OGr Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 (edytowane) Daj znać na PW ile wołasz. Pany, mam dwa lapki biznesowe. HP probook 13" modele 4330. Jakby ktoś szukał to piszcie na PW po szczegóły. Naciapane z bagażnika... Edytowane 3 Sierpnia 2015 przez OGr
KERCZI Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Daj znać na PW ile wołasz. Pany, mam dwa lapki biznesowe. HP probook 13" modele 4330. Jakby ktoś szukał to piszcie na PW po szczegóły. Naciapane z bagażnika... Na jakim srodku i ile?
OGr Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Daj znać na PW ile wołasz. Pany, mam dwa lapki biznesowe. HP probook 13" modele 4330. Jakby ktoś szukał to piszcie na PW po szczegóły. Naciapane z bagażnika... Na jakim srodku i ile?I3, 8gb, 500gb, 3g. Drugi Dual, 4gb, 120gb. Muszę je rozebrać, wyczyścić, ponakladac świeże pasty, termopady i postawić windy. Jak skończę to dam znać.Naciapane z bagażnika...
david_n Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 No moglbys z ta cena. Podrzuc na pw jak przekalkulujesz.
Wąski Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Gdyby ktos cos to wczoraj przyjechalo mi 5 aft CHWALISZ się czy co na forum tego nie sprzewdasz -okazji brak Piękne te fury -parę jenów koleśie wsadzili -poradzimy
Shadow Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) Hej miłego dnia FANTA przyjdziesz na spota kiedyś czy felgi porysowałeś na krawężnikach i Ci głupio ? Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez Shadow
fantowski Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Hej miłego dnia FANTA przyjdziesz na spota kiedyś czy felgi porysowałeś na krawężnikach i Ci głupio ? dzisaij nie dam rady ale za tydzien postaram sie pojawic btw mozemy spota spontanicznie zrobic w inny dzien bo mi wtorek ostatnio srednio pasuje a szczerze brakuje mi spotów
Wąski Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Hej miłego dnia FANTA przyjdziesz na spota kiedyś czy felgi porysowałeś na krawężnikach i Ci głupio ? dzisaij nie dam rady ale za tydzien postaram sie pojawic btw mozemy spota spontanicznie zrobic w inny dzien bo mi wtorek ostatnio srednio pasuje a szczerze brakuje mi spotów oooo jaka zmiana
Shadow Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Hej miłego dnia FANTA przyjdziesz na spota kiedyś czy felgi porysowałeś na krawężnikach i Ci głupio ? dzisaij nie dam rady ale za tydzien postaram sie pojawic btw mozemy spota spontanicznie zrobic w inny dzien bo mi wtorek ostatnio srednio pasuje a szczerze brakuje mi spotów Można się wybrać jakąs grupą klubową np na klasyki
fantowski Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Hej miłego dnia FANTA przyjdziesz na spota kiedyś czy felgi porysowałeś na krawężnikach i Ci głupio ? dzisaij nie dam rady ale za tydzien postaram sie pojawic btw mozemy spota spontanicznie zrobic w inny dzien bo mi wtorek ostatnio srednio pasuje a szczerze brakuje mi spotów Można się wybrać jakąs grupą klubową np na klasyki jestem za
fantowski Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Na zlot 126 p eee no to to podstawa jedziemy jutro czy w inny dzień?
OGr Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Na zlot 126 p eee no to to podstawa jedziemy jutro czy w inny dzień? Zlot maluchów jest 14-16 sierpnia kolego.
fantowski Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Na zlot 126 p eee no to to podstawa jedziemy jutro czy w inny dzień? Zlot maluchów jest 14-16 sierpnia kolego. mam na myśli też bronowicką
Shadow Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Jeśli ktoś może to niech weźmie vaga. [emoji4] Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi