania pasem awaryjnym widzial jakiś Policjant to by było grubo

Odpuść mu, pijany był

Opublikowano

Ale, że żaden z nas nigdy ścigając się przed lub po spocie nigdy nic nie nawywijał?

I jeździmy przepisowo?

Trochę mnie hipokryzji

nie jestem wzorem idealnego kierowcy ale nie wyobrażam sobie na mieście lecieć pod prąd by kogoś wyprzedzić mając do dyspozycji ....rs6...znalazł bym 100 innych miejsc by gościa zrobić :wink::naughty:

Opublikowano

I jeździmy przepisowo?

Trochę mnie hipokryzji

nie jestem wzorem idealnego kierowcy ale nie wyobrażam sobie na mieście lecieć pod prąd by kogoś wyprzedzić mając do dyspozycji ....rs6...znalazł bym 100 innych miejsc by gościa zrobić :wink::naughty:

A ja mając takie auto zmieściłbym się między wagonami