FANTOMAS Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 no spoko ale ja potrzebuje ustawic na liczniku przebieg bo byl zmieniany na nowy i jest 280tys a powinno byc faktycznym przebiegiem 230tys Biahhahahahahhahahaahhaha dokładnie jak to w byłym b7 Kercziego to powinno być 430 tyś bo on też naprawiał licznik
Transitpower Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 No to mamy Mistrza Świata w boksie ABG
KERCZI Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 no spoko ale ja potrzebuje ustawic na liczniku przebieg bo byl zmieniany na nowy i jest 280tys a powinno byc faktycznym przebiegiem 230tys Biahhahahahahhahahaahhahadokładnie jak to w byłym b7 Kercziego to powinno być 430 tyś bo on też naprawiał licznik 430 tys to On miał w 2011
KERCZI Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 a teraz ma 280 tys I bedzie miał 190 tys
_Gabriel_ Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 (edytowane) fajne sa te Twoje auta, mozliwosc konfiguracji lepsza jak w bentleyu Edytowane 15 Sierpnia 2015 przez _Gabriel_
michail55 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 a teraz ma 280 tys I bedzie miał 190 tys 120tys bedzie mial bo jak nowka
ruks Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Panowie potrzebowałbym pożyczyć taka przejściówkę, tu konkretnie do Fabii I ale pewnie takie same są w Polo, Ibizie itp
KERCZI Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Witka juz z PL ...3000km ciągłej drogi to lekka masakra jednak
Transitpower Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 To po uj żeś tak daleko jechał??
KERCZI Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 To po uj żeś tak daleko jechał?? A w sumie to nie wiem...
boseron Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Michal tu nikt nie ma takich kolegów, takie rzeczy są nie zgodne z prawemmów za siebie Kerczi zrobiles 3 tysie za kółkiem??? na ilu kreskach koxu hahahaha Wojtek, Daniel podziekowal za spontana
ruks Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 To chyba z morza barentsa był powrót ;-)
Arturoo Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Siemanko Ponoć u Was znowu więcej wody na drogach niż w Wiśle było ....prawda to?
OGr Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Panowie potrzebowałbym pożyczyć taka przejściówkę, tu konkretnie do Fabii I ale pewnie takie same są w Polo, Ibizie itp Mam u siebie i w A3 ale czy na pewno będzie pasować to głowy Ci nie dam. Siemanko Ponoć u Was znowu więcej wody na drogach niż w Wiśle było ....prawda to? Trochę nas podlało ;-)
ruks Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Panowie potrzebowałbym pożyczyć taka przejściówkę, tu konkretnie do Fabii I ale pewnie takie same są w Polo, Ibizie itp Mam u siebie i w A3 ale czy na pewno będzie pasować to głowy Ci nie dam. Właśnie też nie mam pewności jak to będzie ale spróbować warto zanim zacznie się ciąć czy spawać. U mnie jest śruba na 13 zębów i średnica około 13 bez ząbków i 16 mm z ząbkami. Dasz rade sprawdzić u siebie? Siemanko Ponoć u Was znowu więcej wody na drogach niż w Wiśle było ....prawda to? Kerczi przywiózł z dalekiej północy [emoji3]
OGr Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Panowie potrzebowałbym pożyczyć taka przejściówkę, tu konkretnie do Fabii I ale pewnie takie same są w Polo, Ibizie itp Mam u siebie i w A3 ale czy na pewno będzie pasować to głowy Ci nie dam. Właśnie też nie mam pewności jak to będzie ale spróbować warto zanim zacznie się ciąć czy spawać. U mnie jest śruba na 13 zębów i średnica około 13 bez ząbków i 16 mm z ząbkami. Dasz rade sprawdzić u siebie? Spoko, w przerwie podejdę do auta. Dzisiaj jestem ACZY w robocie ale w zapasie powinienem też to mieć, przynajmniej wypadałoby aby było ;-)
ruks Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Panowie potrzebowałbym pożyczyć taka przejściówkę, tu konkretnie do Fabii I ale pewnie takie same są w Polo, Ibizie itp Mam u siebie i w A3 ale czy na pewno będzie pasować to głowy Ci nie dam. Właśnie też nie mam pewności jak to będzie ale spróbować warto zanim zacznie się ciąć czy spawać. U mnie jest śruba na 13 zębów i średnica około 13 bez ząbków i 16 mm z ząbkami. Dasz rade sprawdzić u siebie? Spoko, w przerwie podejdę do auta. Dzisiaj jestem ACZY w robocie ale w zapasie powinienem też to mieć, przynajmniej wypadałoby aby było ;-) To czekam na info :-)
Rekomendowane odpowiedzi